Tiuit in urechea dreapta

Am 43 de ani si am o intrebare legat de tiuit in urechea dreapta
De cca 3 luni am un tiuit in urechea dreapta si nu stiu cum sa-i gasesc rezolvarea.. Am facut un ct si mi-a gasit o sinozita cronica, apoi au zis ca am si deviatie desept si polip laringian
Acum am probleme si cu mirosul si gustul... Am un gust ciudat de chimical sau ceva de genul, si la toaleta dupa ce merg simt acelasi miros, am fost pozitiv in noiembrie anul trecut de covid.
Am fost la orl si mi-au zis ca am nevoie de interventie chirurgicala de extractie polip laringian, sinozita, deviatie desept si polipi
Acum intreb daca ma operez vor disparea tiuitul din ureche si problemele cu mirosul si gustul..
Va multumesc!
De cca 3 luni am un tiuit in urechea dreapta si nu stiu cum sa-i gasesc rezolvarea.. Am facut un ct si mi-a gasit o sinozita cronica, apoi au zis ca am si deviatie desept si polip laringian
Acum am probleme si cu mirosul si gustul... Am un gust ciudat de chimical sau ceva de genul, si la toaleta dupa ce merg simt acelasi miros, am fost pozitiv in noiembrie anul trecut de covid.
Am fost la orl si mi-au zis ca am nevoie de interventie chirurgicala de extractie polip laringian, sinozita, deviatie desept si polipi
Acum intreb daca ma operez vor disparea tiuitul din ureche si problemele cu mirosul si gustul..
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 124vajait in ureche
- 3piuitul urechilor
- 9Am probleme cu urechea dreapta !
- 6Urechi infundate si tiuit.
- 2Tiuit in urechi
- 2Lichid in ureche
- 0Presiune in ureche si tiuit
- 4Tiuit ureche plus durere
- 8Tiuit in urechi
- 2Hipoacuzie bilaterala- cu o singura proteza
- 4Tiuit in ureche
- 4Vuiet continuu in cap + acufene urechea dreapta
- 1Tinitus sau vuiet puternic în urechea dreaptă care nu cedează cu nimic!
- 2Scadere de auz, tiuit in ureche, ameteli
- 1Augumentin titinus
- 2Tiuit urechi
- 6Tinnitus
- 2Pt Dr Flueraru -tiuit in ureche
- 2Lichid în spatele timpanului?
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: