menopauza la 44 ani
am 45 ani, acum 7 luni am intrat la menopauza cf dr.endocrinolog care mi-a facut nenumarate teste inclusiv BPN, mamografie si sange, ecograf.
am primit trat hormonal oestrogel 1 aplicatie pe zi si utrogestan 200 mg pe zi.Mi s-a facut rau la o ora dupa si am avut ameteli f mari, caci am chemat ambulanta.acum mi-e teama sa le mai continui, caci am citit pe prospect si despre soc anafilactic.
multumesc ptr raspuns.
am primit trat hormonal oestrogel 1 aplicatie pe zi si utrogestan 200 mg pe zi.Mi s-a facut rau la o ora dupa si am avut ameteli f mari, caci am chemat ambulanta.acum mi-e teama sa le mai continui, caci am citit pe prospect si despre soc anafilactic.
multumesc ptr raspuns.
1 comentarii
Buna ziua,
Din descrierea facuta de dvs. ati prezentat simptome cu reactie alergica la tratatment, cel mai bine este sa intrerupeti acest tratatment si sa va adresati urgent la medicul care va prescris reteta, iar acestta este in masura sa va recomande sa urmati altceva.
O zi excelenta!
Din descrierea facuta de dvs. ati prezentat simptome cu reactie alergica la tratatment, cel mai bine este sa intrerupeti acest tratatment si sa va adresati urgent la medicul care va prescris reteta, iar acestta este in masura sa va recomande sa urmati altceva.
O zi excelenta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3semne de menopauza?
- 4sarcina sau menopauza?
- 17riselle
- 1spre menopauza...2 saptamani de ciclu...
- 13fisura anala
- 3Menopauza si o sarcina nedorita
- 2referitor la menopauza
- 1menopauza.. bufeuri, stari de nervozitate, lipsa apetitului sexual datorita uscaciunii vaginale
- 3Herpesul genital !
- 0chist pe ovar la menopauza
- 8Menopauza indusa chirugical dupa cancer
- 1Menopauza indusa de histerectomie
- 8histerectomie (cu pastrarea ovarelor) acum ma dor sanii
- 2sarcina la menopauza
- 1calcai amortit
- 1menopauza la 43 ani?
- 2Mama menopauza - sangerari abundente
- 4Bufeuri
- 1Menopauza - există riscul de a rămâne însărcinată ?
Mai multe informații despre: Menopauza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: