Probleme de sanatate
Am fost diagnosticat cu acnee rozacee papilopustoasa.
Peste 10 ani am cautat tratament aproape la toate clinicile si spitalele din Iasi, bucuresti, constanta...
Recomandari cu antibiotice tari gen klacid.am ajuns sa pun ficatul in pericol. Unguiente de toate felurile, recomandate putin si subiectv de promovare !?
Recent la un consult de interne si cardio, un medic mi-a recomandat Tetraciclina unguient, prezentat din cazurile lui cu un pacient cu probleme similare.
Cert e ca dupa aplicare dimineata si seara timp de 6 zile, am scapat de toata roseata si pusturile de pe fata !
Au trecut 4 luni si situatia e ca si cum nu am avut nimic.
Cu toata dragostea va recomand si sper ca macar unii vor avea compatibilitatea mea !
Peste 10 ani am cautat tratament aproape la toate clinicile si spitalele din Iasi, bucuresti, constanta...
Recomandari cu antibiotice tari gen klacid.am ajuns sa pun ficatul in pericol. Unguiente de toate felurile, recomandate putin si subiectv de promovare !?
Recent la un consult de interne si cardio, un medic mi-a recomandat Tetraciclina unguient, prezentat din cazurile lui cu un pacient cu probleme similare.
Cert e ca dupa aplicare dimineata si seara timp de 6 zile, am scapat de toata roseata si pusturile de pe fata !
Au trecut 4 luni si situatia e ca si cum nu am avut nimic.
Cu toata dragostea va recomand si sper ca macar unii vor avea compatibilitatea mea !
1 comentarii
Bună ziua,
Suntem diferiți și nu răspundem tot timpul la același tratament. Multă sănătate.
Zi frumoasă
Suntem diferiți și nu răspundem tot timpul la același tratament. Multă sănătate.
Zi frumoasă
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tratament acnee rozacee... e eficient?
- 10acneea rozacee - recomandari
- 10cuperoza
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 4rozaceea faciala
- 5rozacee de trei ani...
- 2Acnee rozacee?
- 5Rozacee... Ce pot face sa-mi treaca?
- 8Rozacee
- 2Rozacee
- 6Crema SOOLANTRA pt rozacee
- 4Roseata in obraji la 34 ani din orice constituie stres
- 0Acnee rozacee sau altceva ?