Sensibilitate gland
Am o problema care imi da foarte mari dureri. Atat la propriu cat si la figurat.
Dupa decalotare nu pot sa ating glandul si pielea din jurul glandului !!! Senzatia nu e de disconfort sau ca ma jeneaza ceva. Pur si simplu ma doare foarte rau. Nu suport nici macar nici un cearceaf in zona respectiva. E ca si cum as avea carne vie acolo.
Recent am fost la Dermatologie si doctorul mi-a spus ca pana acum nu a auzit pe nimeni avand aceasta problema, doar cateva persoane care au folosit niste creme neadecvate ( iritand zona ) si care la fel, dupa aplicarea cremelor nu puteau sa isi atinga glandul. Un doctor cu foarte mare experienta !!! Am urmat un tratament cu : xyzal, neuromultivit, milgamma si o crema Cicalfate. Fara rezultat.
Dupa acest tratament doctorul mi-a spus ca NU are ce sa-mi mai faca si mi-a dat totusi inca 3 medicamente : Ketotifen, Farcovit, si inca unul care incepe cu Pio ( nu inteleg ce scrie ). Mi-a recomandat ( nu cu foarte multa incredere din ce mi-am dat seama ) sa-mi faca niste infiltratii la nivelul preputului. Asta chiar la cateva zile dupa ce voi incepe tratamentul. Analizele au iesit bune.
Ce solutie e ca sa rezolv aceasta problema pe care o am dintotdeauna ???
Dupa decalotare nu pot sa ating glandul si pielea din jurul glandului !!! Senzatia nu e de disconfort sau ca ma jeneaza ceva. Pur si simplu ma doare foarte rau. Nu suport nici macar nici un cearceaf in zona respectiva. E ca si cum as avea carne vie acolo.
Recent am fost la Dermatologie si doctorul mi-a spus ca pana acum nu a auzit pe nimeni avand aceasta problema, doar cateva persoane care au folosit niste creme neadecvate ( iritand zona ) si care la fel, dupa aplicarea cremelor nu puteau sa isi atinga glandul. Un doctor cu foarte mare experienta !!! Am urmat un tratament cu : xyzal, neuromultivit, milgamma si o crema Cicalfate. Fara rezultat.
Dupa acest tratament doctorul mi-a spus ca NU are ce sa-mi mai faca si mi-a dat totusi inca 3 medicamente : Ketotifen, Farcovit, si inca unul care incepe cu Pio ( nu inteleg ce scrie ). Mi-a recomandat ( nu cu foarte multa incredere din ce mi-am dat seama ) sa-mi faca niste infiltratii la nivelul preputului. Asta chiar la cateva zile dupa ce voi incepe tratamentul. Analizele au iesit bune.
Ce solutie e ca sa rezolv aceasta problema pe care o am dintotdeauna ???
7 comentarii
, , Ketotifen, Farcovit, si inca unul ''
E vorba de Piascledine.
E vorba de Piascledine.
Dupa ce am terminat cu Ketotifen si Farcovit am simtit o foarte mica imbunatatire, un 5-10 %. Continui sa iau Piascledine inca 45 zile aprox.
Am fost zilele acestea la Urologie si mi s-a dat Cathejell ( gel lubrifiant steril, anestezic si antiseptic). Dupa ce aplic agest gel mi-e bine timp de 10-15 sec, dupa care senzatia de durere incepe sa reapara pentru ca dupa 1 min ( cand stratul de gel scade ) durerea sa fie puternica.
Mi s-a spus de la Urologie ca senzatia aceasta e datorata unor nervi de la coloana lombara ( daca nu gresesc ) si m-ar ajuta un RMN lombar.
As vrea sa-mi fac inca o programare la Urologie ca sa mi se spuna exact de ce am nevoie si ce urmeaza sa fac dupa investiatii.
Am fost zilele acestea la Urologie si mi s-a dat Cathejell ( gel lubrifiant steril, anestezic si antiseptic). Dupa ce aplic agest gel mi-e bine timp de 10-15 sec, dupa care senzatia de durere incepe sa reapara pentru ca dupa 1 min ( cand stratul de gel scade ) durerea sa fie puternica.
Mi s-a spus de la Urologie ca senzatia aceasta e datorata unor nervi de la coloana lombara ( daca nu gresesc ) si m-ar ajuta un RMN lombar.
As vrea sa-mi fac inca o programare la Urologie ca sa mi se spuna exact de ce am nevoie si ce urmeaza sa fac dupa investiatii.
Nici al 2 lea tratament de la Uroogie nu a avut nici cel mai mic efect. Am luat Flamexin ( sol orala ), un inlocuitor al Gabaranului ( Grimodin ) si unguent Nidoflor. Nu m-a mai durut acolo doar pentru cateva secunde cand stratul de unguent e foarte gros, apoi incepe sa ma doara. La fel ca la Cathejell.
Asadar asta e AL 4 LEA TRATAMENT t care NU a avut efect. Urologul mi-a spus la randu-i ca n-are ce sa-mi mai faca si sa ma duc la un alt urolog.
Recomandarea lui e sa fac RMN coloana vertebrala si RMN abdomen inferior cu pelvis, poate acolo se vede ceva...
Nu stiu ce sa mai fac...
Asadar asta e AL 4 LEA TRATAMENT t care NU a avut efect. Urologul mi-a spus la randu-i ca n-are ce sa-mi mai faca si sa ma duc la un alt urolog.
Recomandarea lui e sa fac RMN coloana vertebrala si RMN abdomen inferior cu pelvis, poate acolo se vede ceva...
Nu stiu ce sa mai fac...
Nu ma poate ajuta nimeni cum trebuie sa procedez de aici inainte ?
Frate, aceeasi problema o am si eu de vreo 7 ani. Am fost la urologi, dermatologi... nimeni nu a stiut ce sa mi faca. Nu am facut atatea tratamente. Am folosit si eu cathejell, dar cremai aia mi a fost recomandata de un urolog pt ca are efect de amorteala; iar cand amortea glandul ma masam, nu simteam asa mare durere. Sunt multe de zis, daca vrei vorbim mai mult in privat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0hipersensibilitate gland
- 0probleme cu penisul
- 3Nu am erectie cand trebuie
- 5lamuriti-ma si pe mine! va rog - cand dadeam sa penetrez partenera revenea fleasca
- 1Probleme in a obtine erectie sau in a mentine erectia! lamuriti-ma va rog
- 2buna seara ! nu imi pot mentine erectia
- 2Ejaculare la atingere
- 1jenare (disconfort) la atingerea glandului
- 1Probleme cu capul Penisului.
- 3Problrma la organul genital masculin
- 1Gland sensibil
- 0Gland hipersensibil
- 0Durere penis la atingere
- 3Penis sensibil si ejaculare precoce.
- 4Ajutati-ma/ Snesibilitatea penisului
- 0Penis sensibil cand e decalotat