Probleme - abuz de masturbare
Buna seara, ma numesc Sebastian si am varsta de 23 de ani, am inceput sa fac abuz de sine(masturbare) de la varsta de 11-12 ani, tin sa spun Ca o faceam aproape zilnic si poate de mai multe ori intr-o zi, mi S-a spus de la mai multe persoane Ca am o minte de copil, am inceput sa am probleme. Cu vederea, cu memoria, sa nu mai fiu sociabil, am stari depresive si de anxietate, am. Incet at sa fac acest lucru, vreau sa stiu daca Mai este vreo cale de vindec are si ce pot sa fac.. Multumesc
2 comentarii
Tinere ca sa scapi de asa ceva trebue sa iei citeva decizii urgente. Presupun ca ai cosuri pe fata la greu, asta nu ai mai spus-o.
In timp o sa ai probleme cu potenta si mult mai multe probleme de care nici nu te gindesti. Dar sa revenim , tu trebue sa-ti gasesti o fata care trebue sa te inteleaga asa cum esti, sa ai relatii sexuale normale, nu masturbare (ONANIE). la inceput o sa fie f f greu pt tine dar incearca, numai asa iti vei reveni si vei deveni un om normal, fara MASTURBARE.
In timp o sa ai probleme cu potenta si mult mai multe probleme de care nici nu te gindesti. Dar sa revenim , tu trebue sa-ti gasesti o fata care trebue sa te inteleaga asa cum esti, sa ai relatii sexuale normale, nu masturbare (ONANIE). la inceput o sa fie f f greu pt tine dar incearca, numai asa iti vei reveni si vei deveni un om normal, fara MASTURBARE.
Nu, chiar nu am cosuri pe fata, dar vreau sa zic Ca nu ma simt bine, plus Ca am o durere de cap mereu pe Partea dreapta, o simt Ca o presiune
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dupa doar 1-2 min am ejaculat si acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare
- 3cand ma masturbez si penisul imi este in erectie nu mi se decaloteaza complet...
- 4Repulsie fata de actul sexual
- 7sperma de culoare verzuie
- 7masturbarea mi-a dat durere de cap, ajutor
- 4vreau un sfat, va rog.. sunt insarcinata?
- 9Care sunt cauzele...si cum imi pot reveni !
- 12Sunt un ratat...Va rog sa ma ajuti!
- 2durere inghinala
- 8Flux sanguin scazut sau prea mult sex masturbare? Va rog ajutor
- 8cum pot vindeca ejacularea precoce?
- 1probleme de la masturbare continua in ultimi 4 ani
- 4O problema cu masturbarea exesiva posibil ejaculare precoce..
- 6Pofte, masturbare, erectii dese
- 19Ce cred psihiatrii si psihologii despre masturbare?Ajutor va rog.
- 3Astept un sfat urgent!!! in stare de erectie nu mai are aceeasi marime ca inainte si este cam moale
- 1Masturbarea la cei cu handicap
- 1Durere testiculara
- 1Probleme in timpul actului sexual din cauza masturbarii excesive
- 2Până la ce vârstă au bărbații erecție sau simt nevoia de sex?
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati