Probleme digestive
Sunt femeie, 54 ani, diagnosticata cu hipotiroidie sub tratament cu Eutirox 100 mg. De cativa ani buni ma confrunt cu oboseala nejustificata, dureri musculare si articulare, pierderea masei musculare si formare de tesut adipos in jurul taliei, abdomen umflat, balonari, flatulenta, dureri abdominale, stomacale si doar uneori in partea dreapta sub coaste, constipatie, ameteli, greata dureri de cap, dspnee chiar si in repaos, caderea excesiva a parului, ingalbenirea unghiilor si putin a sclerei ochilor, urticarie, eruptii cutanate pe membrele inferioare.
Am suspectat o hepatita virala. Am facut analize de sange specifice, ecografii, hemoleucograma completa, analize de urina dar totul e cica ok. Ce pot sa mai fac sau unde as putea obtine un diagnostic corect si un tratament adecvat care sa.mi rezolve aceste probleme de sanatate. Multumesc anticipat.
Am suspectat o hepatita virala. Am facut analize de sange specifice, ecografii, hemoleucograma completa, analize de urina dar totul e cica ok. Ce pot sa mai fac sau unde as putea obtine un diagnostic corect si un tratament adecvat care sa.mi rezolve aceste probleme de sanatate. Multumesc anticipat.
2 comentarii
Am vorbit cu o doamna dr. despre problemele dv.
A zis sa faceti control endocrinologic cu evaluarea glandei tiroide, dozarea hormonilor tiroidieni si anticorpi ATPO.
Evaluarea glandelor suprarenale si dozarea cortizolului plasmatic (va spune endocrinologul cand se face).
Consult reumatologic si dozarea anticorpilor (trebuie verificat daca nu aveti vreo boala autoimuna), factorul reumatoid, VSH, proteina C reactiva, fibrinogen, fosfataza alcalina, test Dexa, analiza Vitamina D si B 12.
A zis sa faceti control endocrinologic cu evaluarea glandei tiroide, dozarea hormonilor tiroidieni si anticorpi ATPO.
Evaluarea glandelor suprarenale si dozarea cortizolului plasmatic (va spune endocrinologul cand se face).
Consult reumatologic si dozarea anticorpilor (trebuie verificat daca nu aveti vreo boala autoimuna), factorul reumatoid, VSH, proteina C reactiva, fibrinogen, fosfataza alcalina, test Dexa, analiza Vitamina D si B 12.
Va multumesc frumos. Multa sanatate si toate cele bune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21hipotiroidele pot fi vindecate?
- 4boli digestive?
- 7la 10 ani am fost diagnosticata cu glanda hipotiroida...hipotiroidism
- 7Hipotiroidism cu mixedem si hipecorticism
- 4hipotiroidie... incerc sa slabesc si nu reusesc
- 2apendicita, balonare
- 3abdomen balonat cu gaze
- 2hipotiroidism
- 1Repetare analiza hipotirodism
- 2hipotiroida + simt un nod in gat care ma sufoca
- 0hipotiroidism subclinic
- 1Balonare frecventa
- 0Balonare de la Klacid?!
- 7Balonare!!!!!
- 1Hipotiroidism in sarcina
- 0Suplimentul Animal Cuts interfera cu tratamentul Euthyrox?
- 0Hipotiroidism subclinic?
- 0Valori modificate analize - gastroenterologie, hipotiroidism autoimun
- 1Anxietate
Mai multe informații despre: Hipotiroidismul Balonarea abdominala hipotiroidia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: