Crema SOOLANTRA pt rozacee
Buna ziua, m.au consultat 2 dermatologi si diahnosticul a fost rozacee cu pustule. Tratamentul este unguentul SOOLANTRA timp de 3 luni. Vreau sa intreb daca dupa acest tratament o sa scap de rozacee definitiv?. E careva care a folosit si imi poate spune experienta lui? Multumesc
6 comentarii
Buna ziua,
Nu exista tratament definitiv pentru rozacee.Nici laserul nu duce la disparitia definitiva.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Nu exista tratament definitiv pentru rozacee.Nici laserul nu duce la disparitia definitiva.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Multumesc. Sa inteleg ca fac tratamentul degeaba?
buna ziua,
Tratamentul este foarte bun, cu rezultate bune., doar ca nu se vindeca definitiv.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Tratamentul este foarte bun, cu rezultate bune., doar ca nu se vindeca definitiv.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Poti incerca skinoren, contine Acid Azelaic, o substanță care se gaseste in piele. Ajuta in acnee si rozacee
Buna ziua,
Rozaceea se trateaza cu mai multe produse in functie de stadiu: soolantra, skinoren, benzoat, metroruboril etc
o zi buna,
dr Claudia Artenie
meduc primar dermatolog
Rozaceea se trateaza cu mai multe produse in functie de stadiu: soolantra, skinoren, benzoat, metroruboril etc
o zi buna,
dr Claudia Artenie
meduc primar dermatolog
Buna seara. Eu sufăr din cauza rozaceei de 15 ani și crede-ma, am încercat orice! De la creme, antibiotice, tratamente cosmetice, tratamente laser destul de scumpe și nimic nu ajuta la vindecare. Ce am învățat eu este ca trebuie ținuta sub control și aici Soolantra ajuta mult, protecția solară e sfânta și starea ta generală.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tratament acnee rozacee... e eficient?
- 10acneea rozacee - recomandari
- 10cuperoza
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 4rozaceea faciala
- 5rozacee de trei ani...
- 2Acnee rozacee?
- 5Rozacee... Ce pot face sa-mi treaca?
- 8Rozacee
- 2Rozacee
- 4Roseata in obraji la 34 ani din orice constituie stres
- 0Acnee rozacee sau altceva ?
- 1Probleme de sanatate