Problema masea de minte

Buna ziua, am 17 ani si pot spune ca de cand mi-a aparut maseaua de minte cam acum circa 4 luni sa spunem in mare, in acea zona pe gingie am avut nenumarate afte, ma trezeam dimineata cu dureri dar nu ma durea maseaua sau gingia pur si simplu acele bubite erau groaznice.. Au disparut sa zicem dar apareau periodit gen seara nu aveam nimic sau nu le simteam iar dimineata din nou apareau, insa acum 2 zile am vazut ca aftele au disparut insa au inceput sa ma doara foarte tare gingiile si falca este inflamata pe dinauntru destul de mult iar gingia care tine maseaua este umflata si ma doare foarte tare, in unele locuri este moale iar in altele este foarte tare ca niste galme, maseaua nu ma doare deloc, dar pot spune ca nu cred ca este crescuta corect insa ea nu ma doare doar gingiile si falca care este inflamata si umflata pe dinauntru.Chiar nu stiu ce sa mai fac nici mama nu stie cu ce sa ma ajute mi-a dat o pastila sa imi treaca durerea seara mi-a trecut nu am mai simtit nimic insa dimineata a aparut din nou si este insuportabila. Voi merge la un medic stomatolog dar pana luni ce as putea face? ma scuzati pentru greselile gramaticale. Astept un raspuns
1 comentarii

Buna ziua! Luati antiinflamator (tip ibuprofen daca stiti ca nu sunteti alergica ), periati zona cu o periuta moale chiar daca este disconfort, clatiti gura cu apa de gura cu clorhexidina, tineti comprese reci pe obraz. Va fi nevoie sa faceti radiografie si medicul dumneavoastra va decide atitudinea terapeutica.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 147maseaua de minte DOARE
- 9infectie masea de minte
- 17inflamare gingie la maseaua de minte
- 7Extractie masea de minte. Rog ajutor.
- 1Probleme dentare
- 2Masea de minte 2
- 3maseaua de minte
- 2Maseaua de minte
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 16Maseaua de minte (gaura mare in mandibula dupa scoaterea firelor)
- 2Probleme cu maselele de minte si dinti
- 1gura inclestata si molar de minte inflamat cu carie pozitionat spre mandibula
- 2Gingie sparta in dreptul maselei de minte
- 2Stomatologie extracție măsea de minte
- 0Masea de minte
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 3Durere partea stanga
- 1Masea de minte
- 2Problema maseaua de minte
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: