Pierderi de memorie la 27 de ani
Buna ziua,
Am 27 de ani, s unt activa, lucrez la birou, am terminat o facultate, si am o rpoblema care ma ingrijoreaza tot mai tare.
Uit! De ceva timp, uit moemnte, evenimente, petrecute acum ceva timp. Nu imi amintesc concediile ( nu detaliat - stiu doar cam pe unde am fost acum 4-3-2-1 an) insa nu mai stiu ce s-a petrecut in ele. nu imia mintesc vacantele la bunici, nici Banchetele/nuntile la care am participat...Familia, zice ca sunt doar "ZAPACITA" insa eu cred ca e ceva mai mult. Nu uit udne imi sunt cheile, sau unde am paract., lucruri de moment...insa ce e din trecut, nu am detalii. Stiu colegii din generala/liceu, facultate insa nu mai tin minte nimic din orele de curs, din excursii, din iesirele dupa ore etc...
Ce ar putea fi? ce ar trebui sa fac?
Multumesc mult!
Am 27 de ani, s unt activa, lucrez la birou, am terminat o facultate, si am o rpoblema care ma ingrijoreaza tot mai tare.
Uit! De ceva timp, uit moemnte, evenimente, petrecute acum ceva timp. Nu imi amintesc concediile ( nu detaliat - stiu doar cam pe unde am fost acum 4-3-2-1 an) insa nu mai stiu ce s-a petrecut in ele. nu imia mintesc vacantele la bunici, nici Banchetele/nuntile la care am participat...Familia, zice ca sunt doar "ZAPACITA" insa eu cred ca e ceva mai mult. Nu uit udne imi sunt cheile, sau unde am paract., lucruri de moment...insa ce e din trecut, nu am detalii. Stiu colegii din generala/liceu, facultate insa nu mai tin minte nimic din orele de curs, din excursii, din iesirele dupa ore etc...
Ce ar putea fi? ce ar trebui sa fac?
Multumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Uit repede...:(
- 6probleme cu memoria, nu ma pot concentra, uit foarte repede
- 2pierdere memorie
- 13Tulburare psihica, probleme cu memoria de scurta durata, momentele in care creierul parca e gol
- 4Probleme cu memoria si orientarea in spatiu
- 2Uit foarte tare
- 6Tulburări de memorie
- 5Memorie slaba, raționament slab,
- 5Pierzi din memorie daca consumi carne??
- 0Probleme memorie termen scurt si lung
- 0Memorie de scurta durata la mama de 83 ani?
- 3Medicamente pentru a uita mai repede unele lucruri
- 1Epuizare fizica oboseala memorie slaba amnezie energie insuficienta
Mai multe informații despre: uitarea prevenirea pierderilor de memorie afectarea memoriei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: