Durere gat..ajutați-mă vă rog!

15-06-2017
Ionuț45
Nu este medic/terapeut
Ionuț45
Bună ziua, totul a inceput acum 6 luni..cand dintr-o dată a inceput sa simt o usoara durere in gat..care initial am tratat-o cu strepsils..Văzând ca nu trece am fost la medic unde mi-a dat antibiotice..fara efect..Mai apoi am fost la ORL..unde au spus ca amigdalele sunt foarte urâte si mari..si mi'ai recomandat amigdalectomia...M-am operat de amigdale..am trecut prin tot chinul...iar acum aceiasi poveste..in partea dreapta a gatului simt un disconfort permanent insoțit de durere la urechea dreapta...si cu un ganglion in partea dreapta sub mandibula inflamat(destul dr măricel)...Acest disconfort nu trece cu nimic.am inceput sa iau tratament pentru reflux acum o saptamana fara efect.de curand..adica alaltaieri am fost din nou la orl unde mi s-a spus ca gatul e curat si ca nu vede ceva in neregula..si a zis ca sunt adult si operatia se vindeca mai greu..ciudat..ca acelasi disconfort in partea dreapta il aveam si inaintea operatiei...Ce poate sa fie??? O iritatie???..in legatura cu ganglionul nu mi-a spus nimic...a palpat dar nu mi-a spus nimic..iar pe reteta cu medicamente a scris " Otită...si ceva cu "recidivanta"..va rog sa ma ajutati...mi-e frica de ceva grav...problema asta e de 7 luni indata...nu stiu ce sa mai fac( tin sa mentionez ca atunci cand mananc..sau beau apa..acea jena dispare..)
2 comentarii
1
15-06-2017, ora 21:02
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
investiagtii la gastrologie ai facut??
ai renuntat la alimentele acre, a cide, citrice, mancare cu otet. lamai..s.a care irit faringele??
0
15-06-2017, ora 21:17
Ionuț45
Nu este medic/terapeut
Ionuț45
Am renuntat in mare parte la tot ce ar putea dauna..nu inteleg tratamentul doctorului...scria ceva de o otita..si ceva cu recidivanta...mi-a dat stepsils intensiv(e cu lamaie) doretta..vitamina a...si ceva pentru tensiune..pentru ca aveam si sangerari nazale...si mi-a luat tensiunea.pe mine gatul ma sperie grozav..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •