ciperca sub unghiile de la maini
imi apar sub unghiile de la maini niste pete care imi desprind unghile si ma dor, nu stiu ce sa fac ca sa-mi dispara?
3 comentarii
buna ziua!am o problema la unghiile de la maini si picioare.se exfoliaza si se albesc.am fost indrumat de o cunostinta sa iau terbisil, numai ca nu am gasit si nde la farmacie am luat terbinafine 250mg.mi-a spus farmacistul ca e la fel.acum citind prospectul am vazut ca nu trebuie luat daca mai ai si alte boli de piele.eu mai am niste pete albe pe spate.va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca mai pot contiua acest tratament si ce sa fac.multumesc!!
Pentru arion_a2002:
Ati fost indrumat de o cunostinta, ati cheltuit banii pe un medicament, ati apelat la farmacist, iar acum apelati la un sfat pe internet ! Chiar nu v-a dat prin cap sa consultati un medic dermatolog????
Ati fost indrumat de o cunostinta, ati cheltuit banii pe un medicament, ati apelat la farmacist, iar acum apelati la un sfat pe internet ! Chiar nu v-a dat prin cap sa consultati un medic dermatolog????
Pentru marty:
Probabil ca aveti o ciuperca, insa ar trebui facut un examen micologic pentru confirmarea diagnosticului. Pentru tratament se utilizeaza mai multe tipuri de medicamente, insa tratamentul trebuie condus de un medic.
Probabil ca aveti o ciuperca, insa ar trebui facut un examen micologic pentru confirmarea diagnosticului. Pentru tratament se utilizeaza mai multe tipuri de medicamente, insa tratamentul trebuie condus de un medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ciuperca la degetul mare piciorul stang.. nu scap de ea
- 6ciperca la unghiile de la picioare de cativa ani
- 7despre unghiile la picioare.. micoza?
- 5NU e onicomicoza...Atunci CE E?
- 132Infectie unghie la picior!
- 12Infectie unghie langa unchie la piciorul stang
- 6unghie picior care puroiaza
- 9onicomicoza - tratament fara rezultat
- 3Unghie cu micoza
- 3puroi la unghie!
- 4Ciuperca la degetul de la mana.
- 2Infectie la unghie
- 3Unghie infectata
- 0Unghie ciuperca ( caut parere )
- 4Am scapat de infectia unghiei de la picior