Am 19 ani - am avut scaun cu sânge, nu mai am pofta de mâncare
Am 19 ani si de 5 zile nu ma simt atât de bine. Acum 5 zile am avut scaun cu sânge, am crezut ca poate fi din cauza constipatiei (durata fiind de o saptamana), dar din nou, acum 3 zile, aceeași problemă, doar ca nu se evidenția aproape deloc si nu i-am dat importantă. Dar astăzi aceeași chestie, doar ca de dimineața am avut pe momentul zilei câteva momente cu stări de greață si spre seara a început să mă doară abdomenul cand respiram. Precizez ca de câteva luni, am cam uitat sa mănânc, asa cum mâncam înainte, din cauza învățatului si oboselii, zic eu, nu mai am pofta de mâncare și mănânc o data cel mult de două ori pe zi si foarte puțin, pentru că îmi trece foarte repede pofta de mâncare. Am uitat sa mai precizez o chestie, acum o săptămână am fost la munte si fiind zăpada am alunecat cu fundul pe gheață, dupa care am inceput sa am un disconfort, pe care îl am si acum, daca nu ma asez cum trebuie, plus o mica durere de spate. Poate fi si din aceasta cauza? termen de 3 luni, am ajuns la greutatea de 60 kg, de la 65-66kg. Din ce cauza ar putea fi? Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
1 comentarii
Adresati-va unui medic gastro-enterolog pentru consultatie si analize.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 14fecale cu sange
- 3Scaune cu sange... cam de o spatamana cam o data pe zi
- 7scaun cu sange
- 3intestinul gros hemoragii
- 8boli digestive: scaun cu sange
- 6Sangerare anala. Va rog sfaturi...
- 0scaun cu sange si mucus
- 3urgent!!!defecatie cu sange
- 8scaun cu sange la sugar
- 17Ajutor! Cum arata sangele in scaun?
- 7Am probleme destul de grave cu intestinul... elimin sange!
- 4scaun cu sange de doua ori
- 0Dureri abdominale-Senzatie de urinare frecventa-Scaun cu sange
- 2Fecale cu sange
- 3scaun cu sange
- 0Scaun cu mucus si firisoare de sange
- 0Constipație cu sânge și dureri abdominale
- 0Scaun cu singe
- 4Sangerari in scaun
Mai multe informații despre: Scaunele cu sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: