Va rog ajutati-ma - dureri de gat la inghitire
Am 17 ani, problema mea a inceput acum aproximativ 1 an si jumatate cand am venit acasa dintr-o excursie cu niste dureri de gat la inghitire, timp de cateva luni mi s-a spus ca nu e decat o simpla faringita de majoritatea doctorilor ( am fost vazut cam de 5 doctori ORL ), ultimul in schimb m-a trimis sa fac un exudat si a gasit in gatul meu o ciuperca, un stafilococ si un streptococ pe care le-am tratat, am avut grija de mine de atunci, dar am ramas cu durerea la inghitire de la inceput care a persistat la un nivel redus. Acum o saptamana am fost la un gratar, imbracat mai subtire, afara mai racoare, si am inhalat niste fum, si durerea mea a inceput sa fie iar mai puternica. Am luat niste pastile de supt, ceaiuri, coldrex, dar durerea continua. Durerea mea se plaseaza undeva sub marul lui Adam si simt ca si cum ar fi mai umflata zona, imi simt gatul uscat, in schimb nu am vreun simptom legat de vreo problema legata de glanda tiroida. Poate da aiba legatura? Ar trebui sa merg sa ma vada un doctor pentru asta? Sau sa mai astept sa vad daca trece? Si daca nu e legat de tiroida, atunci ce ar putea cauza asta..? Va rog ajutati-ma..
1 comentarii
este legat de...
1 alimente acre, acide, citrice, acidulate
2 de probleme gastro-inetstinale
3 posibil si de tiroida
1 alimente acre, acide, citrice, acidulate
2 de probleme gastro-inetstinale
3 posibil si de tiroida
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12durere gat
- 4Ma doare NUMAI in partea dreapta a gatului cand inghit
- 6a reaparut durerea in gat
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 0Durere in gat
- 1Durere in gat si febra
- 1durere de gat
- 5Amigdala dreapta umflata, rosie insotita de durere de ureche. Partea dreapta amortita
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
- 1Durere in gat/amigdalita
- 4Durere in gat de 4 luni
- 3Durere gât
- 6Durere de gât persistentă
- 1Durere de gat de 2 saptamani
- 3Durere in gat
- 1Dureri de gât
- 1Lamuriri pana la consult - dureri de urechi, dificultati de inghitire, de vorbire
- 1Episoade dese de febră, durere in gat și nevoia de tuse
- 5Ma doare in gat.
- 4Rog ajutor: Durere gat-ureche stanga!
Mai multe informații despre: Durerile in gat durerea in gat inghitire cu dificultate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: