Probleme ciupercă unghii picioare.
Bună ziua, ma numesc Florin și as avea și eu o întrebare?
Am la ambele unghii mari de la picioare o ciupercă, înainte a fost doar la colț, dar am văzut ca s_a mai extins. Port bocanci de protecție la servici(obligatoriu) când vin acasă unghiile sunt galbene, bag picioarele în bicarbonat de sodiu și își mai revin la culoare putin, dar asta nu e o soluție.
Ce îmi recomandați sa fac, adică ce analize trebuie, tratament, la ce clinica din Craiova sa ma adresez?
Am la ambele unghii mari de la picioare o ciupercă, înainte a fost doar la colț, dar am văzut ca s_a mai extins. Port bocanci de protecție la servici(obligatoriu) când vin acasă unghiile sunt galbene, bag picioarele în bicarbonat de sodiu și își mai revin la culoare putin, dar asta nu e o soluție.
Ce îmi recomandați sa fac, adică ce analize trebuie, tratament, la ce clinica din Craiova sa ma adresez?
1 comentarii
Buna ziua
Faceti un examen micologic de sub unghie ptr a fi sigur ca e ciuperca. Poate fi datorat incaltarilor speciale.
O zi buna!
Faceti un examen micologic de sub unghie ptr a fi sigur ca e ciuperca. Poate fi datorat incaltarilor speciale.
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Din nou onicomicoza
- 7despre unghiile la picioare.. micoza?
- 3Onicomicoza
- 6pustule pline cu lichid pe calcaie, palme
- 132Infectie unghie la picior!
- 12Infectie unghie de la piciorul stang
- 3Unghie cu micoza
- 0Micoza unghii
- 1Remediu micoza unghiei
- 1Ciuperca unghiei
- 0Unghie ciuperca ( caut parere )
- 3Am micoza si mi-a cazut unghia
- 4Am scapat de infectia unghiei de la picior
- 6Vreau sa scap de micoza!