nu stiu ce e...o inflamatie cred
am o problema...pana d curand ma durea knd aveam contact sexual...insa acea durere a disparut dar a aparut alta..:(..dupa c am contact sexual mi se inflameaza labiile mai exact mi se umfla...iar una dintre ele foarte tare si ma deranjeaza.iar disconfortul dispare dupa cateva ore si labiile isi revin...c poate fi...? as dori un raspuns
3 comentarii
salut
vreau sa-ti spun k si io am labiile rosii si cateodata am mancarimi mari.ma duc direct in baie in momentul ala si ma spal dar tot nu-mi trece ci doar amelioreaza putin, ajung sa ma spal de cateva ori pe zi si tot nimic, am incercat tot felul de produse intime si nici un rezultat.nici io nu stiu ce e.Si ar mai fi o problema:prietenul meu e plecat din tara si am contact sexual rar, dar cand vine acasa si facem sex ma doare super tare la penetrare apoi imi trece putin si ma simt si io bine dar la un moment dat incepe iar si tre sa ne oprim.am noroc ca el e super intelegator si nu ma forteaza, dar io ma simt naspa si mor de rusine.CE SA FAC?
vreau sa-ti spun k si io am labiile rosii si cateodata am mancarimi mari.ma duc direct in baie in momentul ala si ma spal dar tot nu-mi trece ci doar amelioreaza putin, ajung sa ma spal de cateva ori pe zi si tot nimic, am incercat tot felul de produse intime si nici un rezultat.nici io nu stiu ce e.Si ar mai fi o problema:prietenul meu e plecat din tara si am contact sexual rar, dar cand vine acasa si facem sex ma doare super tare la penetrare apoi imi trece putin si ma simt si io bine dar la un moment dat incepe iar si tre sa ne oprim.am noroc ca el e super intelegator si nu ma forteaza, dar io ma simt naspa si mor de rusine.CE SA FAC?
buna seara !Domnul doctor vreau sa va intreb si eu ceva si daca aveti amabiliattea sa imi raspundeti!Problema sta in felul urmator:astazi in urama unui contac sexual brutal intretinusem relatii sexulale de 3 luni)mi s-a inflamat labia stanga cea mica ffff rau si s-a si inrosit.ce medicamente sa iau, e ceva grav sau o sa imi treaca repede?multumesc anticipat pentru raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mai multe probleme la inceput si dupa actul sexual
- 3problema dupa sex...mai agresiv...
- 3dureri dupa actul sexual; dureri f puternice de spate si ovare ca la menstruatie
- 3Dureri in timpul contactului sexual si dupa.
- 1durere dupa actul sexual
- 2Durere dupa actul sexual
- 0Candidoza Dureri in timpul si dupa actul sexual
- 3anticonceptionalele sunt de vina pentru ce mi-se intampla?
- 2Rana dupa contactul sexual?
- 0Dureri în abdomen după un AS
- 0Infectie urinara dupa sex
- 1Usturime vaginala
- 1Durere la atingere in zona vulvei
- 9Act sexual anormal
- 0Dureri de spate după actul sexual
- 3Ajuta-ma, dureri după actul sexual
- 1Chist ovarian
- 2Probleme ginecologice persistente
Mai multe informații despre: durerea dupa actul sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: