ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Ciupercă unghie și lovitura

01-10-2021
Utilizatorforum1
Nu este medic/terapeut
Utilizatorforum1
Bună ziua tuturor. Ma adresez vouă deoarece ma confrunt cu o problema de sănătate. Pe scurt, la una din unghiile mari de la picior am o ciupercă de ceva timp, am tot amânat un consult pentru ca în localitatea mea nu am cum sa găsesc un medic dermatolog, iar de 2 zile m-am lovit foarte tare la aceasta unghie, ca urmare a curs și sânge și s-a ridicat unghia mai tare. Va voi atașa și o poza pentru a putea vedea exact despre ce este vorba și va rog sa ma ajutați cu un sfat, ce ar trebui sa fac în continuare. Este o idee buna sa curat zilnic zona și sa aștept sa vad dacă va cădea unghia singura sau îmi sugerați alta modalitate? Va mulțumesc anticipat pentru orice răspuns și pentru amabilitate. Numai bine.
Aici este și poza : https://ibb.co/6w27FNB
4 comentarii
1
01-10-2021, ora 19:34
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Nu pare sa fie un hematom prea mare sub unghie. Daca nu va doare, nu puteti face mare lucru. Este posibil sa cada unghia sau nu. V-am trimis mesaj privat.
0
01-10-2021, ora 20:14
Utilizatorforum1
Nu este medic/terapeut
Utilizatorforum1
Va mulțumesc mult pentru răspunsul dumneavoastră foarte prompt!
Momentan nu simt un disconfort în acea zona. Credeți că e o idee buna sa mai aștept câteva zile sau ma pot aștepta la complicații? Va mulțumesc din nou pentru amabilitate!
1
02-10-2021, ora 08:50
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Nu puteti face altceva decat sa asteptati. Nu va recomand sa scoateti unghia.
0
02-10-2021, ora 19:22
Utilizatorforum1
Nu este medic/terapeut
Utilizatorforum1
Va mulțumesc frumos pentru amabilitatea dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciuperca unghiei - ce trebuie să știi?
  • Micoza unghiei și ciuperca piciorului - prevenție și tratament
  •