Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta

Am 29 de ani si o problema mai delicata care se manifesta prin lipsa libidoului.
Se intampla sa am aceasta problema periodic. Chiar daca, de multe ori nu exista interes fata de sex (desi imi doresc asta) am erectie, dar slaba.
Am mers la un urolog, mi s-a facut o ecografie iar rezultatul a fost unul bun, mi s-a spus sa stau linistit ca nu am absolut nimic si ca cel mai probabil cauza este o raceala.
Deoarece acuzam o mica usturime atunci cand urinam. Am facut si un set de analize de sange si urina recomandate de medicul urolog si acestea au iesit per total ok mai putin:
- EOZINOFILE (Normal 1-4): Rezultat 6
- Sediment urinar ( Normal: rare epitelii plate, rare leucocite): Rezultat - rare epitelii plate, rare leucocite, rare microcristale oxalat de calciu.
Dupa vizita la medicul urolog (13.11.2014), am facut cateva injectii cu pregnyl, in cateva zile problema a disparut, libidoul a revenit, erectii normale.
Acum dupa o luna de zile am dinnou aceeasi problema. Libidou scazut, erectia puternica nu se mentine, sau doar erectie slaba si ejaculari 'lente'.
Se intampla sa am aceasta problema periodic. Chiar daca, de multe ori nu exista interes fata de sex (desi imi doresc asta) am erectie, dar slaba.
Am mers la un urolog, mi s-a facut o ecografie iar rezultatul a fost unul bun, mi s-a spus sa stau linistit ca nu am absolut nimic si ca cel mai probabil cauza este o raceala.
Deoarece acuzam o mica usturime atunci cand urinam. Am facut si un set de analize de sange si urina recomandate de medicul urolog si acestea au iesit per total ok mai putin:
- EOZINOFILE (Normal 1-4): Rezultat 6
- Sediment urinar ( Normal: rare epitelii plate, rare leucocite): Rezultat - rare epitelii plate, rare leucocite, rare microcristale oxalat de calciu.
Dupa vizita la medicul urolog (13.11.2014), am facut cateva injectii cu pregnyl, in cateva zile problema a disparut, libidoul a revenit, erectii normale.
Acum dupa o luna de zile am dinnou aceeasi problema. Libidou scazut, erectia puternica nu se mentine, sau doar erectie slaba si ejaculari 'lente'.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4erectie-problema serioasa rog sfat
- 6de ce o cantitate destul de mare din sperma iese din vagin?
- 6in timpul actului sexual penisul nu sta in stare de erectie
- 9despre prezervativ
- 1Erectie
- 5Libidou mare
- 3probleme cu erectia si marimea penisului
- 5pre-ejacularea este normala?
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 41Partenerul meu are probleme de potenta?
- 21Erectii foarte dese, apetit sexual foarte mare
- 4Erectie Pierduta
- 4Probleme de erectie si ejaculare
- 11Glandul penian
- 5Iubitul meu are problema cu erectia
- 9probleme de erectie
- 4Problema erectie...
- 1Ejaculez de 3 - 4 ori intr'un act sexual.
- 5probleme erecție
- 2Ejaculare slaba dupa infectie urinara
Mai multe informații despre: libidoul erectia ejacularea erectia slaba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: