sperma de culoare verzuie

10-01-2009
geooo
Nu este medic/terapeut
geooo
(am mai postat altundeva dar cred ca aici trebuia )

... fratilor mie sperma nu mi iese alba cum este normal, tin sa spun ca ma masturbam cam des in ultimii ani si receent mai si fumez... imi spune cineva ce inseamna daca s-a inverzit ? si ca sa merg la urolog sa fac niste teste eu stiu.. trebuie sa merg la doctoru de familie prima data? multumesc...
7 comentarii
0
10-01-2009, ora 19:22
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Inseamna ca ai o infectie!!Mergi la un medic dermato-venerolog!
0
10-01-2009, ora 22:36
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
clar o infecţie... chlamydia e ştiută să dea secreţii verzui. du te la doctor ca să poate să ţi dea ce antibiotic trebuie
0
11-01-2009, ora 13:30
geooo
Nu este medic/terapeut
geooo
aaaaa, multumesc din suflet pt sfaturi, si pot sa va ma intreb.. poate afecta.. adica.. duce la impotentza cumva ??
0
11-01-2009, ora 13:47
geooo
Nu este medic/terapeut
geooo
PS. numai ce-am citit despre chlamydia si tin sa spu ca nu am avut pana acum ccontat sexual ( am 17 ani ), nu am niciun fel de scurgeri sau arsuri in timpul urinarii, cum erau scrise unele simptome.
deci ma duc la medicul de familie si cum m-as adresa asa. nu ca miar fi rusine, si asta ar fi dar e prea serioasa problema acum sa zic de rusine... ii spun direct " doamna doctor am o infectie la secretie, mie sperma imi iese verzuie asa... " hmm. si multumesc inca odata pt timpul acordat ca sa mi ziceti ce am/ce sa fac.
0
20-01-2009, ora 22:36
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
salut eu zic sa mergi direct la urlog...nu te mai complica cu medicul de familie deorece iti va da trimitere mai departe.din mom ce nu ai avut contact sexual nu prea cred sa fie vorba de infectie.poti deasemenea merge la dermatolog.si apoi poate sa-ti dea sa faci o spermocultura...unde va iesi cazul in care sperma este infectata cu ceva bacterii.momentan nu te nelinisti.de multe ori sperma difera ca si culoare datorita stilului de viata, stresului si mai ales a alimentatiei.
0
24-01-2009, ora 17:18
geooo
Nu este medic/terapeut
geooo
multumesc xfile, eu credeam alceva.. ca tot fumam si ma masturbam... relativ... io ziceam ca de acolo sa se fi inverzit pt ca boli multumesc lui Dumnezeu nu am avut pana acum legate de rinichi sau destea urinare, dar daca zici ca neavant contat sexual nu i problema de acolo, ma linisteste nici nu stii cum. multumesc inc-o data.
0
11-09-2011, ora 15:57
UNUcheloo
Nu este medic/terapeut
UNUcheloo
buna ziua. am o problema cu ejacularea.cand ejaculez, de aproximativ 2 zile sperma are o culoare ciudata.la inceput era putin mai tulbure rosiatica dar avea o consistenta normala iar acum e verde si total lichida culoarea poate fi comparata cu o infectie.astept raspuns cat mai curand.sper sa gasesc p cineva care ma poate ajuta si sa ma indrume spre un doctor sau unde e cazu.multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •