Posibil sange in scaun !
Buna seara,
Am 20 de ani si am observat ca pe timpul verii, constat prezenta unor formatiuni ca niste picatele rosii-grena pe hartia igienica in scaun. Nu am alte simptome sau altceva, scaunul are dimensiuni normale, doar ca am constatat prezenta unei formatiuni cat o boaba de mazare la nivelul anusului pe partea stanga de culoare albă-violacee, si cateodata este dureroasa. O fi din cauza consumului de rosii? deoarece in aceasta perioada consum zilnic rosii. Multumesc !
Am 20 de ani si am observat ca pe timpul verii, constat prezenta unor formatiuni ca niste picatele rosii-grena pe hartia igienica in scaun. Nu am alte simptome sau altceva, scaunul are dimensiuni normale, doar ca am constatat prezenta unei formatiuni cat o boaba de mazare la nivelul anusului pe partea stanga de culoare albă-violacee, si cateodata este dureroasa. O fi din cauza consumului de rosii? deoarece in aceasta perioada consum zilnic rosii. Multumesc !
1 comentarii
Este posibil ca formatiunea pe care o palpezi tu sa fie un hemoroid (o dilatatie a venelor de la nivelul anorectal) si in momentul in care este traumatizat sa sangereze.
Pentru diagnosticul de certitudine ar trebui sa fii consultat de catre un doctor.
Pentru diagnosticul de certitudine ar trebui sa fii consultat de catre un doctor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 2de cate ori ma duc la wc si fac scaun imi curge sange
- 12help me: dureri groaznice de stomac
- 5mi s-a intamplat de 4 ori sa am scaun cu sange
- 6scaune cu sange in timpul ciclului menstrual
- 7Sange dupa scaun
- 0scaun cu sange si mucus
- 8scaun cu sange la sugar
- 3Scaun cu pete de sange + poza
- 3Scaun cu sange proaspat!
- 4scaun cu sange si tratament detralex
- 6Sangerare la defecatie
- 0Sangerare anala