Probleme - abuz de masturbare
Buna seara, ma numesc Sebastian si am varsta de 23 de ani, am inceput sa fac abuz de sine(masturbare) de la varsta de 11-12 ani, tin sa spun Ca o faceam aproape zilnic si poate de mai multe ori intr-o zi, mi S-a spus de la mai multe persoane Ca am o minte de copil, am inceput sa am probleme. Cu vederea, cu memoria, sa nu mai fiu sociabil, am stari depresive si de anxietate, am. Incet at sa fac acest lucru, vreau sa stiu daca Mai este vreo cale de vindec are si ce pot sa fac.. Multumesc
2 comentarii
Tinere ca sa scapi de asa ceva trebue sa iei citeva decizii urgente. Presupun ca ai cosuri pe fata la greu, asta nu ai mai spus-o.
In timp o sa ai probleme cu potenta si mult mai multe probleme de care nici nu te gindesti. Dar sa revenim , tu trebue sa-ti gasesti o fata care trebue sa te inteleaga asa cum esti, sa ai relatii sexuale normale, nu masturbare (ONANIE). la inceput o sa fie f f greu pt tine dar incearca, numai asa iti vei reveni si vei deveni un om normal, fara MASTURBARE.
In timp o sa ai probleme cu potenta si mult mai multe probleme de care nici nu te gindesti. Dar sa revenim , tu trebue sa-ti gasesti o fata care trebue sa te inteleaga asa cum esti, sa ai relatii sexuale normale, nu masturbare (ONANIE). la inceput o sa fie f f greu pt tine dar incearca, numai asa iti vei reveni si vei deveni un om normal, fara MASTURBARE.
Nu, chiar nu am cosuri pe fata, dar vreau sa zic Ca nu ma simt bine, plus Ca am o durere de cap mereu pe Partea dreapta, o simt Ca o presiune
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6lichid incolor!!!
- 6probleme cu erectia
- 6Onanie va necesit enorm ajutorul!
- 4consecinta a masturbarii...
- 23masturbarea duce la infertilitate?
- 3sunt derutat.as dori sa gasesc raspunsuri si sfaturi
- 7masturbarea mi-a dat durere de cap, ajutor
- 228Sotul meu prefera sa se masturbeze decat sa facem sex
- 8masturbare probleme (ajutati-ma va rog)
- 2Masturbare! HELP
- 0bubite rosi pe capul penisului
- 5mi-a iesit ceva pe penis
- 5de ce nu dureaza mai mult?
- 6Pofte, masturbare, erectii dese
- 2Problema Penis - Ajutor
- 1Probleme cu masturbarea prea des...
- 21Sa vorbim despre masturbare la barbati
- 2Masturbare rapidă
- 11Soțul se masturbeaza mai des decât face sex cu mine
- 1Durere testiculara
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati