Problema cu pielea ce acopera capul penisului
buna ziua dlomnilor doctorii
am o problema a pieliii ce acopera capul penisului, deci rse manifesta de vreo doua luni dar pana acum trei zile nu ere niic grav se trateaza despre o piele de culoare alba care pana acm era dezidatata dar acm sa inmuiat si a inceput sa se inflameze ce e de facut nu ma ranjeaza in mod normal numai cand trebie sa o trag in jos ustura.. asi dori un sfat n privinta a ce e de facut sa iau un unguent cu cortico steroizii cea de fapt se da la Balanita candidozica pentru ca dupa sintom pare a fii asa ceva
am o problema a pieliii ce acopera capul penisului, deci rse manifesta de vreo doua luni dar pana acum trei zile nu ere niic grav se trateaza despre o piele de culoare alba care pana acm era dezidatata dar acm sa inmuiat si a inceput sa se inflameze ce e de facut nu ma ranjeaza in mod normal numai cand trebie sa o trag in jos ustura.. asi dori un sfat n privinta a ce e de facut sa iau un unguent cu cortico steroizii cea de fapt se da la Balanita candidozica pentru ca dupa sintom pare a fii asa ceva
2 comentarii
pai tu intrebi tu te tratezi singur? de medic ai auzit?
@ catalin03
Pielea din locul cu pricina nu e voie sa usture, nu e voie sa doara, nu e voie sa ai mancarimi.
Cu o trimitere de la medicul de familie, te prezinti la medicul Dermatolog care te va consulta si iti va da tratament.
Daca e posibil sa o intrebi pe (fosta) partenera ce a avut. La femei sunt mai usoare si mai putin costisitoare analizele pt. bts, daca e bts.
Pielea din locul cu pricina nu e voie sa usture, nu e voie sa doara, nu e voie sa ai mancarimi.
Cu o trimitere de la medicul de familie, te prezinti la medicul Dermatolog care te va consulta si iti va da tratament.
Daca e posibil sa o intrebi pe (fosta) partenera ce a avut. La femei sunt mai usoare si mai putin costisitoare analizele pt. bts, daca e bts.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 11Sunt ingrijorat de o -problema- a penisului
- 18puncte albe pe penis asemenatoare cu cele de grasime
- 3cand incerc sa imi decalotez penisul in erectie nu pot
- 30bubite pe penis
- 5bubite pe penis, nu dor, nu se sparg, nu ma mananca
- 14Bubite rosii pe capul penisului
- 5Penis curbat spre stnaga (am 15 ani)
- 3umflatura la baza penisului
- 9nu stiu ce e...
- 4secretie galbuie + durere in partea dreapta a penisului
- 3priapism fara tratament... va mai putea avea ejaculare?
- 4cum pun prezervativul daca ma "jeneaza" capul penisului?
- 6negi penis - ce riscuri am in privinta sarcinei?
- 6Penis ciudat si ejaculare prematura.. ajutor va rog!
- 2Nedezvoltarea penisului?
- 4Nu pot elibera complet capul penisului
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 2Penis
- 6penis umezit
Mai multe informații despre: Balanita Penisul balanita candidozica inflamatia capului penisului secretia albicioasa pe capul penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: