sperma de culoare verzuie
(am mai postat altundeva dar cred ca aici trebuia )
... fratilor mie sperma nu mi iese alba cum este normal, tin sa spun ca ma masturbam cam des in ultimii ani si receent mai si fumez... imi spune cineva ce inseamna daca s-a inverzit ? si ca sa merg la urolog sa fac niste teste eu stiu.. trebuie sa merg la doctoru de familie prima data? multumesc...
... fratilor mie sperma nu mi iese alba cum este normal, tin sa spun ca ma masturbam cam des in ultimii ani si receent mai si fumez... imi spune cineva ce inseamna daca s-a inverzit ? si ca sa merg la urolog sa fac niste teste eu stiu.. trebuie sa merg la doctoru de familie prima data? multumesc...
7 comentarii
Inseamna ca ai o infectie!!Mergi la un medic dermato-venerolog!
clar o infecţie... chlamydia e ştiută să dea secreţii verzui. du te la doctor ca să poate să ţi dea ce antibiotic trebuie
aaaaa, multumesc din suflet pt sfaturi, si pot sa va ma intreb.. poate afecta.. adica.. duce la impotentza cumva ??
PS. numai ce-am citit despre chlamydia si tin sa spu ca nu am avut pana acum ccontat sexual ( am 17 ani ), nu am niciun fel de scurgeri sau arsuri in timpul urinarii, cum erau scrise unele simptome.
deci ma duc la medicul de familie si cum m-as adresa asa. nu ca miar fi rusine, si asta ar fi dar e prea serioasa problema acum sa zic de rusine... ii spun direct " doamna doctor am o infectie la secretie, mie sperma imi iese verzuie asa... " hmm. si multumesc inca odata pt timpul acordat ca sa mi ziceti ce am/ce sa fac.
deci ma duc la medicul de familie si cum m-as adresa asa. nu ca miar fi rusine, si asta ar fi dar e prea serioasa problema acum sa zic de rusine... ii spun direct " doamna doctor am o infectie la secretie, mie sperma imi iese verzuie asa... " hmm. si multumesc inca odata pt timpul acordat ca sa mi ziceti ce am/ce sa fac.
salut eu zic sa mergi direct la urlog...nu te mai complica cu medicul de familie deorece iti va da trimitere mai departe.din mom ce nu ai avut contact sexual nu prea cred sa fie vorba de infectie.poti deasemenea merge la dermatolog.si apoi poate sa-ti dea sa faci o spermocultura...unde va iesi cazul in care sperma este infectata cu ceva bacterii.momentan nu te nelinisti.de multe ori sperma difera ca si culoare datorita stilului de viata, stresului si mai ales a alimentatiei.
multumesc xfile, eu credeam alceva.. ca tot fumam si ma masturbam... relativ... io ziceam ca de acolo sa se fi inverzit pt ca boli multumesc lui Dumnezeu nu am avut pana acum legate de rinichi sau destea urinare, dar daca zici ca neavant contat sexual nu i problema de acolo, ma linisteste nici nu stii cum. multumesc inc-o data.
buna ziua. am o problema cu ejacularea.cand ejaculez, de aproximativ 2 zile sperma are o culoare ciudata.la inceput era putin mai tulbure rosiatica dar avea o consistenta normala iar acum e verde si total lichida culoarea poate fi comparata cu o infectie.astept raspuns cat mai curand.sper sa gasesc p cineva care ma poate ajuta si sa ma indrume spre un doctor sau unde e cazu.multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosii pe capul penisului de ceva vreme si a inceput sa apara putin si pe preput
- 106Masturbarea creeaza dependenta?
- 6Impotenta, disfuctie erectila, masturbare precoce!
- 6Dupa cat timp mor spermatozoizii?
- 14Eu masturbez deja 3 ani. Cam ce daune mi-a adus mie asta?
- 3sunt derutat.as dori sa gasesc raspunsuri si sfaturi
- 7sunt disperat... nu am erectie
- 7masturbarea mi-a dat durere de cap, ajutor
- 6scurgeri penis... :numai sa vad ceva ce ma poate excita, sau sa aud ceva
- 4spermatozoizi in aer
- 5frecventa masturbarii
- 2durere inghinala
- 2Bubite rosii pe capul penisului
- 1Probleme cu masturbarea prea des...
- 24Probleme cu Penisul
- 6Polemica masturbarii
- 1Masturbarea la cei cu handicap