Problema penis 15 ani

Acum cateva zile am observat ca am un fel de exfoliere a pielii de pe capul penisului sau am citit ca acea *piele* este un fel de *suc* al preputului, ma mananca uneori si ma tine chiar si o ora, se observa ca am ceva galbui cremos pe langa cap si miroase destul de urat.
Am mai citit ca trebuie sa ma spal dimineata cu apa calda si sa sterg cu un prosop curat.
Nu mi-am inceput viata sexuala, masturbare cam 4-5 ori pe saptamana
Alte sfaturi?
Am mai citit ca trebuie sa ma spal dimineata cu apa calda si sa sterg cu un prosop curat.
Nu mi-am inceput viata sexuala, masturbare cam 4-5 ori pe saptamana
Alte sfaturi?
4 comentarii

Nu stiu daca e iritatie ceva, dar ma mananca si pisca in acelasi timp daca as vrea sa curat zona in care am acea *crema* galbuie de pe langa cap.

Se pare ca mi-au aparut si bubite rosii pe preput...

Buna ziua,
Va recomandam sa consultati un medic dermato-venerolog, este cel mai calificat pentru a va raspunde la intrebarea dumneavoastra.
O zi excelenta!
Va recomandam sa consultati un medic dermato-venerolog, este cel mai calificat pentru a va raspunde la intrebarea dumneavoastra.
O zi excelenta!

Mi-au trecut de 2-3 zile probleme, am aplicat crema de galbenele si m-am spalat in fiecare dimineata cu apa calda si am sters cu un prosop curat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 53pete rosii penis
- 24un fel de inel sub capul penisului - va rog raspundeti
- 6Implant bilute pe penis
- 21problema penis
- 6probleme cu penisul
- 7copil de 13 ani doreste sa slabeasca.. 180 inaltime si 100 de kg
- 4Pete albe pe penis
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 3dul in penis
- 34Nu vreau sa sufar din cauza anxietatii si sa imi fie frica si sa ies din casa
- 7probleme cu cresterea.. am 1.60 m si nu mai cresc
- 0bubite albe pe pielea de pe penis
- 7scurgere alba penis
- 9Penis prea mare
- 10crapaturi rosii care ustura
- 10Ce sa aleg, ce imi spune inima sau ce spun parintii?
- 1Probleme cu masturbarea!
- 1Crăpături penis
- 0Probleme la erectie
- 0Crapaturi pe penis
Mai multe informații despre: Adolescentul Penisul masturbarea la adolescenti exfoliere penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: