sangerari la scaun, in special dupa ce mananc mere, fasole...
am 45 ani.la o perioada mai mica sau mai mare in special dupa ce mananc mere, fasole sau alte fermentative, cand am scaun sangerez, picaturi de sange de culoare inchisa. hemoroizi externi nu am. se intampla cam o data pe luna si tine 2-3 zile. ce credeti ca poate fi? multumesc anticipat.
3 comentarii
Exista si hemoroizi interni, dar singerarea de la hemoroizi este cu singe rosu care picura la sfirsitul scaunului deasupra lui(nu este amestecat cu scaunul).Se mai poate singera si de la o fisura anala dar de obicei aceasta se intimpla dupa eliminarea unui scaun foarte gros si tare de obicei dupa o perioada de constipatie si are aceleasi caracteristici ca si cel de la hemoroizi. Daca toate cestea nu corespund cu simptomatologia d-voasta este bine sa va adresati unui gastroenterolog pentru o colonoscopie.
da sunt hemoroizi interni.si ce trebuie sa fac, ce medicamente sau unguiente trebuie sa folosesc si cum si cat?multumesc.
eu am ceva prob cu stomacul mai bine zis din cauza diclofenacului care l-am luat aproape 7 ani ( dureri de spate) pe cale orala.am intrerupt tratamentul cu diclofenac brusc si am observat ca am dureri mari de stomac si uneori sangerari la scaun.am fost la dr luna trecuta si mi-a dat sa fac analizele la sange si dupa ce am obtinut rezultatele am revenit la dr si mi-a zis ca am ceva in stomac care imi provoaca sangerarea si mi-a dat 2 tipuri de antibiotice si inca un tip de pastile care este protector ptr stomac.am urmat tratamentul, nu am mai avut sangerari la scaun un timp dar ieri am vazut iar aceleasi simptome...ce ma sfatuiti sa fac? am uitat sa va zic ca sunt in Anglia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fumatul, scaun cu sange...
- 2singerari la scaun
- 5sange, apoi cheag sange in scaun si umflatura mica la anus
- 5sangerari anale, dureri de stomac, constipatie
- 3Scaune cu sange... cam de o spatamana cam o data pe zi
- 3Poate fi o fisura anala?
- 6Sangerare anala. Va rog sfaturi...
- 7Sange dupa scaun
- 0scaun cu sange si mucus
- 8scaun cu sange la sugar
- 1scaun cu sange