cresetere in inaltime
Buna ziua.Sunt sportiv de performanta (handball) si am 1.73 inaltimea insuficient pentru sportul asta si daca vrei sa ajungi jucator mare.Ce pot face sa mai cresc vre o 10 15 cm?
Eu folosesc daily de la amway dar cateodata uit sa iau.
Ce imi puteti spune despre problema mea?
Pot sa iau pastile, multivitamine din comert, multiminerale?
Eu folosesc daily de la amway dar cateodata uit sa iau.
Ce imi puteti spune despre problema mea?
Pot sa iau pastile, multivitamine din comert, multiminerale?
10 comentarii
Pai in primul rand nu mai lua produse amway, sunt niste porcarii, dai banii degeaba pe ele. Sunt niste simple suplimente vandute la preturi mai mari. Eu cunosc persoane care folosesc toate produsele acelei companii de mai bine de 10 ani si sincer nu arata mai bine deloc decat alte persoane de varsta lor.
Poate ca ti-ai facut tu o impresie gresita despre amway..Doctorii o stiu cel mai bine daca nu sunt bune produsele de la firma aceasta.Maicamea ia pastile si nu a racit, nu s a imbolnavit de cativa ani.
Eu vreau sa stiu cum cresc in intaltime.
Pastilele pe care le iau au toate chestiile necesare in fiecare zi... ex calciu...etc
Dar pana la urma eu cum cresc?
Eu vreau sa stiu cum cresc in intaltime.
Pastilele pe care le iau au toate chestiile necesare in fiecare zi... ex calciu...etc
Dar pana la urma eu cum cresc?
Din pacate nu poti creste in inaltime mai mult decat esti tu programat genetic. Uita-te la parintii tai si cam atat de inalt vei fi si tu...
Te sfatuiesc sa iei suplimente nutritive numai daca ai o carenta dovedita in urma anlizelor, organismul isi ia singur ceea ce are nevoie din alimentatie. Suplineste aceste suplimente nutritive cu o hrana adecvata si sanatoasa, si va fi suficient. nu te mai intoxica cu fel de fel de chestii zilnic care nu sunt necesare organismului.
Te sfatuiesc sa iei suplimente nutritive numai daca ai o carenta dovedita in urma anlizelor, organismul isi ia singur ceea ce are nevoie din alimentatie. Suplineste aceste suplimente nutritive cu o hrana adecvata si sanatoasa, si va fi suficient. nu te mai intoxica cu fel de fel de chestii zilnic care nu sunt necesare organismului.
Am intrecut-o mult pe mama, iar pe tata nu mai stiu..(a murit acum 2 ani) cred ca l am intrecut...cam tot aceasi inaltime o avea.
Deci nu exista nimic...
Daca ma duc la sala si iau proteine?
Macar sa mi creasca masa si forta.
Deci nu exista nimic...
Daca ma duc la sala si iau proteine?
Macar sa mi creasca masa si forta.
Cati ani ai?Deja faci un sport care sigur te-a ajutat sa cresti putin mai mult decat erai "programat".
Poti incerca sa mergi regulat si la bazin, inotul ajuta la crestere, acum depinde si cati ani ai.
Oricum pretentiile tale sunt cam mari, acum depinde si de cati ani ai!:D
A 2a chestie, cu masa si forta, se poate dezvolta clar!
Poti incerca sa mergi regulat si la bazin, inotul ajuta la crestere, acum depinde si cati ani ai.
Oricum pretentiile tale sunt cam mari, acum depinde si de cati ani ai!:D
A 2a chestie, cu masa si forta, se poate dezvolta clar!
Am 17...Fac handball de 7 ani...
Si am 1.73 inaltimea si la handball nu este de ajuns.
Imi recomandati niste multivitamine...nu stiu...ceva care influenteaza cresterea?!
Si am 1.73 inaltimea si la handball nu este de ajuns.
Imi recomandati niste multivitamine...nu stiu...ceva care influenteaza cresterea?!
Si eu am facut 9 ani de zile handbal! M-am oprit la 1.79!
Sincer, cred ca o sa mai cresti, da foarte putin! Cel mai bine te duci la doctoru de familie, o sa-ti dea el o trimitere la un doctor specializat in asa ceva si o sa-ti spuna ce ai putea face pentru a mai creste!
Vezi ce zice acel doctor si te hotarasti atunci daca-i urmezi sfatul sau nu! Aici pe internet, cu multivitamine, slabe sanse!
Asa de curiozitate, la ce echipa joci?
Eu acum sunt arbitru la handbal.poate te-am si arbtirat!
Sincer, cred ca o sa mai cresti, da foarte putin! Cel mai bine te duci la doctoru de familie, o sa-ti dea el o trimitere la un doctor specializat in asa ceva si o sa-ti spuna ce ai putea face pentru a mai creste!
Vezi ce zice acel doctor si te hotarasti atunci daca-i urmezi sfatul sau nu! Aici pe internet, cu multivitamine, slabe sanse!
Asa de curiozitate, la ce echipa joci?
Eu acum sunt arbitru la handbal.poate te-am si arbtirat!
N-am arbitrat Braila.
Bafta sa ajungi sa joci in Liga!!!:D
Bafta sa ajungi sa joci in Liga!!!:D
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30cresterea in inaltime
- 2Medicamente de crestere (in inaltime) peste 18 ani
- 4deficiente in crestere
- 8crestere in inaltime
- 5tratament pentru crestere
- 4Influenta salii de forta
- 8probleme de crestere!
- 3inaltimea mea este de 163 de cm
- 3Nu creste in inaltime asociat cu lipsa menstruatiei
- 2inaltimea fetelor la 12 ani
- 2Problema inaltime
- 1Pareri despre inaltimea mea, mai pot creste?
- 118 ani, crestere in inaltime
- 0Crestere in inaltime
- 1Voi mai creste in inaltime?!
- 0Cresc foarte lent
- 2Cresterea in inaltime
- 0Am 14 ani si am 1, 65 m ce metoda sa aplic sa mai cresc cu cativa cm in + ?!
Mai multe informații despre: cresterea in inaltime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: