Ce se poate intampla?
Buna ziua, am o intrebare..daca folosesc des rimel, e posibil ca mai incolo sa am probleme cu genele ( adica sa pice, sa devina rare)?...multumesc anticipat
10 comentarii
Da!Folosirea excesiva si demacherea incorecta poate duce la pierderea genelor.Deasemea si dezlipirea lor cu degetele atunci cand se lipesc poate duce la ruperea lor.
ok, multumesc mult dar...e imposibil ca o femeie sa ramana fara gene total, nu?...eu nu am vazut/auzit de o femeie fara gene.
Este posibil!Cele care si-au pierdut genele apeleaza la genele false.
Multumesc.Prin urmare, pot folosi rimel o data pe zi:)?
Poti folosi dar nu uita sa te demachiezi corect.Iar pentru gene mai lungi si pentru regenerarea mai rapida a genelor poti folosi uleiul de ricin.
Buna! Eu am avut mari probleme cu genele! Pe langa faptul ca trebuie sa va demachiati corect ar trebui sa fiti atente si ce produse de machiaj folositi! Eu imi puteam numara genele, asa de putine erau!
Intr-un final am gasit un regenerator de gen si sprancene de la YVY Essentials care mi le-a regenerat rapid! Nici uleiul de ricin nu a fost eficient la mine! Asa ca aveti grija cu rimelul si cu genele false!
Intr-un final am gasit un regenerator de gen si sprancene de la YVY Essentials care mi le-a regenerat rapid! Nici uleiul de ricin nu a fost eficient la mine! Asa ca aveti grija cu rimelul si cu genele false!
ok, multumesc de atentionare..eu folosesc rimel de Avon..un rimel galben si scrie SUPER EXTEND..nu stiu daca e foarte indicat
Nu stiu sa-ti spun daca e bun sau nu, dar eu mi-am vazut genele in chiuveta de la super shock!
Acum nu folosesc un rimel scump, dar nu mai folosesc rimel de la avon pentru ca imi este frica! Costa 25 de lei cel pe care il folosesc eu!
Presupun ca daca nu ar fi bun cel pe care il folosesti, ai observa ceva!
Acum nu folosesc un rimel scump, dar nu mai folosesc rimel de la avon pentru ca imi este frica! Costa 25 de lei cel pe care il folosesc eu!
Presupun ca daca nu ar fi bun cel pe care il folosesti, ai observa ceva!
Pai ma demachez foarte usor, deci il dau jos de pe gene foarte usor si cam o data la 2/3 zile pica cate 2 3 gene
Este normal sa ne mai cada din cand in cand cate o geana!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ten cu aspect gaurit pe pometi!!!
- 0corectie frunte
- 4probleme cu fata
- 4ce crema sa folosesc?
- 10Fondul de ten
- 3de vreo 10 ani are probleme cu genele ii tot cresc aiurea in jos
- 4Epilar System pt parul de pe fata
- 6Imi cad genele si sprancenele...
- 5Probleme cu tenul nu stiu ce sa ii mai fac
- 1Iritatie pe fata
- 41Ce stiti despre tratamentul injectabil estetic? Ce alegem:acidul cu hialuron, prp, botox?
- 4Cum sa am un nas slab și lung fara operatie ?
- 1Asimetrie facială
- 2Slăbire la fața
Mai multe informații despre: Estetica fetei Genele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: