Infecție măsea
Buna ziua,
Am fost astazi la stomatolog pana la urma fiindca aveam o masea ce ma durea groaznic si se inflamase.
Medicul mi/a spus ca nervul este mort.Mi/a curățat Caria apoi mi-a curățat canalele și mi-a pus o bucățică de vata acolo pentru a nu intra mâncarea și mi-a zis sa o schimb in fiecare zi.Mi-a dat și antibiotic pastile pentru a lua 5 zile.
Întrebarea mea este: trebuie sa țin vata acolo si sa o schimb in fiecare zi sau sa pun vata doar când mănânc?
Mulțumesc mult!
Am fost astazi la stomatolog pana la urma fiindca aveam o masea ce ma durea groaznic si se inflamase.
Medicul mi/a spus ca nervul este mort.Mi/a curățat Caria apoi mi-a curățat canalele și mi-a pus o bucățică de vata acolo pentru a nu intra mâncarea și mi-a zis sa o schimb in fiecare zi.Mi-a dat și antibiotic pastile pentru a lua 5 zile.
Întrebarea mea este: trebuie sa țin vata acolo si sa o schimb in fiecare zi sau sa pun vata doar când mănânc?
Mulțumesc mult!
2 comentarii
Buna seara,
Dintele ar trebui sa ramana deschis, puneti vata doar cand mancati, dupa aceea o scoateti.
Dintele ar trebui sa ramana deschis, puneti vata doar cand mancati, dupa aceea o scoateti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere dupa plomba de canale
- 2Pungi puroi dupa obturatie definitiva
- 13Nerv scos plomba provizorie
- 3Obturatie de canal ok sau nu ?
- 2Scoaterea unui nerv pentru o plomba ?
- 1Pivot masea
- 3Tratament de canal.
- 4Plomba la masea.
- 3Sangerare ce nu se opreste
- 2Depasire cu con de gutaperca
- 1Plomba provizorie
- 4Durere la 2 zile dupa tratament de canal, am radiografie. In cat timp trece?
- 1Lucrare canal
- 1Tratament și obturatie canal
- 2Tratament pe canal la microscop finalizat cu abces în gingie
- 1Durere persitstenta dupa tratament canal
Mai multe informații despre: Obturatia de canal Obturatia provizorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: