Implant bilute pe penis
Ce parere avetzi despre Bilele puse pe organ... Si daca stiti vreun cabinet sau doctor care face astfel de implanturi. astept ideii si pareri. !!! Va Multumesc!
5 comentarii
Draga Crys69, sper ca nu vorbesti serios. Dumnezeu ne-a lasat exact cum trebuie, eu nu sunt de acord nici cu cerceii din urechi de la femei.
Aceste inclinatii spre pircing sunt fie exhibitionism la adolescenti, fie o forma de dezaxare, de automutilare.
Deci ramai asa cum te-ai nascut, asta este sfatul meu.
Aceste inclinatii spre pircing sunt fie exhibitionism la adolescenti, fie o forma de dezaxare, de automutilare.
Deci ramai asa cum te-ai nascut, asta este sfatul meu.
De ce ai impresia ca nu vei aduce o fata in pragul orgasmului decat cu acele metale infpte pe nu stiu unde?Si daca in urma acestei mici interventii organismul tau nu va reactiona tocmai bine problema se va complica si te vei nenoroci pe toata viata? Pentru ce? Pentru un moft, fite, teribilism care de fapt au un singur nume - infantilism.Mai reflecteaza!
Pai credetzima nu e vorba ca nu satisfac femeia sau ceva de genu sincer sunt peste media europeana la marime dar am vazut ca e o fitza si de. Am pus acest subiect sa ascult parerile mai multora deci nu ma acuzati de nimik "inka" nu am. dar am intrebat ////
nu e o fitza, e o metoda de protest si automutilare a puscariasilor
Nu as putea intelege de ce trebuie sa te mutilezi pentru a fi in "ton cu tendintele". Daca vrei sa incerci alte senzatii in timpul actului sexual poti alege din gama variata a jucariilor sexuale. Sunt pana si prezervative cu anumite membrane sau bile, tot ce vrei si ce nu vrei pe ele pentru a crea placere
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 89Am niste bubite foarte mici sub pielea penisului
- 6pete cafenii pe capul penisului-ajutorrrrrrrr!!!!!
- 30Nu mi-a crescut penisul
- 3priapism fara tratament... va mai putea avea ejaculare?
- 7Durere penis, rog lamuriri!
- 3cand belesc penisul ma ustura
- 4umflatura alba tare pe pielea penisului
- 1alunite pe penis si iritatii in jurul lor
- 9din inconstienta mi-am injectat sub pielea penisului 3 tuburi de canamicina
- 3penis cu mult preput
- 0am intins pielea penisului meu la maxim si am o senzatie de discomfort la atingere
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 4Problema penis (14 ani, masculin, virgin)
- 7scurgere alba penis
- 14Rana mica la varful penisului
- 0Bubite albe pe capul penisului
- 8usturime penis
- 0Reactie adversa la augumentin ( poate vede cineva )
- 4Probleme penis?
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: