Probleme digestive

31-01-2022
Evrika@
Nu este medic/terapeut
Evrika@
Sunt femeie, 54 ani, diagnosticata cu hipotiroidie sub tratament cu Eutirox 100 mg. De cativa ani buni ma confrunt cu oboseala nejustificata, dureri musculare si articulare, pierderea masei musculare si formare de tesut adipos in jurul taliei, abdomen umflat, balonari, flatulenta, dureri abdominale, stomacale si doar uneori in partea dreapta sub coaste, constipatie, ameteli, greata dureri de cap, dspnee chiar si in repaos, caderea excesiva a parului, ingalbenirea unghiilor si putin a sclerei ochilor, urticarie, eruptii cutanate pe membrele inferioare.
Am suspectat o hepatita virala. Am facut analize de sange specifice, ecografii, hemoleucograma completa, analize de urina dar totul e cica ok. Ce pot sa mai fac sau unde as putea obtine un diagnostic corect si un tratament adecvat care sa.mi rezolve aceste probleme de sanatate. Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
01-02-2022, ora 21:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Am vorbit cu o doamna dr. despre problemele dv.
A zis sa faceti control endocrinologic cu evaluarea glandei tiroide, dozarea hormonilor tiroidieni si anticorpi ATPO.
Evaluarea glandelor suprarenale si dozarea cortizolului plasmatic (va spune endocrinologul cand se face).
Consult reumatologic si dozarea anticorpilor (trebuie verificat daca nu aveti vreo boala autoimuna), factorul reumatoid, VSH, proteina C reactiva, fibrinogen, fosfataza alcalina, test Dexa, analiza Vitamina D si B 12.
1
04-02-2022, ora 01:54
Evrika@
Nu este medic/terapeut
Evrika@
Va multumesc frumos. Multa sanatate si toate cele bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hipotiroidismul crește riscul de fistule după laringectomie
  • Sindromul de oboseală cronică ar putea fi dat de scăderea nivelului de hormoni tiroidieni
  • Terapia cu levotiroxină și calitatea vieții la pacienții cu hipotiroidism
  • Topul alimentelor ce produc gaze (balonare)
  • Viața cu hipotiroidism
  • E normal să mă balonez atât de tare indiferent ce și cât mănânc?
  • De ce stomacul meu ramane plin atat de mult timp?
  • Balonare imediat după masă - cauze și tratament
  • Topul alimentelor care provoacă balonare
  •