ma tot musc de buze si obraz!
buna ziua!de vreo 2-3 ani imi tot musc buzele si interiorul obrazului, pana acum nu am luat-o in serios dar arata foarte urat si nu ma pot controla nici cum.e un tic nervos si nu stiu cum sa ma scap de el si mi-a zis cineva ca pot face cancer bucal.spuneti-mi va rog ce tratament sa iau, fiindca cred ca este o boala sau ceva bacterie.
3 comentarii
Adina, daca ai rani cauzate de acele muscaturi in gura este bine sa consulti un medic ORL-ist pentru a le trata. Acum, in ceea ce priveste muscaturile, eu iti recomand sa mergi la un psihoterapeut pentru ca deseori problemele emotionale netratate duc la manifestari somatice. Problemele emotionale reprimate (neexprimate) se manifesta intr-un fel intotdeauna.
Buna ziua. Am avut acum 20 ani o pareza faciala. Am facut tratament si fizioterapie si mi-am revenit in proportie de 90%, zic eu. Cred ca am facut-o din cauze virale deoarece a fost insotita de o zona zoster in interiorul urechii. Acum, din cand in cand, mai ales cand vorbesc mult, (sunt cadru didactic si vorbesc si 7 ore ) am un spasm al obrazului. Asi dori sa stiu daca are legatura cu ce am avut in trecut si ce ar trebui sa fac.Ma ingrozeste gandul ca ar putea reveni. Va multumesc anticipat!
Dna Elena stiu ca de multe ori oamenii aleg sa nu se prezinte la medic de teama a ceea ce pot afla. E ca si cum daca nu stiu ce am inseamna ca nu am acea afectiune. In realitate afectiunea exista si se poate agrava daca nu este diagnosticata si tratata.
Va recomand sa consultati un medic neurolog pentru a vedea daca nu cumva sunt afectati nervii faciali.
Va recomand sa consultati un medic neurolog pentru a vedea daca nu cumva sunt afectati nervii faciali.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Buza amortita
- 9carcinom
- 4Obrajii rosii - din ce cauza?
- 12gura uscata in timpul somnului
- 6Senzatii de arsura si mancarime a buzei
- 21amortirea pometilor obrajilor
- 3buze sensibile
- 2bubite in interiorul buzei inferioare
- 5pete si leziuni rosii pe fata (obraji)
- 6De vreo 2-3 luni am o umflatura la obrazul stang
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 1limba si buze amortite si sangerari nazale
- 1Usturimea permanenta a buzelor
- 0Umflatura a obrazului
- 1Va rog mult niste sfaturi - m-am operat de mucocel la buza inferioara
- 1Spasme buza inferioara
- 4Bubita pe buza superioara
- 1Conturul buzelor rosu
- 0Pată mică roșie pe buza inferioară
- 1Buza superioara amortita. Simt ca niste ace.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: