Menopauza - există riscul de a rămâne însărcinată ?
Am vârsta de aproape 48 de ani și în urma cu 4 ani am intrat in premenopauză iar de 11 luni menstruația lipsește. In urma controlului ginecologic medicul mi-a confirmat menopauza. Uter retrovers, ovarul stâng este mai mic iar cel drept este activ, la ovulație, parcă așa am înțeles de la d nul doctor. Întrebarea mea este... și vă rog să mă ajutați cu un răspuns, există riscul de a rămâne însărcinată ? D nul doctor m-a asigurat că nu există acest risc. Menționez că am și o Infecție cu Candida și un vagin uscat, pt care dansul mi-a dat un tratament. Vă mulțumesc pt eventualul răspuns !
1 comentarii
da, eu cred ca da.Mie nu mi-a mai venit ciclu de 11 luni, am 51 ani, cand credeam ca intru la menopauza, si ginecologul a zis, mi-a venit ciclu dupa 11 luni.N-am mai auzit asa ceva, nu am fibrom nu am nimic.deci, da.cu atat mai mult cat spuneti ca ovarul stang este activ.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mi s-a extirpat o trompa nu mai am menstruatie... Menopauza precoce?
- 1detalii menopauza
- 4sarcina sau menopauza?
- 3de un an sunt la menopauza si am inceput sa sforai
- 2Ceva se intampla cu corpul meu... cred ca este o pregatire a menopauzei
- 0Menopauza sau altceva? As dori rasp unui medic
- 17Menopauza indusa chirurgical
- 1Hipoglicemie sau Menopauza?
- 1menopauza si mi s-a prescris Colpotrophine... exista riscul sa sangerez cumva?
- 0menopauza... bufeurile sunt daunatoare inimii?
- 43Endometrioza de vreo 2 ani
- 1transpiratie si menopauza
- 1durere vaginala
- 4histerectomie totala cu anexectomie bilaterala + menopauza indusa chirurgical
- 0lichid roz dupa chiuretaj biopsic menopauza
- 4Bufeuri
- 1Menopauza
- 2Durere in timpul actului sexual
Mai multe informații despre: Menopauza Contraceptia in premenopauza uscaciunea vaginala la menopauza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: