ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

probleme mari in gat

26-12-2011
daniel_turcu
Nu este medic/terapeut
daniel_turcu
Buna ziua Domnule Doctor,
Problema mea se manisfesta in felul urmator : de cativa ani...mai exact vreo 3.mi'a aparut in partea dreapta langa 'omusor' oproeminenta ( ca o maslina) chiar in dreptul amigdalitei...initial am zis ca este amigdalita inflamata pentru ca in sezonul rece...cand se inflameaza se formea mici particule albe pe ea...dar cu cateva zile de tatum verde trece...dar nu se desumfla...vreau sa precizez ca nu ma deranjeaza cand mananc sau cand beau...dar sunt momente in simt o mica jena cand inghit saliva...fiind perioada sarbatorilor nu gasesc nici un medic decat dupa sarbatori...eventual sa fac un consult...as dori o parere de la dvs daca se poate si sunteti activ in aceasta perioada...ce ma sfatuiti sa fac..pentru ca am vazut ca ati mai avut experietne de gen pe forum...credeti ca ar putea fi o afectiune tumorala?...vreau sa mai precizez ca cam in acea perioada am avut si un reflux gastro-esofagian pe care l'am trat..totusi tind sa cred ca acolo ar fi fost cauza.o alta chestie care o voi revolva de urgenta...tot in partea dreapta masesele si jos si sus..sunt foarte cariate..credeti ca ar fi si asta o cauza?.si ultima intrebare...exista vreo sansa sa scap de chestia asta din gat fara operatie?.va multumesc..si astept cu interes un raspuns de la dvs.
3 comentarii
0
27-12-2011, ora 11:54
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
este vorba de un papilom
nu se micsoreaza prin tratament
cel mai elegant, fara sangerare, fara durere, fara internare.. se scoate cu Radiofrecventa
0
27-12-2011, ora 12:51
daniel_turcu
Nu este medic/terapeut
daniel_turcu
multumesc pentru raspuns...intr-un fel m-am mai linistit.intreabarea ar fi...daca il am de ceva vreme...cam 3 ani...exist aposibilitatea sa se extinda si la alte parti sa infecteze si alte parti...sau sa se fi dus in jos pe esofag...maine m-am programat sa fac o endoscopie dar mie cam te-am sa nu se fi extins...
Am inteles ca interventia prin radiofrecventa nu dureaza mai mult de o ora...dar dupa interventie vor fi ceva efecte secundare?...va rog mult sa aveti rabdare cu mine pentru ca nu prea am fost pe la doctori si imi este putin teama...
0
27-12-2011, ora 12:52
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu. nu se extinte la esofag
nu. nu sunt efecte secundare
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •