Durere piciorul stang

20-05-2023
ionica18
Nu este medic/terapeut
ionica18
Buna! Sunt un tanar de 29 de ani 1.63 si vreo 58 -59 kg.De vreo o saptamana am dureri la piciorul stang la laba piciorului chiar la incheietura piciorului.Aceasta durere este si la mers si la repaus mai am si niste intepaturi la marginea talpii care se mai vad niste vine.Ma deranjeaza foarte tare mai ales la mers aproape merg schiopatand.Inainte de a avea durerea de la piciorul stang am avut vreo doua saptamani durere in partea dreapta sub coasta care se mai muta de cobora mai jos sau in spate (nu stiu daca are vreo legatura durerea din partea dreapta care ma mai lasat intre timp ).Atunci am fost la medicul de familie si m-a trimis sa fac o urocultura, din cate m-am uitat eu pe ea au iesit toate negative doar densitatea a iesit un pic mai mare (inca nu am ajuns sa i dau rezultatul, deoarece am crezut ca imi trece durerea de picior si sa-i nu-i mai spun si de ea, dar nu am scapare mi a spus ca imi da trimitere sa fac o ecografie abdominala).M-am dat si cu o alifie pe picior toata saptamana si tot nu a trecut parca as simti durerea si cand apas sa ma dau cu alifie ).Oare din ce cauza ma doare de atata timp ca de lovit nu m-am lovit nu mai pot indoi piciorul asa normal ca celalalt ?!
1 comentarii
0
08-06-2023, ora 13:15
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara
In nici una dintre situatii nu sunt utile unguentele sau pastilele.
Exista mii de cauze posibile ale suferintei D-voastre.
Raspunsul precis poate fi aflat, evident, numai prin examinare clinica directa (cum altfel?).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: