ciperca sub unghiile de la maini

imi apar sub unghiile de la maini niste pete care imi desprind unghile si ma dor, nu stiu ce sa fac ca sa-mi dispara?
3 comentarii

buna ziua!am o problema la unghiile de la maini si picioare.se exfoliaza si se albesc.am fost indrumat de o cunostinta sa iau terbisil, numai ca nu am gasit si nde la farmacie am luat terbinafine 250mg.mi-a spus farmacistul ca e la fel.acum citind prospectul am vazut ca nu trebuie luat daca mai ai si alte boli de piele.eu mai am niste pete albe pe spate.va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca mai pot contiua acest tratament si ce sa fac.multumesc!!

Pentru arion_a2002:
Ati fost indrumat de o cunostinta, ati cheltuit banii pe un medicament, ati apelat la farmacist, iar acum apelati la un sfat pe internet ! Chiar nu v-a dat prin cap sa consultati un medic dermatolog????
Ati fost indrumat de o cunostinta, ati cheltuit banii pe un medicament, ati apelat la farmacist, iar acum apelati la un sfat pe internet ! Chiar nu v-a dat prin cap sa consultati un medic dermatolog????

Pentru marty:
Probabil ca aveti o ciuperca, insa ar trebui facut un examen micologic pentru confirmarea diagnosticului. Pentru tratament se utilizeaza mai multe tipuri de medicamente, insa tratamentul trebuie condus de un medic.
Probabil ca aveti o ciuperca, insa ar trebui facut un examen micologic pentru confirmarea diagnosticului. Pentru tratament se utilizeaza mai multe tipuri de medicamente, insa tratamentul trebuie condus de un medic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ciuperca la degetul mare piciorul stang.. nu scap de ea
- 6ciperca la unghiile de la picioare de cativa ani
- 7despre unghiile la picioare.. micoza?
- 5NU e onicomicoza...Atunci CE E?
- 132Infectie unghie la picior!
- 12Infectie unghie langa unchie la piciorul stang
- 3Unghie cu micoza
- 4Ciuperca la degetul de la mana.
- 1Infectie zona mediana unghiala - police
- 1Remediu micoza unghiei
- 0Unghie ciuperca ( caut parere )
- 2Micoza unghii in sarcina
- 2Micoza unghii - alaptez si nu pot lua tratament
- 3Am micoza si mi-a cazut unghia
- 6Vreau sa scap de micoza!