prima sarcina
salut,
am facut testul de sarcina acum 3 zile si m-am bucurat enorm deoarece este pozitiv am mai facut in dimineata zilei urmatoare inca un test pt confirmare si a fost ok ce ma sperie foarte tare - ma doare destul de rau burtica si merg la baie f des, de ce ma doare ? si sani ma dor si s-au marit, nu am avut sangerari dar sunt foarte ingrijorata de durere, astept raspuns cat de repede deoarece nu am reusit sa ma programez inca la doctor
multumesc
am facut testul de sarcina acum 3 zile si m-am bucurat enorm deoarece este pozitiv am mai facut in dimineata zilei urmatoare inca un test pt confirmare si a fost ok ce ma sperie foarte tare - ma doare destul de rau burtica si merg la baie f des, de ce ma doare ? si sani ma dor si s-au marit, nu am avut sangerari dar sunt foarte ingrijorata de durere, astept raspuns cat de repede deoarece nu am reusit sa ma programez inca la doctor
multumesc
4 comentarii
Ar fi bine sa mergi urgent la ginecolog, poti merge si la Urgente; poate fi si o amenintare de avort( de obicei apare intai sangerare) sau o infectie urinara; numai bine
nu am avut sangerari iar programare la doctor am reusit doar pt vineri pana atunci am sa suport si am sa ma rog sa fie bebe bine
poate totusi s-a mai confruntat cineva cu situatia asta
ultimul ciclu 03.03 am facut primul test in 04.04 si a fost pozitiv si al doilea in 05.04 pt confirmare si tot pozitiv
dar de ce ma doare burtica? si merg f des la baie
poate totusi s-a mai confruntat cineva cu situatia asta
ultimul ciclu 03.03 am facut primul test in 04.04 si a fost pozitiv si al doilea in 05.04 pt confirmare si tot pozitiv
dar de ce ma doare burtica? si merg f des la baie
Durerea de burta nu e data neaparat de contractii uterine. Poti lua No-Spa tb 2x1/zi. nu afecteaza sarcina si cupeaza si contractiile usoare, daca ele exista cumva si amelioreaza durerile date de eventuale spasme ale intestinului gros. Mergi des la baie, cel mai probabil din cauza unei cistite. Si aceasta poate da dureri de burta in zona inferioara a abdomenului. nu te speria! Atata timp cat nu ai sangerat e ok. Du-te la ginecolog pentru ca trebuie monitorizata sarcina. Trebuie sa vezi, in primul rand, daca e normal localizata (si sarcinile extrauterine dau test pozitiv si dau si dureri de burta din cauza distensiei trompei) si, apoi, daca embrionul se dezvolta normal. Cred ca am ridicat cam multe ipoteze si poate o sa te ingrijorezi, dar crede-ma calmul e cel mai bun pentru bebe. Consultul ginecologic va face diagnosticul diferential intre situatiile pe care eu ti le-am expus. Pentru toate exista o rezolvare si voi veti fi bine. Bafta!!!
multumesc mult pt raspunsuri, astazi ma simt mult mai bine cred ca a fost un pic si din cauza constipatiei - am renuntat la cafea si tigari acum o saptamana cand am aflat ca sunt insarcinata si m-am cam constipat am inteles ca se gasesc la farmacie ceva supozitoare cu glicerina, le pot folosi??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cum pot rezista 9 luni copii in burta?
- 3Spermicidele si sarcina
- 57sifilis - la cat timp dupa tratarea lui pot avea un copil?
- 3produse homeopate in timpul sarcinii
- 9ingrijorare: am intrerupt anticonceptionalele; vreau un copil!
- 4Sarcina peste 40 ani!
- 8Sarcina?
- 9Un sfat va rog! TRIPLU TEST
- 3vreau sa am un copil, dar sunt la menopauza de 4 ani
- 7Acidul folic inainte de sarcina
- 6anticonceptionale peste sarcina
- 5tratament pentru helicobacter +sarcina +singerari
- 3sarcina la 34 ani?
- 4banuiesc ca sunt insarcinata si am facut gripa
- 1Sarcina sau nu?
- 19Dubii, sarcina...?
- 22As dori o intrerupere de sarcina, dar sunt in strainatate
- 1Sarcina? AJUTOR :( !!!
- 1Poti ramane insarcinata in ziua fertila?
- 6Sunt însărcinată
Mai multe informații despre: sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide
- Sarcina heterotopică