Infecție măsea

Buna ziua,
Am fost astazi la stomatolog pana la urma fiindca aveam o masea ce ma durea groaznic si se inflamase.
Medicul mi/a spus ca nervul este mort.Mi/a curățat Caria apoi mi-a curățat canalele și mi-a pus o bucățică de vata acolo pentru a nu intra mâncarea și mi-a zis sa o schimb in fiecare zi.Mi-a dat și antibiotic pastile pentru a lua 5 zile.
Întrebarea mea este: trebuie sa țin vata acolo si sa o schimb in fiecare zi sau sa pun vata doar când mănânc?
Mulțumesc mult!
Am fost astazi la stomatolog pana la urma fiindca aveam o masea ce ma durea groaznic si se inflamase.
Medicul mi/a spus ca nervul este mort.Mi/a curățat Caria apoi mi-a curățat canalele și mi-a pus o bucățică de vata acolo pentru a nu intra mâncarea și mi-a zis sa o schimb in fiecare zi.Mi-a dat și antibiotic pastile pentru a lua 5 zile.
Întrebarea mea este: trebuie sa țin vata acolo si sa o schimb in fiecare zi sau sa pun vata doar când mănânc?
Mulțumesc mult!
2 comentarii

Buna seara,
Dintele ar trebui sa ramana deschis, puneti vata doar cand mancati, dupa aceea o scoateti.
Dintele ar trebui sa ramana deschis, puneti vata doar cand mancati, dupa aceea o scoateti.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 6Masele cariate... durere
- 4Tratament pentru granulom la masea cu canal obturat
- 6Durere dupa plomba de canale
- 5Gingie umflată şi la două luni după scoatere nerv dinte şi obturaţie canal
- 6Măsea plombata fără nerv
- 3obturatia de canal
- 1durere gingie dupa tratament de canal
- 3Antiseptic perioada maxima
- 3Sangerare ce nu se opreste
- 2Este normal ca la o lucrare de obturatie canal sa raman o bucata de ac in canal?
- 2Pulsație măsea fara nerv
- 1Pulsatie masea cu nerv scos
- 1Urgenttt va rog! ma doare enorm măseaua
- 1Durere și inflamarea masea dupa înlăturarea unei plombe vechi
- 2Tratament de canal molar 47 cu sealer fara conuri de gutaperca
Mai multe informații despre: Obturatia de canal Obturatia provizorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: