prima sarcina

07-04-2008
laura79
Nu este medic/terapeut
laura79
salut,
am facut testul de sarcina acum 3 zile si m-am bucurat enorm deoarece este pozitiv am mai facut in dimineata zilei urmatoare inca un test pt confirmare si a fost ok ce ma sperie foarte tare - ma doare destul de rau burtica si merg la baie f des, de ce ma doare ? si sani ma dor si s-au marit, nu am avut sangerari dar sunt foarte ingrijorata de durere, astept raspuns cat de repede deoarece nu am reusit sa ma programez inca la doctor
multumesc
4 comentarii
0
07-04-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Ar fi bine sa mergi urgent la ginecolog, poti merge si la Urgente; poate fi si o amenintare de avort( de obicei apare intai sangerare) sau o infectie urinara; numai bine
0
laura79
Nu este medic/terapeut
laura79
nu am avut sangerari iar programare la doctor am reusit doar pt vineri pana atunci am sa suport si am sa ma rog sa fie bebe bine
poate totusi s-a mai confruntat cineva cu situatia asta
ultimul ciclu 03.03 am facut primul test in 04.04 si a fost pozitiv si al doilea in 05.04 pt confirmare si tot pozitiv
dar de ce ma doare burtica? si merg f des la baie
0
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Durerea de burta nu e data neaparat de contractii uterine. Poti lua No-Spa tb 2x1/zi. nu afecteaza sarcina si cupeaza si contractiile usoare, daca ele exista cumva si amelioreaza durerile date de eventuale spasme ale intestinului gros. Mergi des la baie, cel mai probabil din cauza unei cistite. Si aceasta poate da dureri de burta in zona inferioara a abdomenului. nu te speria! Atata timp cat nu ai sangerat e ok. Du-te la ginecolog pentru ca trebuie monitorizata sarcina. Trebuie sa vezi, in primul rand, daca e normal localizata (si sarcinile extrauterine dau test pozitiv si dau si dureri de burta din cauza distensiei trompei) si, apoi, daca embrionul se dezvolta normal. Cred ca am ridicat cam multe ipoteze si poate o sa te ingrijorezi, dar crede-ma calmul e cel mai bun pentru bebe. Consultul ginecologic va face diagnosticul diferential intre situatiile pe care eu ti le-am expus. Pentru toate exista o rezolvare si voi veti fi bine. Bafta!!!
0
08-04-2008, ora 00:00
laura79
Nu este medic/terapeut
laura79
multumesc mult pt raspunsuri, astazi ma simt mult mai bine cred ca a fost un pic si din cauza constipatiei - am renuntat la cafea si tigari acum o saptamana cand am aflat ca sunt insarcinata si m-am cam constipat am inteles ca se gasesc la farmacie ceva supozitoare cu glicerina, le pot folosi??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •