ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Roseata in obraji la 34 ani din orice constituie stres

08-06-2020
360
Nu este medic/terapeut
360
Aceasta roseata este cauzata de vreme, daca e prea cald, sau daca e prea frig, daca fac dus fierbinte sau sauna, si imi apare la cele mai mici emotii, stres
Ma inrosesc si pe brate si corp putin, cu senzatie ciudata de deranj, atunci cand alerg (rutina saptamanala)
Alte probleme pe care le am si le postez aici in caz ca au legatura sunt: hipertensiune pt care iau medicamente, dermatita seboreica, astm si alergie la praf (acarieni)

exista solutii pt mentinerea aceste roseata sub control ?
4 comentarii
1
09-06-2020, ora 07:39
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua
Aveti probabil rozacee. Trebuuie sa evitati soare, condimente, si tot ce va accentueaza roseata. Mergeti si la dermatolog ptr Ypl sau laser.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
0
10-06-2020, ora 05:39
360
Nu este medic/terapeut
360
ok, multumesc.
1
11-07-2020, ora 11:19
samirob78
Nu este medic/terapeut
samirob78
Bună ziua am și eu acnee rozace de 4 ani am incercat aproape tot ce am auzit dar nu am reușit so vindec dispare și reapare din nou. Soolantra e bună dar un timp dupai trebui să schimbați cu altă cremă. La mine a mers forte bine acum de la Ls Roche -Posay. TOLERIANE Senzitiv. si gelul Ducray Keranyl. de la Avene SunsiMED PT. protectie solară. Folosiți in alimentație multe legume in special morcov, sfeclă roșie, țelină, păteunjel și fructe sucuri naturale evitați condimente, prăjelile, dulciurile procesate. O zi bună si sănănătate.
0
11-07-2020, ora 13:38
360
Nu este medic/terapeut
360
multumesc samirob de impartasire
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Fața roșie
  • Efectele dietei asupra afecțiunilor dermatologice rozaceea și acneea vulgară
  • Progrese recente în managementul rozaceei cu ajutorul compușilor naturali
  • S-a descoperit o legătura semnificativă între rozacee și riscul de melanom
  •