Roseata in obraji la 34 ani din orice constituie stres
Aceasta roseata este cauzata de vreme, daca e prea cald, sau daca e prea frig, daca fac dus fierbinte sau sauna, si imi apare la cele mai mici emotii, stres
Ma inrosesc si pe brate si corp putin, cu senzatie ciudata de deranj, atunci cand alerg (rutina saptamanala)
Alte probleme pe care le am si le postez aici in caz ca au legatura sunt: hipertensiune pt care iau medicamente, dermatita seboreica, astm si alergie la praf (acarieni)
exista solutii pt mentinerea aceste roseata sub control ?
Ma inrosesc si pe brate si corp putin, cu senzatie ciudata de deranj, atunci cand alerg (rutina saptamanala)
Alte probleme pe care le am si le postez aici in caz ca au legatura sunt: hipertensiune pt care iau medicamente, dermatita seboreica, astm si alergie la praf (acarieni)
exista solutii pt mentinerea aceste roseata sub control ?
4 comentarii
Buna ziua
Aveti probabil rozacee. Trebuuie sa evitati soare, condimente, si tot ce va accentueaza roseata. Mergeti si la dermatolog ptr Ypl sau laser.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Aveti probabil rozacee. Trebuuie sa evitati soare, condimente, si tot ce va accentueaza roseata. Mergeti si la dermatolog ptr Ypl sau laser.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Bună ziua am și eu acnee rozace de 4 ani am incercat aproape tot ce am auzit dar nu am reușit so vindec dispare și reapare din nou. Soolantra e bună dar un timp dupai trebui să schimbați cu altă cremă. La mine a mers forte bine acum de la Ls Roche -Posay. TOLERIANE Senzitiv. si gelul Ducray Keranyl. de la Avene SunsiMED PT. protectie solară. Folosiți in alimentație multe legume in special morcov, sfeclă roșie, țelină, păteunjel și fructe sucuri naturale evitați condimente, prăjelile, dulciurile procesate. O zi bună si sănănătate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tratament acnee rozacee... e eficient?
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 4rozaceea faciala
- 5rozacee de trei ani...
- 2Acnee rozacee?
- 5Rozacee... Ce pot face sa-mi treaca?
- 8Rozacee
- 2Roseata pe fata
- 0Eritroza
- 2Rozacee
- 1Ochi rosii, ma inrosesc in obraji, ce sa fac?
- 6Crema SOOLANTRA pt rozacee
- 1Fata rosie dupa ce ma spal
- 0Acnee rozacee sau altceva ?
- 1Probleme de sanatate
Mai multe informații despre: Rozaceea inrosirea fetei