Posibil sange in scaun !
![eduard71](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara,
Am 20 de ani si am observat ca pe timpul verii, constat prezenta unor formatiuni ca niste picatele rosii-grena pe hartia igienica in scaun. Nu am alte simptome sau altceva, scaunul are dimensiuni normale, doar ca am constatat prezenta unei formatiuni cat o boaba de mazare la nivelul anusului pe partea stanga de culoare albă-violacee, si cateodata este dureroasa. O fi din cauza consumului de rosii? deoarece in aceasta perioada consum zilnic rosii. Multumesc !
Am 20 de ani si am observat ca pe timpul verii, constat prezenta unor formatiuni ca niste picatele rosii-grena pe hartia igienica in scaun. Nu am alte simptome sau altceva, scaunul are dimensiuni normale, doar ca am constatat prezenta unei formatiuni cat o boaba de mazare la nivelul anusului pe partea stanga de culoare albă-violacee, si cateodata este dureroasa. O fi din cauza consumului de rosii? deoarece in aceasta perioada consum zilnic rosii. Multumesc !
1 comentarii
![Dr. Diana Enachescu](/arata_img.php?img=cont_159541.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Este posibil ca formatiunea pe care o palpezi tu sa fie un hemoroid (o dilatatie a venelor de la nivelul anorectal) si in momentul in care este traumatizat sa sangereze.
Pentru diagnosticul de certitudine ar trebui sa fii consultat de catre un doctor.
Pentru diagnosticul de certitudine ar trebui sa fii consultat de catre un doctor.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scaune cu sange
- 2scaun cu sange
- 2hemoroizi anale sau cancer
- 70scaune cu mucus si sange
- 2de cate ori ma duc la wc si fac scaun imi curge sange
- 3stresul si... scaun cu singe
- 3intestinul gros hemoragii
- 7Sange dupa scaun
- 19sangerare anus
- 8scaun cu sange la sugar
- 17Ajutor! Cum arata sangele in scaun?