Tiuit in urechea dreapta
Am 43 de ani si am o intrebare legat de tiuit in urechea dreapta
De cca 3 luni am un tiuit in urechea dreapta si nu stiu cum sa-i gasesc rezolvarea.. Am facut un ct si mi-a gasit o sinozita cronica, apoi au zis ca am si deviatie desept si polip laringian
Acum am probleme si cu mirosul si gustul... Am un gust ciudat de chimical sau ceva de genul, si la toaleta dupa ce merg simt acelasi miros, am fost pozitiv in noiembrie anul trecut de covid.
Am fost la orl si mi-au zis ca am nevoie de interventie chirurgicala de extractie polip laringian, sinozita, deviatie desept si polipi
Acum intreb daca ma operez vor disparea tiuitul din ureche si problemele cu mirosul si gustul..
Va multumesc!
De cca 3 luni am un tiuit in urechea dreapta si nu stiu cum sa-i gasesc rezolvarea.. Am facut un ct si mi-a gasit o sinozita cronica, apoi au zis ca am si deviatie desept si polip laringian
Acum am probleme si cu mirosul si gustul... Am un gust ciudat de chimical sau ceva de genul, si la toaleta dupa ce merg simt acelasi miros, am fost pozitiv in noiembrie anul trecut de covid.
Am fost la orl si mi-au zis ca am nevoie de interventie chirurgicala de extractie polip laringian, sinozita, deviatie desept si polipi
Acum intreb daca ma operez vor disparea tiuitul din ureche si problemele cu mirosul si gustul..
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 67tinitus - un raspuns posibil
- 4tiuit sau nu?
- 12va rog sa ma ajutati - prebleme dupa operatie de astrocitom pilocitic de grad 1(benign)
- 7Tiuit ureche - ureche infundata
- 5tiuit in urechi
- 1Tiuit urechi !
- 5Otita medie congestiva stanga
- 11ameteli, ureche ce pulseaza si tiuit in urechi
- 2tiuit in ureche
- 1Tiuit in urechea dreapta
- 1acufene/tinitus?
- 4Va rog ajutor. Otita medie acuta - ma simt de parca am un butoi in cap
- 3Tuit si urechi infundate
- 2Scadere de auz, tiuit in ureche, ameteli
- 2Tiuit ureche