Problema cu pielea ce acopera capul penisului
buna ziua dlomnilor doctorii
am o problema a pieliii ce acopera capul penisului, deci rse manifesta de vreo doua luni dar pana acum trei zile nu ere niic grav se trateaza despre o piele de culoare alba care pana acm era dezidatata dar acm sa inmuiat si a inceput sa se inflameze ce e de facut nu ma ranjeaza in mod normal numai cand trebie sa o trag in jos ustura.. asi dori un sfat n privinta a ce e de facut sa iau un unguent cu cortico steroizii cea de fapt se da la Balanita candidozica pentru ca dupa sintom pare a fii asa ceva
am o problema a pieliii ce acopera capul penisului, deci rse manifesta de vreo doua luni dar pana acum trei zile nu ere niic grav se trateaza despre o piele de culoare alba care pana acm era dezidatata dar acm sa inmuiat si a inceput sa se inflameze ce e de facut nu ma ranjeaza in mod normal numai cand trebie sa o trag in jos ustura.. asi dori un sfat n privinta a ce e de facut sa iau un unguent cu cortico steroizii cea de fapt se da la Balanita candidozica pentru ca dupa sintom pare a fii asa ceva
2 comentarii
pai tu intrebi tu te tratezi singur? de medic ai auzit?
@ catalin03
Pielea din locul cu pricina nu e voie sa usture, nu e voie sa doara, nu e voie sa ai mancarimi.
Cu o trimitere de la medicul de familie, te prezinti la medicul Dermatolog care te va consulta si iti va da tratament.
Daca e posibil sa o intrebi pe (fosta) partenera ce a avut. La femei sunt mai usoare si mai putin costisitoare analizele pt. bts, daca e bts.
Pielea din locul cu pricina nu e voie sa usture, nu e voie sa doara, nu e voie sa ai mancarimi.
Cu o trimitere de la medicul de familie, te prezinti la medicul Dermatolog care te va consulta si iti va da tratament.
Daca e posibil sa o intrebi pe (fosta) partenera ce a avut. La femei sunt mai usoare si mai putin costisitoare analizele pt. bts, daca e bts.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10scurgere de lichid alb-galbui
- 7marire de penis
- 110Penis prea mic
- 4piele uscata nu de pe varful penisului ci de partea care acopera
- 22am o mare problema
- 10bubite albe la baza capului
- 21cea mai mare problema a vietii mele
- 11ma ustura penisul cand urinez
- 4de cateva luni imi tot apar si dispar niste fisuri la baza penisului
- 235Crapaturi piele penis
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 8Este o marime normala?
- 4va rog din inima sa ma ajutati
- 5diagnostic: balanita candidozica; va rog nedumerire
- 4Iritatie penis (nu pe piele ci in interior)
- 3probleme penis
- 2Punct rosu la baza capului penisului
- 2Am piele pe capul penisului
- 0Inel penis
Mai multe informații despre: Balanita Penisul balanita candidozica inflamatia capului penisului secretia albicioasa pe capul penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: