Durere glezna
Buna ziua. Am o problemă. De vineri a început să mă ia o durere persistentă la nivelul gleznei piciorului drept. Înainte de toate țin să precizez faptul că la finele lunii August am suferit o accidentare la fotbal in acea zonă și am fost la Unitatea de primiri urgențe unde am fost diagnosticat cu o contuzie puternică și mi s-a prescris Aflamil. Intre timp m-a lăsat durerea dar după cum vă spuneam mai sus, vineri a început să reapară durerea in acea zonă. Ciudat este că nu mi s-a umflat absolut deloc, dar durerea este destul de apăsătoare. Mai trebuie sa precizez că umblu la sală de forță și nu știu, este posibil să-mi fi forțat piciorul în acea zonă? sunt băiat, am 29 de ani, 183 cm înălțime, 85, 5 Kg și un stil de viață să zicem activ.
3 comentarii
Buna seara,
Veti afla raspunsul doar dupa o examinare clinica (eventual si radiologica) atenta si detaliata.
Exista mii de leziuni posibile.
In toate cazurile se impune reducerea drastica a solicitarii mecanice a gleznei, evident.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Veti afla raspunsul doar dupa o examinare clinica (eventual si radiologica) atenta si detaliata.
Exista mii de leziuni posibile.
In toate cazurile se impune reducerea drastica a solicitarii mecanice a gleznei, evident.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Buna ziua. Mi s-a făcut examen radiologic la acea vreme și va repet, mi s-a spus că e o contuzie puternică
Buna seara,
Va repet, 99% este examinarea clinica.
1% este examinarea radiologica RECENTA (este posibil ca acum sa se vada leziuni ne-observate initial).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Va repet, 99% este examinarea clinica.
1% este examinarea radiologica RECENTA (este posibil ca acum sa se vada leziuni ne-observate initial).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Durere glezna articulatie, rmn eco lichid diprophos ?
- 4Glezna umflată si roșie
- 17Glezna umflata la doua luni de la călcat cu tocuri pe un teren cu denivelari
- 0Amorteala la apasare pe glezna, dupa homeomezoterapie
- 0Dureri in zona gleznei
- 3Am calcat stramb
- 3Dureri sub oul piciorului
- 8Durere laba piciorului drept + glezna
- 1Durere picior copil 5 ani
- 7Durere glezne
- 0Durere si umflatura sub "Maleola mediala"
- 4Contuzie forte glezna
- 1Dureri glezna
- 7Ajutor! Problema cu glezna
- 1Ajutor, glezna! dureri la alergare sau mers prelungit