Probleme la menopauza

Buna ziua. Am 51 de ani şi acum 10 ani am fost operată având diagnostic de uter fibromatos. Nu mai am decât ovarele. Până acum a fost ok. De câteva luni au început bufeurile, transpiraţiile, stări de nervozitate. Bănuiesc că este vîrsta cînd s-a instalat menopauza, nemaiavând ciclu de 10 ani. Intrebarea mea este ce medicamente aş putea lua, daca se poate naturiste, fără să am alte probleme. Multumesc mult.
1 comentarii

Buna ziua,
Pentru a lua medicamente naturiste care amelioreaza simptomelemenopauzei, trebuie sa mergeti la o consultatie ginecologica si abia dupa va vor fi prescrise, deoarece este nevoie ca medicamentele sa vi se reco0mande dupa ce medicul stie care este starea de sanatate a aparatului genital dupa histerectomie.
O zi frumoasa, Echipa Marie STOPES
Pentru a lua medicamente naturiste care amelioreaza simptomelemenopauzei, trebuie sa mergeti la o consultatie ginecologica si abia dupa va vor fi prescrise, deoarece este nevoie ca medicamentele sa vi se reco0mande dupa ce medicul stie care este starea de sanatate a aparatului genital dupa histerectomie.
O zi frumoasa, Echipa Marie STOPES

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Menopauza sau altceva? As dori rasp unui medic
- 0tulburari de menopauza?
- 3Herpesul genital !
- 1menopauza: bufeuri din 15 in 15 min. + transpiratie
- 4menopauza de 7 ani
- 4am nara stinga infundata de mult timp
- 0pigmentarea pielii si vezicule rosii
- 8Menopauza indusa chirugical dupa cancer
- 8Metroragie in climax
- 0Menopauza indusa de chimioterapie
- 1menopauza si mi s-a prescris Colpotrophine... exista riscul sa sangerez cumva?
- 13Menopauza - sangerarii dese
- 1menopauza la 44 ani
- 1calcai amortit
- 3Sarcina la menopauza??
- 1menopauza
- 8menopauza
- 3ciclu neregulat
- 4Menopauza
- 1Menopauza - există riscul de a rămâne însărcinată ?
Mai multe informații despre: Menopauza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: