Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta
![anonimx1](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am 29 de ani si o problema mai delicata care se manifesta prin lipsa libidoului.
Se intampla sa am aceasta problema periodic. Chiar daca, de multe ori nu exista interes fata de sex (desi imi doresc asta) am erectie, dar slaba.
Am mers la un urolog, mi s-a facut o ecografie iar rezultatul a fost unul bun, mi s-a spus sa stau linistit ca nu am absolut nimic si ca cel mai probabil cauza este o raceala.
Deoarece acuzam o mica usturime atunci cand urinam. Am facut si un set de analize de sange si urina recomandate de medicul urolog si acestea au iesit per total ok mai putin:
- EOZINOFILE (Normal 1-4): Rezultat 6
- Sediment urinar ( Normal: rare epitelii plate, rare leucocite): Rezultat - rare epitelii plate, rare leucocite, rare microcristale oxalat de calciu.
Dupa vizita la medicul urolog (13.11.2014), am facut cateva injectii cu pregnyl, in cateva zile problema a disparut, libidoul a revenit, erectii normale.
Acum dupa o luna de zile am dinnou aceeasi problema. Libidou scazut, erectia puternica nu se mentine, sau doar erectie slaba si ejaculari 'lente'.
Se intampla sa am aceasta problema periodic. Chiar daca, de multe ori nu exista interes fata de sex (desi imi doresc asta) am erectie, dar slaba.
Am mers la un urolog, mi s-a facut o ecografie iar rezultatul a fost unul bun, mi s-a spus sa stau linistit ca nu am absolut nimic si ca cel mai probabil cauza este o raceala.
Deoarece acuzam o mica usturime atunci cand urinam. Am facut si un set de analize de sange si urina recomandate de medicul urolog si acestea au iesit per total ok mai putin:
- EOZINOFILE (Normal 1-4): Rezultat 6
- Sediment urinar ( Normal: rare epitelii plate, rare leucocite): Rezultat - rare epitelii plate, rare leucocite, rare microcristale oxalat de calciu.
Dupa vizita la medicul urolog (13.11.2014), am facut cateva injectii cu pregnyl, in cateva zile problema a disparut, libidoul a revenit, erectii normale.
Acum dupa o luna de zile am dinnou aceeasi problema. Libidou scazut, erectia puternica nu se mentine, sau doar erectie slaba si ejaculari 'lente'.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Erectie scurta... nu o pot mentine mai mult de 30 sec fara sa imi ating penisul cu mana
- 4Ma ustura capul penisului si cand e in erectie...
- 6lichid incolor!!!
- 7erectie slaba.
- 6Am vrut sa facem sex, dar i-a scazut instant erectia
- 9Strat mare de grasime - sub burta pana la penis
- 2ajutor pt erectia mea. e slaba!
- 6piele uscata pe penis si durere la erectie
- 4Am o mare problema sexuala de erectie si ejaculare!
- 5Nu mi se scoala
- 4Sex prea mult, prea putin ?
- 5Probleme erectie si ejaculare precoce
- 8ejaculalez inainte de penetrare !AJUTOR !
- 7Lipsa ejacularii
- 6Probleme cu ejacularea
- 2Erectie slaba la inceperea actului sexual
- 6Probleme sexuale
- 1Erectie slaba!!
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 2Ce stimulente/pastile pentru creșterea libidoului funcționează la femei?
Mai multe informații despre: libidoul erectia ejacularea erectia slaba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: