Probleme cu siguranta de sine

12-02-2010
Dana-Petruta
Nu este medic/terapeut
Dana-Petruta
Buna, am si eu o mica problema care sper sa isi gaseasca rezolvarea aici. Am un prieten care lucreaza in domeniul calculatoarele si oricat de perfect ar iesi ceea ce lucreaza, mereu are impresia ca nu e bine, ca nu e indeajuns, ca ceva nu e in regula, desi verifica de n ori ceea ce a facut si e corect, mereu are senzatia ca undeva a gresit, cu toate ca greseli in ceea ce face nu exista. M-a intrebat ce ar trebui sa faca si eu nu am deocamdata un raspuns satisfacator pentru el. V-as ruga pe dumneavoastra daca sunteti amabili sa ma ajutati cu aceasta problema. Ar trebui sa ii sugerez sa mearga la un psiholog, sau la medic sa ii faca un set de analiza? Sau cum ar trebui sa procedeze? Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
12-02-2010, ora 10:40
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Inteligenta observatie. Problema aceasta este greu de vindecat de un psiholog caci are o cauza care nu se poate controla si nici indeparta prin ratiune si sfaturi. Este o dauna in suflet care trebuie reparata, de abia atunci se poate schimba ceva. Cele mai simple metode si cele mai eficiente sunt pe care le cunosc eu sunt:
a) un remediu homeopat ales corespunzator de un medic bun ( de ex. Dr. Silvia Nedelcu din Bucuresti)
b) un remediu floral Bach care il poate procura si lua singur si care este simplu de ales dupa descrierea pe care ati facut-o.
0
12-02-2010, ora 11:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Remediul florar pt. starea lui este Crab Apple. Se gaseste pe undeva..costa cam 7 -10 euro.
Se ia de 2-3 ori pe zi cate 2 picaturi diluate in apa. Este exact remediul pt. comportamentul lui.
Daca nu il gasesti da-mi un mesaj si iti spun de unde sa faci rost de el.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul