Acnee rozacee?
Buna ziua am 14 si am o problema.am pe obraji barbie si nas vase de sange dilatate.nu imi place aspectu lor...si am inceput sa folosesc fond de ten care a devenit o obisnuinta...pana azi cand mama mi-a aruncat toate machiajurile :-.Nu stiu cum voi putea iesi din casa fara fond de ten si as vrea sa stiu de o solutie sigura si nu foarte scumpa pt asa cv .Sunt din Ploiesti si va rog mult mult daca imi puteti spune un cabinet ceva pt astfel de probleme.Va rog sa ma ajutati:*.
Va multumesc
Va multumesc
2 comentarii
Eu zik sa ii scrii lui Mr Nick despre asta si nu mai folosi fond de ten la varsta ta. Eventual incearca o crema usoara dupa care sa acoperi zonele cu pudra.nush ce sa zik sau un creion corector...la varsta ta pielea nu ar trebui sa fie imbibata cu fond de ten din reviste Avon sau Oriflame de exemplu...poate tocmai din pricina asta sa iti apara astea pe fata. Fii naturala nu artificiala. O perioada evita orice produs. Lasa pielea sa respire. Sper ca am fost de folos.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tratament acnee rozacee... e eficient?
- 7Dermodecidoza
- 7cum pot scapa de semnele de la acnee?
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 4acnee medie: puncte albe si negre.
- 3cosuri pe fata si pe spate...
- 3acneea si solarul
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 14Acnee - Daca problema este in interior, nu la exterior?
- 63Acnee-sunt disperata!
- 5un tratament bun pentru acnee
- 6Probleme cu acneea; recomandare doctor dermatolog foarte bun
- 1acnee si puncte negre fara ameliorare
- 6Acnee.. recomandare pentru un ten gras
- 0pete in urma acneei
- 4Cosuri in carne, dureroase, in zona barbiei.
- 2Acnee spate
- 1Colagen și acnee?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: