durere glezne
am o intrebare pentru o prietena...atunci cand depune efort ca alergatul sau dansatul o dor foarte tare gleznele si isi pierde echilibru si trebuie sa faca o pauza indelungata pentru a putea merge fara durere.
3 comentarii
Buna ziua!
Raspunsul depinde de varsta, greutate, ocupatie, sporturi si eforturi practicate, antecedente traumatice sau generale, dar mai ales de examenul clinic local, care va cuantifica stabilitatea articulatiei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Raspunsul depinde de varsta, greutate, ocupatie, sporturi si eforturi practicate, antecedente traumatice sau generale, dar mai ales de examenul clinic local, care va cuantifica stabilitatea articulatiei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
19 ani, sex feminin, merg la sala de o luna dar ma doare dinainte sa merg la sala, greutate 50 kg, inaltime 1.56, dansez mult in feicare weekend.ocupatie eleva.anu trecut am fost diagnosticata cu trombofeblita la piciorul stang cauza fiind anticonceptionalele marvelon timp de 3 sapt fara prescriptie si sunt fumatoare.si mai e o chestie ca a dat o masina peste mine craciunul trecut si am avut atele dar nu a fost grav sau ceva de genu.
Buna ziua!
Problema este complexa, deoarece se insumeaza multi factori: traumatismul, tromboza venoasa, fumatul, anticonceptionalele si mai ales suprasolictarea prin dans si "sala".
Aveti nevoie de un consult clinic atent si competent.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Problema este complexa, deoarece se insumeaza multi factori: traumatismul, tromboza venoasa, fumatul, anticonceptionalele si mai ales suprasolictarea prin dans si "sala".
Aveti nevoie de un consult clinic atent si competent.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 56durere picior drept
- 57Entorsa glezna netratata corect
- 9Artrodeza gleznei
- 11glezne umflate, grele si amortite
- 9radiografii cu o fractura bimaleolara glezna dreapta
- 15tendinita datorata unor calcefieri la nivelul gleznei
- 2glezna care scapa
- 5Glezna ramasa cu umflaturi si durere dupa ghips
- 7Dureri de glezna noaptea
- 8Am si eu o problema cu glezna piciorului drept
- 0glezna umflata
- 2artroza la glezna
- 0Umflatura la glezna piciorului stang, langa rotula.
- 6Durere si umflatura a gleznei
- 1durere de coloana si amorteala in glezne
- 1Durere incheietura maini si picioare
- 11Glezna dreapta umflata
- 7Durere glezna articulatie, rmn eco lichid diprophos ?
- 1Calcare stramba cu pocnitura
- 1Probabil luxare de gleznă.
Mai multe informații despre: Luxatia gleznei glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: