Problema cu pielea ce acopera capul penisului

buna ziua dlomnilor doctorii
am o problema a pieliii ce acopera capul penisului, deci rse manifesta de vreo doua luni dar pana acum trei zile nu ere niic grav se trateaza despre o piele de culoare alba care pana acm era dezidatata dar acm sa inmuiat si a inceput sa se inflameze ce e de facut nu ma ranjeaza in mod normal numai cand trebie sa o trag in jos ustura.. asi dori un sfat n privinta a ce e de facut sa iau un unguent cu cortico steroizii cea de fapt se da la Balanita candidozica pentru ca dupa sintom pare a fii asa ceva
am o problema a pieliii ce acopera capul penisului, deci rse manifesta de vreo doua luni dar pana acum trei zile nu ere niic grav se trateaza despre o piele de culoare alba care pana acm era dezidatata dar acm sa inmuiat si a inceput sa se inflameze ce e de facut nu ma ranjeaza in mod normal numai cand trebie sa o trag in jos ustura.. asi dori un sfat n privinta a ce e de facut sa iau un unguent cu cortico steroizii cea de fapt se da la Balanita candidozica pentru ca dupa sintom pare a fii asa ceva
2 comentarii

pai tu intrebi tu te tratezi singur? de medic ai auzit?

@ catalin03
Pielea din locul cu pricina nu e voie sa usture, nu e voie sa doara, nu e voie sa ai mancarimi.
Cu o trimitere de la medicul de familie, te prezinti la medicul Dermatolog care te va consulta si iti va da tratament.
Daca e posibil sa o intrebi pe (fosta) partenera ce a avut. La femei sunt mai usoare si mai putin costisitoare analizele pt. bts, daca e bts.
Pielea din locul cu pricina nu e voie sa usture, nu e voie sa doara, nu e voie sa ai mancarimi.
Cu o trimitere de la medicul de familie, te prezinti la medicul Dermatolog care te va consulta si iti va da tratament.
Daca e posibil sa o intrebi pe (fosta) partenera ce a avut. La femei sunt mai usoare si mai putin costisitoare analizele pt. bts, daca e bts.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10scurgere de lichid alb-galbui
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 5depigmentare a pielii din jurul penisului
- 8iritatii pe penis
- 10Bubite rosii pe capul penisului
- 14penisul meu e in erectie nu pot sa ii descopar capu de piele
- 3Penis foarte tare
- 2bubite albe pe capul penisului
- 3un fel de inel sub capul penisului - va rog raspundeti
- 3Problema penis
- 4pe penis am ca o alunita de culoare maro...
- 3Grosimea penisului prea mare
- 13penis decalotat de tot si cand e in stare flasca si cand e in stare de erectie
- 3Penis rupt?
- 0Penis mov
- 0Balanita
- 0Balanita care nu mai trece
- 0Inflamație pe penis
- 0Usturime de la prezervativ!
- 0Sub pielea preputului am o piele care atarna intr un fel de capul penisului
Mai multe informații despre: Balanita Penisul balanita candidozica inflamatia capului penisului secretia albicioasa pe capul penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: