Rozacee
Bună ziua, de ani de zile mă confrunt cu o problemă a pielii. Pe obraji, nas și bărbie am un fel de roșeață cu mici bubițe, dacă le pot spune așa. Tatăl meu a avut și el în copilărie, dar i-a trecut în perioada adolescenței. Eu am tot așteptat să dispară, dar degeaba, nu mă mănâncă, pur și simplu mă deranjează estetic, mai ales iarna, e mult mai evidentă. Pur și simplu m-am săturat de chestia asta, aș vrea să am o piele normală, uneori îmi mai apar bubițe sub piele și pe mâini, iar asta mă deranjează și mai tare. Am luat Aerius, deoarce medicul meu de familie, spunea că am o dermatită de la frig, însă fără rezultat, oricum roșeața este prezentă mereu. Vreau să știu din ce cauză am aceste probleme și ce pot face ca să scap, vă mulțumesc mult!
2 comentarii
Buna ziua,
Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului.
O zi buna!
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului.
O zi buna!
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Bună ziua, abia ce am ajuns de la dermatologie, diagnosticul este dermatită atopică și keratoză foliculară rubră, medicul dermatolog mi-a recomandat Elidel cremă, cu 2 aplicări pe zi în prima lună, apoi o aplicare pe zi 2 săptămâni și 1 aplicare pe săptămână pentru cât mai mult timp, peste care se va aplica o cremă emolientă, Atolys gel de curățare pentru igiena corpului, Xerolys plus 1-2 aplicări pe zi, pe corp. Pe lângă ce mi-a recomandat doamna doctor, îmi mai puteți spune ce produse pot folosi, în special un fond de ten care să nu-mi afecteze prea tare pielea, cu ce ar trebui să mă demachiez și dacă mi-a recomandat acel gel, trebuie să folosesc și alte produse atunci când fac duș? Vă mulțumesc foarte mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tratament acnee rozacee... e eficient?
- 5alergie la rece-frig - informatii
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 10stranut. alergie la frig???
- 4nas rosu, maini vinete.. cand ies la frig
- 17intoleranta la histamina
- 3dureri de cap si sensibilitate la frig
- 2Acnee rozacee?
- 5Rozacee... Ce pot face sa-mi treaca?
- 12sufar de ani buna de o rinita cronica alergica
- 0Reactie la frig.
- 2Sensibilitate la frig
- 0alergie frig