Nu pot elibera complet capul penisului
De aproximativ doua saptamani nu pot elibera cmplet capul penisului decat fortat si atunci ma ustura deoarece pielea nu imi da voie si langa ata penisului se decojeste pe o portiune foarte mica pielea ca si cum m-as coji pe spate de la bronz...Ce e de facut? Va Multumesc
4 comentarii
Sper ca raspunsul meu nu te v-a jigni..Poate fi o problema de igiena.Urina poate sa iti provoace o arsura mica in zona aia.Sau poate fi o alergie la materialul din care e facut chilotul.sau poate t-i sa iritat de la chiloti.
Se intampla si daca persoana cu care intretii relatii sexuale sa fi fost proaspat epilata /rasa si ti sa iritat.
Incearca dimineata sa aplici in zona cu crema pentru igiena intima...se gaseste la farmacie.
Daca totusi persista ar trebui sa mergi la un Dermatolog.
Se intampla si daca persoana cu care intretii relatii sexuale sa fi fost proaspat epilata /rasa si ti sa iritat.
Incearca dimineata sa aplici in zona cu crema pentru igiena intima...se gaseste la farmacie.
Daca totusi persista ar trebui sa mergi la un Dermatolog.
multumesc cred ca o sa ma duc la medic ca eu cu igiena stau bine...oricum va multumesc pentru timpul acordat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma ustura capul penisului si cand e in erectie...
- 89Am niste bubite foarte mici sub pielea penisului
- 16penis mic
- 10Mancarimi penis
- 13nu mi se da acea piele de pe penis!
- 3priapism fara tratament... va mai putea avea ejaculare?
- 17De la un timp, penisul sta intr-o parte
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 8O mica problema.
- 5Bubite albe pe penis!! Urgent!
- 6Bubite albe undeva pe partea interioara a penisului
- 1penis cu mancarimi
- 2iritatie
- 1circumferinta penis
- 13penis decalotat de tot si cand e in stare flasca si cand e in stare de erectie
- 1O problema ciudata...
- 1Afta pe varful penisului!
- 0Rana penis
- 1Bubite rosii pe capul penisului ca o iritatie
- 3Vena umflatura penis
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: