Problema de sanatate al tatalui meu.

28-04-2016
LilyAlex
Nu este medic/terapeut
LilyAlex
Mai bine de un an, tatal meu se lupta cu o problema de sanatate, care l-a inceput a fost diagnosticata sub numele de Poliradiculonevrita cronica.Tatal meu a lucrat in domeniul otelariei(poate ca e si asta o cauza).De mai multi ani a avut in talpi prezenta o mica amorteala care a stagnat acolo.In urma cu o seara fusese la o anniversare si servise câteva pahare.A doua zi dimineata, mergem la un prieten a mai baut un pahar de vin rece, nu prea mâncase in dimineata precedenta.A inceput sa simta ca amorteala I se ridica tot mai sus, având probleme la mers in scurt timp.Imediat a mers la spital facandui-se un tratament cu plasmafareza in lipsa immunoglobulinei (ceia ce a fost o alegere gresita)spunem noi.Amorteala dupa tratament a mai scazut dar nu de tot, fiind la picioare.Spre surprinderea noastra la fix o luna de zile dupa tratament, amorteala s-a reactivat urcand pana la nivelul pieptului, afectand chiar si mainile dar nu foarte tare.Am reluat aceiași procedura din nou dar de data asta cu immunoglobulina plus cortizon.Aceiași situatie scapand pentru moment de amorteala, dar dupa o luna revenindu-I iar.Timp de un an de zile I s-au facut 4 sau 5 cure cu imunoglobulina si plasmafareza. Totusi amorteala nu s-a ridicat mai sus de piept.Cel mai mult timp fara sa mearga la spital a putut rezista 3 luni dar cu greu, amorteala fiind prezenta acolo.A fost si la Spitalul de recuperare si nu au fost schimbari.El continua sa fie la fel, tocmai ce a iesit din spital de câteva zile simtindu-se la fel si amorteala intensificandu-se tot mai mult.Intrebarea mea este..Ce as putea face.Cu ce tratamente sa mai incercam in cazul lui, ca nimic nu pare sa-l fi ajutat pana acum..Varsta lui este de 56 de ani.Doctorii nu stiu ce tratamente sa-I mai dea, pentru ca, cazul lui este foarte rar, dupa atatea imunoglobulina si plasmafareza si cortizon, sa-I reapara si sa nu-I dea rezultate.Intrebarea mea este, daca ati mai avut cazuri de aceast gen si ce alte tratamente ar mai trebui incercate.Daca ma puteți ajuta, cu un sfat.Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  •