Probleme la înghițire, senzație de pielita in gât
Buna seara, am.si eu o problemă apărută acum cateva zile si anume am dificultăți la înghițire, senzatia ca imi ramane mâncarea pe gât, saliva este groasă, lipicioasa., o senzație de nod in gat si stomac Va rog un sfat, imi este frica sa nu ma inec cu mancarea. Va mulțumesc!O seara frumoasa.
5 comentarii
1. Ca sa nu te inneci.. Mâncarea trebuie sa fie Calda. Moale di Uleioasa. Sa lunece pe gat
2. Interzis.. Orice. Mâncare acra. Acida. Oțet. Lamai. Acidulate. Usturoi
3. Saliva este groasa fiindcă nu te hidratezi corect cu apa di ceaiuri
4. Durerea din gat și iritația din gat. Este ca rezultat a unei Gastrite cu reflyx
Se tratează la Gastroligie
2. Interzis.. Orice. Mâncare acra. Acida. Oțet. Lamai. Acidulate. Usturoi
3. Saliva este groasa fiindcă nu te hidratezi corect cu apa di ceaiuri
4. Durerea din gat și iritația din gat. Este ca rezultat a unei Gastrite cu reflyx
Se tratează la Gastroligie
Mulțumesc domunule doctor pt răspuns, tin sa precizez ca pe limba am si un depozit alb, doamna doctora de familie mi a spus că este Candida si ca tratament mi a dat sa fac badijonaj bucal cu glicerina si nistatina dar nu vad o ameliorare. Ce anume a-si putea face pt a rezolva problema?Va mulțumesc din suflet pt timpul acordat. Si astept răspunsul dvs.
Limba.. Este Oglinda tractului digestiv. Asa arata și intestinele tale.. Cum arata lumba
Se schimba radical stilul alimentar cum am mai scris pe forum. Sau ma contactezi în privat să-ți expluc
Consult gastrologie. Test helicobacter și endoscopie pentru a exclude o hernie hiatala
Se schimba radical stilul alimentar cum am mai scris pe forum. Sau ma contactezi în privat să-ți expluc
Consult gastrologie. Test helicobacter și endoscopie pentru a exclude o hernie hiatala
Va mulțumesc domnule doctor pt raspunsuri, cum a-si putea sa va contactez în privat?
Dai clic pe numele meu
Se deschid datele cabinetlui
Hotmail. Whatsapp..
Se deschid datele cabinetlui
Hotmail. Whatsapp..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nu pot inghiti mancarea decat pasata
- 5o data la 4-5 luni am dureri foarte mari, raman fara voce si nu pot sa inghit mai nimic
- 5Probleme gat + inghitire :(
- 5Probleme mari la inghitit
- 2Nu pot sa inghit ma inec cu apa, etc
- 4Nas infundat, tiuit in urechea dreapta, pocnitura la inghitire
- 4dificultate la inghitit
- 5Durere la inghitire, imposibilitate de a manca
- 2Am limba galben verzuie si o puternica durere in gat
- 1Nu mai pot inghiti saliva! senzatie de strangere a gatului cand inghit
- 1Durere gat la inghitire
- 3Durere in gat
- 1Probleme la inghitire
- 2Dificultate la inghitirea propriei salive