Problema la laba piciorului drept
Salut. Acum o luna m-am intoxicat cu fum si am stat in coma 4 zile la spital, dupa inca vreo saptama in spital.
Cand m-am trezit, nu mai simteam laba piciorului drept de la tendon pana la degete. Cu timpul am inceput sa simt degetele si prin parti, ca mi-a facut masaj mama.. Insa talpa si partea acea dintre talpa si degete tot nu simt nimic daca ma ating cu degetele.
Deasupra tendonului, la muschi erau foarte tare pe ambele parti. Acum doar partea dreapta e tare si ma doare daca o apas..
Si mai e problema ca atunci cand merg, simt o oarecare dure la degete si partea aia dintre dege si talpa.
Noaptea e si mai rau, ca nu pot sa dorm. Incepe sa ma doare putin, simt intepaturi, parca ar merge furnicile pe laba piciorului. si ceva de genul niste pulsuri urmate de intapaturi, , si uneori simt ca mi-ar arde degetul mic... Am cautat informatii pe net, si probabil sa fie crampa, intindere. Dar la mine de o luna problema asta si nu prea mai pot sa suport.
Am 20 ani, 174 cm inaltime si 70 kg.
Care ar putea fi problema si cum as putea sa o reozolv ?
Multumesc anticipat.
Cand m-am trezit, nu mai simteam laba piciorului drept de la tendon pana la degete. Cu timpul am inceput sa simt degetele si prin parti, ca mi-a facut masaj mama.. Insa talpa si partea acea dintre talpa si degete tot nu simt nimic daca ma ating cu degetele.
Deasupra tendonului, la muschi erau foarte tare pe ambele parti. Acum doar partea dreapta e tare si ma doare daca o apas..
Si mai e problema ca atunci cand merg, simt o oarecare dure la degete si partea aia dintre dege si talpa.
Noaptea e si mai rau, ca nu pot sa dorm. Incepe sa ma doare putin, simt intepaturi, parca ar merge furnicile pe laba piciorului. si ceva de genul niste pulsuri urmate de intapaturi, , si uneori simt ca mi-ar arde degetul mic... Am cautat informatii pe net, si probabil sa fie crampa, intindere. Dar la mine de o luna problema asta si nu prea mai pot sa suport.
Am 20 ani, 174 cm inaltime si 70 kg.
Care ar putea fi problema si cum as putea sa o reozolv ?
Multumesc anticipat.
3 comentarii
Exista mai multe cauze: sindrom compartimental la nivelul gambei sau al piciorului, leziune compresiva a unui nerv periferic, sindrom compresiv vertebral lombar etc.
In toate aceste cazuri trebuie sa va adresati unui neurolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
In toate aceste cazuri trebuie sa va adresati unui neurolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Multumesc mult pentru raspuns.
Mai am o intrebare. Este posibil sa fie ceva grav ? Sau sa se agraveze ?
Mai am o intrebare. Este posibil sa fie ceva grav ? Sau sa se agraveze ?
Cum am putea raspunde, fara sa stim despre ce este vorba?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri laba piciorului drept
- 9Ma doare un os situat lateral deasupra tălpii piciorului
- 3Dureri laba piciorului
- 7Va rog, ajutati-ma! Cum as putea sa stiu daca am o entorsa sau o fractura de metatarsian 5?
- 3Dureri laba piciorului +glezna intense in repaus
- 3Durere intensa laba piciorului
- 1Durere picior
- 3Durere laba piciorului
- 1Durere pe fața dorsală a labei piciorului
- 10Va rog, daca ma puteti ajuta cu un sfat! Va multumesc! dureri severe la labele picioarelor
- 6Posibil fractura stres. Rog indicatie
- 13Metatarsalgie de transfer
- 1Durere piciorul stang
- 7Durere la laba piciorului stang
- 3Traumatism la labă picior
- 1Amețeli și dureri degete
Mai multe informații despre: durere laba piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: