Descuamare ten - alergie?
Buna seara. Folosesc fond de ten de la Maybelline de 6 ani, insa de o saptamana am observat o descuamare a pielii tenului, o usturime in zona sprancenelor si a nasului dar si mici cosuri. Ar putea fi vorba de o alergie la unul din compusi ? Daca da, ce pot face? Sa fac testul de alergie? Ce este necesar ? se recolteaza sange?
Astea sunt ingredientele fondului de ten :
AQUA, ISOHEXADECANE, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, CYCLOHEXASILOXANE, PEG-10 DIMETHICONE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, ISOEICOSANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, C9-15 FLUOROALCOHOL PHOSPHATE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, HEXYL LAURATE, CAPRYLYL GLYCOL, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, METHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, TOCOPHEROL, PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, ROYAL JELLY, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77891 - DIOXID DE TITANIU.
mULTUMESC
Astea sunt ingredientele fondului de ten :
AQUA, ISOHEXADECANE, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, CYCLOHEXASILOXANE, PEG-10 DIMETHICONE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, ISOEICOSANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, C9-15 FLUOROALCOHOL PHOSPHATE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, HEXYL LAURATE, CAPRYLYL GLYCOL, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, METHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, TOCOPHEROL, PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, ROYAL JELLY, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77891 - DIOXID DE TITANIU.
mULTUMESC
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ingrijirea tenului
- 5pete rosii pe fata
- 3fata mea e varza
- 4Ten cu aspect gaurit pe pometi!!!
- 12Pete maronii pe fata
- 7iritatii ale pielii fetei
- 6ten gras: zona fruntii si a nasului
- 9acnee rebela!!
- 6edem subcutanat undeva sus pe obraz ca o forma alergica
- 3deteriorarea tenului
- 3Ten iritabil la soare
- 80Acneea, tenul foarte gras
- 6fata umflata, dupa ce am facut 3 infiltratii cu diprophos, am luat 2 flamexin si 2 midocalm
- 3Sebum, dermatita periorala si alte probleme cu tenul
- 1Pori deschisi pe fata
Mai multe informații despre: tenul tenul sensibil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: