Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta
Am 29 de ani si o problema mai delicata care se manifesta prin lipsa libidoului.
Se intampla sa am aceasta problema periodic. Chiar daca, de multe ori nu exista interes fata de sex (desi imi doresc asta) am erectie, dar slaba.
Am mers la un urolog, mi s-a facut o ecografie iar rezultatul a fost unul bun, mi s-a spus sa stau linistit ca nu am absolut nimic si ca cel mai probabil cauza este o raceala.
Deoarece acuzam o mica usturime atunci cand urinam. Am facut si un set de analize de sange si urina recomandate de medicul urolog si acestea au iesit per total ok mai putin:
- EOZINOFILE (Normal 1-4): Rezultat 6
- Sediment urinar ( Normal: rare epitelii plate, rare leucocite): Rezultat - rare epitelii plate, rare leucocite, rare microcristale oxalat de calciu.
Dupa vizita la medicul urolog (13.11.2014), am facut cateva injectii cu pregnyl, in cateva zile problema a disparut, libidoul a revenit, erectii normale.
Acum dupa o luna de zile am dinnou aceeasi problema. Libidou scazut, erectia puternica nu se mentine, sau doar erectie slaba si ejaculari 'lente'.
Se intampla sa am aceasta problema periodic. Chiar daca, de multe ori nu exista interes fata de sex (desi imi doresc asta) am erectie, dar slaba.
Am mers la un urolog, mi s-a facut o ecografie iar rezultatul a fost unul bun, mi s-a spus sa stau linistit ca nu am absolut nimic si ca cel mai probabil cauza este o raceala.
Deoarece acuzam o mica usturime atunci cand urinam. Am facut si un set de analize de sange si urina recomandate de medicul urolog si acestea au iesit per total ok mai putin:
- EOZINOFILE (Normal 1-4): Rezultat 6
- Sediment urinar ( Normal: rare epitelii plate, rare leucocite): Rezultat - rare epitelii plate, rare leucocite, rare microcristale oxalat de calciu.
Dupa vizita la medicul urolog (13.11.2014), am facut cateva injectii cu pregnyl, in cateva zile problema a disparut, libidoul a revenit, erectii normale.
Acum dupa o luna de zile am dinnou aceeasi problema. Libidou scazut, erectia puternica nu se mentine, sau doar erectie slaba si ejaculari 'lente'.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ejaculare cu sange
- 4erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 16Moare la intrare:((
- 4tehnica start-stop
- 3in timpul actului sexual nu ejaculez
- 3ejacularea in somn... din ce cauza ar fi? e ceva normal?
- 17Nu se -scoala- de tot
- 8e posibil sa fiu insarcinata?
- 4nu am erectie cu alte fete inafara de prietena mea... ce sa fac?
- 8ejaculalez inainte de penetrare !AJUTOR !
- 1Penisul se inmoaie cind il introduc in vagin!!! AJutor!!!
- 4Prima data.. problema erectie
- 0erectia si alimentatia
- 8probleme erectie
- 0antibiotic vs erectie
- 3Probleme erectie
- 5Vascularizare slaba???
- 0Problema erectie
- 0Injeculare - ma bate gandul sa renunt de tot la ejaculare
Mai multe informații despre: libidoul erectia ejacularea erectia slaba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: