bubite, papule genitale
mi-au aparut ca un fel de eruptzie toate o data, mai multe punctuletze(bubitze) albe la baza penisului, papule, unde este zona pubiana cu par, dar se raspandesc pana sus fara par deci nu ar fi papule, acestea nu-mi provoaca nici o stare de discomfort, nu ma dor, nu ma ustura, dar exista, sunt sanse mari sa fie infectzie sau ceva grav ?, am 17 ani nu am avut act sexual, o bacterie ar fi probabila, sau ceva??
8 comentarii
Poate fi un virus numit Molluscum contagios. Ar fi bine sa te examineze un medic dermatolog.
am fost la medic dermatolog si mi-a dat un unguent Pimafucort
Ma indoiesc ca va avea vreun efect acest Pimafucort ! Eu iti doresc sa aiba !
pai daca ar fii molluscum nu prea as avea ce sa fac, dar nici nu stiu cum sa-mi dau seama daca e virusul acela, dak e contagios sau nu
Daca este molluscum se trateaza numai local, fie prin electrocauterizare, fie prin curetare. Probabil ca trebuie sa mergi la alt dermatolog, in cazul in care este molluscum. S-ar putea, totusi sa fie vorba despre alta boala si sa fie eficient tratamentul recomandat.
pai molluscum park trece si dupa vreo 6 luni sau mai multzi, ma rog nu cred k o fi asa ceva, daca dermatologul la care am fost eu nu credea ca o fii ceva grav oi zice si eu ca nu e :|
Am si eu o problema asemanatoare..miau aparut niste bubite mici albe ca niste cosuri foarte mici..nu am mai avut act sexual de vreo 4 luni.si astea miau aparut de o saptamana.nu ma mananca nu ma jeneaza..doar ca sunt acolo astai tot...Ce ar trebui sa fac?
Va multumesc..
Va multumesc..
as vea si eu o intrebare dar nu stiu sa folosesc site-ul.ma poate ajuta cineva ? multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am pe partea stanga a penisului un nodul mic de vreo 2-3 luni
- 35Bubite rosii in jurul penisului + poze (cenzurate)
- 3Par pe penis
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 4problema penis: pete rosii
- 14pete rosii pe penis
- 8basicute mici pe degetele de la maini si pe picior
- 3un fel de alunite pe penis
- 4probleme penis
- 6bila alba pe ata penisului aproape de varful penisului
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 3varice si vase sparte pe penis
- 4Probleme cu penisul
- 0Eruptie cutanata, febra, secretii nazale.
- 3Grosimea penisului prea mare
- 1circumferinta penis
- 2Problema penis
- 8usturime penis
- 2Papule peniene pe cap
- 3Vena umflatura penis
Mai multe informații despre: Penisul Eruptia cutanata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: