problema penis
![latindy](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua
Am, de ceva ani, de cand aveam vreo 6 ani, mai precis, o problema a penisului, de care, pe vremea acea nu eram constient: gaura pielii de suprafata era mai mica decat capul penisului. Am fost la spitalul de copii, unde mi-au facut o 'operatie', adica mi-au fortat penisul prin gaura pielii de suprafata, si mi-au spus sa continui acest proces acasa. Am continuat, iar acum, dupa 10 ani de zile, problema a revenit. Imi este imposibil sa urinez normal sau sa imi incep viata sexuala din pricina acestui lucru. Mai exact, pielea de exterior, invelisul, are gaura mai mica considerabil (starea s-a agravat) decat capul penisului, ceea ce face imposibil penisului sa iasa de sub invelis. Va rog sa imi spuneti cum as putea trata aceasta problema medicala. M-am gandit sa ma duc la medic, dar imi este rusine/frica, asa ca va rog sa ma indrumati si sa imi spuneti ce mi se poate intampla, care sunt solutiile. Multumesc
Am, de ceva ani, de cand aveam vreo 6 ani, mai precis, o problema a penisului, de care, pe vremea acea nu eram constient: gaura pielii de suprafata era mai mica decat capul penisului. Am fost la spitalul de copii, unde mi-au facut o 'operatie', adica mi-au fortat penisul prin gaura pielii de suprafata, si mi-au spus sa continui acest proces acasa. Am continuat, iar acum, dupa 10 ani de zile, problema a revenit. Imi este imposibil sa urinez normal sau sa imi incep viata sexuala din pricina acestui lucru. Mai exact, pielea de exterior, invelisul, are gaura mai mica considerabil (starea s-a agravat) decat capul penisului, ceea ce face imposibil penisului sa iasa de sub invelis. Va rog sa imi spuneti cum as putea trata aceasta problema medicala. M-am gandit sa ma duc la medic, dar imi este rusine/frica, asa ca va rog sa ma indrumati si sa imi spuneti ce mi se poate intampla, care sunt solutiile. Multumesc
21 comentarii
0
25-07-2009, ora 17:33
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
MERGI LA MEDIC U R G E N TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!
Fara rusine, frica si alte astfel de sentimente negative. Consulta medicul urolog sau pana la urma poti sa mergi si la medicul de familie care te va indruma exact unde trebuie sa mergi si poate si ce trebuie sa faci pana ajungi acolo!
Multa sanatate si toate cele bune;)
Fara rusine, frica si alte astfel de sentimente negative. Consulta medicul urolog sau pana la urma poti sa mergi si la medicul de familie care te va indruma exact unde trebuie sa mergi si poate si ce trebuie sa faci pana ajungi acolo!
Multa sanatate si toate cele bune;)
![raul04](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
vreau sa dau admitere la scoala de pompieri. pot sa trec d vizitele medicale???daca penisul meu nu se poate "beli" adica nu se poate da in spate pielea de pe capul penisului? cu mult respect va rog sa imi raspundeti!
0
25-07-2009, ora 20:26
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Da, puteti sa treceti de vizitele medicale, nu vad care ar fi problema. Vizitele medicale se fac pt a impiedica de la admitere persoane care au probleme de sanatate f grave sau dizabilitati care le fac ineligibile pt acest post; de la TBC, pana la displazii, paralizii etc.
Multu succes!
Cu placere si respect,
NICK;)
Multu succes!
Cu placere si respect,
NICK;)
tot eu sunt cel cu admiterea la pompieri, va multumesc pentru raspuns, dar nedumerirea mea a inceput de la un coleg care a dat la politie, mai precis la academia de politie, chiar saptamana aceasta (luni 20.iulie2009), si a fost pus sa se dezbrace complet sa isi ridice penisul si sa il si "beleasca".acest lucru sa intamplat la vizitele medicale la academii de politie, la primele vizite in judet unde sa nu t pune sa t dezbraci complet, deci acolo nu s poate intampla sa t pice pt asa ceva. mai intreb inca o data daca stiti cumva ca sigur nu o sa fiu respins pentru ca nu pot sa imi indepartez pielea de p capul penisului (nu pot sa o belesc)??? cu respect si stima va rog sa imi raspundeti.este foarte important!!
0
26-07-2009, ora 15:29
Nu stiu ce sa va spun. Nu va pot garanta ca il veti trece, dar mi se pare absurd sa pici un astfel de test doar pt ca ai probleme cu decalotarea penisului.
In acest caz, va recomand sa mergei la un medic urolog sa vedeti ce puteti face pt a rezolva problema cu penisul, asa scapati de grija si de stres. Numai Bine si mult succes la test!
In acest caz, va recomand sa mergei la un medic urolog sa vedeti ce puteti face pt a rezolva problema cu penisul, asa scapati de grija si de stres. Numai Bine si mult succes la test!
0
26-07-2009, ora 18:32
Da!
Uite de ce : http://forum.7p.ro/Fimoza.aspx?g=postst=1078
Ma gandeam sa incerc acel unguent, ce parere ai? Se pare ca e folositor si baiatului cu admiterea la pompieri, cel putin asa cred.
Ma gandeam sa incerc acel unguent, ce parere ai? Se pare ca e folositor si baiatului cu admiterea la pompieri, cel putin asa cred.
0
26-07-2009, ora 18:43
ATENTIE! NU folositi niciun unguent fara acordul medicului urolog!
0
27-07-2009, ora 00:10
Fimoza este orice situatie in general in care preputul este stramt si nu poate fi retras la baza glandului. Este o conditie congenitala, fiziologica, normala, naturala, prezenta la majoritatea baietilor, asemanator prezentei himenului la fete. Fimoza dispare in mod natural spontan, prin masturbare sau contact sexual, la fel cum si in cazul fetelor are loc penetrarea himenului, adica spontan, prin masturbare sau contact sexual. Nu exista o varsta prestabilita cand acest lucru trebuie sa se intample. Nu cauzeaza nici o problema de sanatate. Acumularea de smegma sub preput va contribui la protectia impotriva infectiilor si hidratarea glandului, pentru placere erotica maxima (vezi sectiunea despre smegma). In extrem de rare cazuri fimoza persista la varsta adulta, asa cum in rare cazuri unele femei au himen elastic, rezistent la penetrare, si intampina dificultati in pierderea virginitatii.
In general, pe la pubertate-adolescenta, datorita activitatii hormonale, preputul se maturizeaza, apar primele impulsuri sexuale, rezistenta la retractie slabeste, creandu-se astfel in mod natural conditiile pentru ruperea aderentei preputului de gland si obtinerea retractabilitatii complete.
Asemanator, la fete, in aceeasi perioada si din aceleasi cauze hormonale, rezistenta la penetrare a himenului slabeste, creandu-se conditiile pentru ruperea acestuia.
Stiinta medicala a dezvoltat trei metode de eliminare a preputului stramt pentru situatia extrem de rara cand aceasta stare anatomica normala persista si la varsta adulta (circa 1% din populatia masculina), si numai daca barbatul adult doreste obtinerea retractabilitatii, metode care nu implica circumcizia. Ele sint prezentate gradual si trebuie aplicate astfel la solicitant, in conformitate cu etica medicala standard:
1. Exercitiile de intindere
Constau practic in masturbarea usoara, regulata, cu pastrarea peste noapte a spermei sub preput. Sperma contine hyaluronidase, o puternica enzima cu proprietati de relaxare a pielii. Tesutul sub tensiune mecanica se intinde prin cresterea de celule aditionale de piele. O crestere permanenta apare cand se aplica o intindere usoara intr-un interval de timp mai indelungat. Tratamentul nu este traumatic si nici distructiv. Intinderea manuala poate fi efectuata fara ajutorul medicului. Tratamentul nu este costisitor. Eliminarea fimozei prin acesta tehnica are avantajul pastrarii intacte a tesutului preputial si a nervilor receptori care contribuie la placerea sexuala.
2. Unguentii steroidali si nonsteroidali
Unguentul cu steroid este metoda de baza de eliminare a fimozei, datorita inexistentei riscului de mortalitate, de durere, traume, si a costului redus. Aplicarea unguentului are efectul accelerarii procesului de crestere a preputului si conduce in final la retractabilitate spontana. Oricum, preputul stramt de obicei se largeste pana la urma fara a fi nevoie de tratament. Acest tratament este non-chirurgical. Nu este traumatizant si nu exista risc chirugical. Este ieftin. Preputul si functiile sale protective, erogene, senzoriale si sexuale raman intacte. Rata de succese este de 85-95%. Exemple de unguenti eficienti sint propionatul de clobetasol 0.05% generic, disponibil in farmacie, foarte ieftin, DERMOVATE si GLAXO.
3. Preputioplastia
Acesta este termenul medical pentru chirurgia plastica a preputului si consta intr-o incizie longitudinala a preputului cu suturare, fara amputare de tesut. Principalul avantaj consta in pastrarea preputului si a functiilor sale protective, erogene si sexuale intacte.
Acesta solutie ar trebui incercata ultima, ca solutie extrema, daca primele doua metode nu au dat rezultat.
Pentru detalii suplimentare vizitati site-ul:----------*
In cazul fimozei patologice (dobandite in cursul vietii, cauzata de un virus - in situatia cand un preput odata devenit retractabil se ingusteaza din nou), tratamentul este cu unguent antibiotic - Clobestasol ori Fluocinolon - unguenti ieftini, disponibili in farmacie fara reteta medicala, si eventual alte antibiotice orale prescrise de un medic competent.
Si in aceasta situatie circumcizia este contraindicata.
Uneori spumantii de baie pot cauza ca un preput odata devenit retractabil sa se ingusteze din nou, situatie in care trebuie intrerupta utilizarea acestora in igiena intima - de fapt igiena intima penila corecta nu presupune utilizarea de sapun ori spumanti pe gland si interiorul preputului, ci exclusiv apa fara sapun.
Copyright - ---------*
CITESTE CU ATENTIE!
Cu multa placere si respect,
NICK;)
(*modificat de admin)
In general, pe la pubertate-adolescenta, datorita activitatii hormonale, preputul se maturizeaza, apar primele impulsuri sexuale, rezistenta la retractie slabeste, creandu-se astfel in mod natural conditiile pentru ruperea aderentei preputului de gland si obtinerea retractabilitatii complete.
Asemanator, la fete, in aceeasi perioada si din aceleasi cauze hormonale, rezistenta la penetrare a himenului slabeste, creandu-se conditiile pentru ruperea acestuia.
Stiinta medicala a dezvoltat trei metode de eliminare a preputului stramt pentru situatia extrem de rara cand aceasta stare anatomica normala persista si la varsta adulta (circa 1% din populatia masculina), si numai daca barbatul adult doreste obtinerea retractabilitatii, metode care nu implica circumcizia. Ele sint prezentate gradual si trebuie aplicate astfel la solicitant, in conformitate cu etica medicala standard:
1. Exercitiile de intindere
Constau practic in masturbarea usoara, regulata, cu pastrarea peste noapte a spermei sub preput. Sperma contine hyaluronidase, o puternica enzima cu proprietati de relaxare a pielii. Tesutul sub tensiune mecanica se intinde prin cresterea de celule aditionale de piele. O crestere permanenta apare cand se aplica o intindere usoara intr-un interval de timp mai indelungat. Tratamentul nu este traumatic si nici distructiv. Intinderea manuala poate fi efectuata fara ajutorul medicului. Tratamentul nu este costisitor. Eliminarea fimozei prin acesta tehnica are avantajul pastrarii intacte a tesutului preputial si a nervilor receptori care contribuie la placerea sexuala.
2. Unguentii steroidali si nonsteroidali
Unguentul cu steroid este metoda de baza de eliminare a fimozei, datorita inexistentei riscului de mortalitate, de durere, traume, si a costului redus. Aplicarea unguentului are efectul accelerarii procesului de crestere a preputului si conduce in final la retractabilitate spontana. Oricum, preputul stramt de obicei se largeste pana la urma fara a fi nevoie de tratament. Acest tratament este non-chirurgical. Nu este traumatizant si nu exista risc chirugical. Este ieftin. Preputul si functiile sale protective, erogene, senzoriale si sexuale raman intacte. Rata de succese este de 85-95%. Exemple de unguenti eficienti sint propionatul de clobetasol 0.05% generic, disponibil in farmacie, foarte ieftin, DERMOVATE si GLAXO.
3. Preputioplastia
Acesta este termenul medical pentru chirurgia plastica a preputului si consta intr-o incizie longitudinala a preputului cu suturare, fara amputare de tesut. Principalul avantaj consta in pastrarea preputului si a functiilor sale protective, erogene si sexuale intacte.
Acesta solutie ar trebui incercata ultima, ca solutie extrema, daca primele doua metode nu au dat rezultat.
Pentru detalii suplimentare vizitati site-ul:----------*
In cazul fimozei patologice (dobandite in cursul vietii, cauzata de un virus - in situatia cand un preput odata devenit retractabil se ingusteaza din nou), tratamentul este cu unguent antibiotic - Clobestasol ori Fluocinolon - unguenti ieftini, disponibili in farmacie fara reteta medicala, si eventual alte antibiotice orale prescrise de un medic competent.
Si in aceasta situatie circumcizia este contraindicata.
Uneori spumantii de baie pot cauza ca un preput odata devenit retractabil sa se ingusteze din nou, situatie in care trebuie intrerupta utilizarea acestora in igiena intima - de fapt igiena intima penila corecta nu presupune utilizarea de sapun ori spumanti pe gland si interiorul preputului, ci exclusiv apa fara sapun.
Copyright - ---------*
CITESTE CU ATENTIE!
Cu multa placere si respect,
NICK;)
(*modificat de admin)
Multumesc frumos Nick, o sa ma programez la medic, si o sa incerc variantele mentionate. Multumim frumos!
am citit c ai m scris.da cremele alea kiar numa q prescriptie s pot?:(. problema este k in orasul meu nu este un astfel d medic.sh nush qm as putea merge in alt oras. dar c s poate intampla dak nu o prescrie medicu?
buna!nu pot sa imi comand "unguentul cu steroid" de pe net? nu cred ca as pati ceva.nu sunt alergic la nimic, nu am avut boli de piele. va rog sa raspundeti!
![mvbl](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Va salut!
Am o problema de cateva luni.
Dupa ce ejaculez si continui actul sexual imi apare o leziune subtire la baza capului penisului care ma ustura.
dupa o zi doua se cicatrizeaza si nu mai sunt probleme.
CE ESTE SI CE AR TREBUI FACUT?
Multumesc
Am o problema de cateva luni.
Dupa ce ejaculez si continui actul sexual imi apare o leziune subtire la baza capului penisului care ma ustura.
dupa o zi doua se cicatrizeaza si nu mai sunt probleme.
CE ESTE SI CE AR TREBUI FACUT?
Multumesc
0
02-09-2009, ora 13:14
Raul04, poti sa-ti cumperi ce si cum doresti, insa inainte ar fi bine daca te-ar consulta un medic urolog sau dermatovenerolog; acelasi sfat este valabil si pt mvbl!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
![ABC123.](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
si eu am aceiasi problema ca si latindy, nu eram constient de acest lucru pana acum 2 - 3 luni, inca incerc sa imi belesc penisul.pace
![CRISTI 20](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua ma numesc (Cristi) si acum o luna maxim am intretinut relati sexuale neprotejat cu o prietena dupa care la circa o saptamana a inceput sau imi apara o pasta alba pe capul penisului de care nu mai scapam am crezut ca trece ca mi sa mai intamplat, am crezut ca trece pe urma la cateva zile nu am mai putut sa las in jos preputul (adica sa o belesc) din cauza ca ma doare foarte tare si pe langa asta preputul la exterior sa crapat in cateva locuri, chiar nu stiu ce sa mai fac am citit tot felul de idei de pe net si nu am ajuns la nicio concluzie, Va rog foarte mult sa ma ajutati chiar nu stiu ce sa mai fac, nu pot sa mai intretin relati sexuale chiar deloc, -* VA ROG AJUTATIMA
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
![ionel97](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua m, a numesc ionel si am 15 anni si nu pot beli penisul din ce cauza nici o data nu am put beli ma putesti ajuta da fara sa merg la doctor va rog mult
![renatel](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua cam cu vreo luna in urma am observat niste bubite pe glansul penisului si din ce in ce prblema se agraveaza dar mai rar eu cred ca poate fi o simpla alergie deoarece am shi pe tot penisul asa (nu sunt bube dar seamana mai degraba cu o alergie ) ca o alergie niste bubusoare ( ele nu seamana cu bubusoare dar cu o alegie ) shi sunt pe toata peleea penisului..va rog sa ma ajutati !!! multumesc.
![VAIDA EMANUEL](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua am un baiat de 6 ani si nu i se dezvolta penisul am fost cu el la endocrinolog, i-am facut analize si are testosteronul0, 08ng/ml medicul mi-a dat 6 injectii gonassi dupa 3 luni i-am repetat analizele, i-ar testosteronul este mai mic ca inainte 0, 03ng/ml medicul a zis ca nu-si explica cum ca este mai mic ca inainte de injectii.acum imi spune sa repet injectiile nu stiu ce sa fac sint disperata va rog ajutatima macar cu un sfat de la un medic. va multumesc.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6pete cafenii pe capul penisului-ajutorrrrrrrr!!!!!
- 3umflatura la baza penisului
- 10Nu permite decalotarea cand penisul este in erectie, ci atunci cand este relaxat
- 5se pare ca "ata" nu s-a rupt de la inceput.. ajutati-ma!
- 8scurgeri penis excitare
- 6bube sub pielea penisului
- 3Chestii ciudate pe penis !
- 4probleme cu penisul.
- 4Pete albe pe penis
- 3O intrebare despre penis.
- 4Problema penis (14 ani, masculin, virgin)
- 6Penis ciudat si ejaculare prematura.. ajutor va rog!
- 6de 6 luni am fost operat de varicocel la testicolul stang
- 2Un fel de 'ciuperca' pe penis.
- 13penis decalotat de tot si cand e in stare flasca si cand e in stare de erectie
- 1Afta pe varful penisului!
- 2Penis
- 7Problema de natura sexuala
- 3Putin ajutor daca se poate, va rog. un fel de pata de culoare alba pe penis
- 3Penis nedezvoltat
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: