Prietenul ma insela? De ce suna mai des?
Suntem impreuna de 4 luni, eu am 25 de ani, el 23. De-abia am terminat facultatea, am un salariu mai mic comparativ cu cel al lui, plus ca el e ajutat de parinti. A preferat sa isi cumpere o masina de fitze, in loc de una practica. Ne intelegem foarte bine, ne asemanam f mult. Ma rasfata mult, are grija de mine, e tolerant. Nu imi plc urmatoarele:
1. fumeaza iarba, insa destul de rar, cam de vreo 3 ori pe luna.
2. joaca poker, saptamanal, cu prietenii lui de acasa...adica saptamanal el pleaca acasa la el, nu ramane in buc
3. este extrem de autoritar si nu concepe ca eu sa ies din cuvantul lui.
Ce ma deranjeaza: am iesit la un suc cu prietenele si intamplator, credeti-ma, ele au venit cu prietenii lor. NU a vrut sa ma creada deloc ca s-a intamplat asa, si mi-a cerut pauza de 2 sapt pt faptul ca am iesit si cu baieti.fara sa vreau, logic.
I-am gasit in telefon mesaje catre o tipa, gen:"vin sa te iau de la serv?" ea raspunde:"nu acum, mai tarziu"..am invetat o poveste cum ca o piretena mi-a zis ca i-a vazut, el era disperat: "cine? ce?"...era distrus...mi-a zis cine era, ca e o amica, de 26 de ani, ca vb cu ea cate 2 ore pe noapte, ca e amica si atat, ca imi da id-ul ei.
Stiu ca ar fi mai bine sa fiu cu cineva mai serios, insa imi place el. NU ma suna des, insa cand ne vedem e f afectuos, se comporta impecabil. Iarba il va schimba? Ma merita?
1. fumeaza iarba, insa destul de rar, cam de vreo 3 ori pe luna.
2. joaca poker, saptamanal, cu prietenii lui de acasa...adica saptamanal el pleaca acasa la el, nu ramane in buc
3. este extrem de autoritar si nu concepe ca eu sa ies din cuvantul lui.
Ce ma deranjeaza: am iesit la un suc cu prietenele si intamplator, credeti-ma, ele au venit cu prietenii lor. NU a vrut sa ma creada deloc ca s-a intamplat asa, si mi-a cerut pauza de 2 sapt pt faptul ca am iesit si cu baieti.fara sa vreau, logic.
I-am gasit in telefon mesaje catre o tipa, gen:"vin sa te iau de la serv?" ea raspunde:"nu acum, mai tarziu"..am invetat o poveste cum ca o piretena mi-a zis ca i-a vazut, el era disperat: "cine? ce?"...era distrus...mi-a zis cine era, ca e o amica, de 26 de ani, ca vb cu ea cate 2 ore pe noapte, ca e amica si atat, ca imi da id-ul ei.
Stiu ca ar fi mai bine sa fiu cu cineva mai serios, insa imi place el. NU ma suna des, insa cand ne vedem e f afectuos, se comporta impecabil. Iarba il va schimba? Ma merita?
13 comentarii
eu cred k la varsta ta de 25 de ani, gandesti ca un copil.sincer!!!!!!!
eu am 19 si sunt mult mai matura decat tine, te asigur.
in primul rand cum accepti tu sa te "controleze" el pe tine, cu tot ce faci?????
cum adica:??? el e foarte libertin si tu "o incuiata"??? pe bune. nu vrei mai mult de la viata? ce daca are masina de fitze...cu ce mai bun decat ceilalti?...
nu stiu ce sa-ti zic.mai gandeste-te si tu. daca ai vreo intrebare poti sa-mi pui.
eu am 19 si sunt mult mai matura decat tine, te asigur.
in primul rand cum accepti tu sa te "controleze" el pe tine, cu tot ce faci?????
cum adica:??? el e foarte libertin si tu "o incuiata"??? pe bune. nu vrei mai mult de la viata? ce daca are masina de fitze...cu ce mai bun decat ceilalti?...
nu stiu ce sa-ti zic.mai gandeste-te si tu. daca ai vreo intrebare poti sa-mi pui.
Cum naiba sa te merite?si eu am 25 de ani, accept multe de la logodnicul meu dar nici chiar asa.Tu esti constienta ca el mai calca si stramb?Nu stiu daca "iarba"il va schimba sau anturajul in care spui ca este.
Trezeste-te pt ca meriti ceva mai bun.
Trezeste-te pt ca meriti ceva mai bun.
Nu iti raspund aici ca medic ci ca om...e in cazul tau eterna dilema a femeii frumoase:sa aleaga un barbat sexi dar pe care sa il imparta cu altele sau sa gaseasca unul domestic, sot ideal, dar mai putin aratos.Cel pe care il ai tu acum e clar din prima categorie si FEMEIA din tine l-a ales fara sa ezite.Dar sa fii sigura, chiar daca acum nu te inseala, o va face oricum, iar daca cumva te vei casatori cu el problema nu se va pune daca te va insela, ci cind...
Sa iti spun ceva si ca medic...nu are nici un farmec sa fumezi iarba de unul singur...nu cred ca mai e nevoie sa adaug ceva.Ai grija numai sa nu te traga dupa el pe un drum infundat si sa te lase apoi sigura acolo.
Sa iti spun ceva si ca medic...nu are nici un farmec sa fumezi iarba de unul singur...nu cred ca mai e nevoie sa adaug ceva.Ai grija numai sa nu te traga dupa el pe un drum infundat si sa te lase apoi sigura acolo.
eusunteu610, din relatarile tale eu m-am convins de un lucru:EL NU TE IUBESTE!!Practic te-a transformat sau vrea sa te transforme intr-o papusa pe ata, pe care sa o manevreze dupa poftele lui!!Faptul ca pleaca singur in weekend, ca joaca poker si ca fumeaza iarba, ar trebui sa te trezeasca la realitate!Nu stiu mai nimic despre droguri in general, dar s-ar putea ca de la acea "iarba" sa vrea ceva mai tare si asa cum spunea si medicul mai sus, ai mare grija sa nu te convinga sa fumezi si tu, iar mai apoi sa nu ai cum sa te intorci!!
arena pupicei
arena pupicei
Lasa-l, sa se duca unde a dus mutu iapa ! Cu iarba lui cu tot si cu cine o fuma-o!
Te distrugi singura langa un asemenea element. Poate te atrage el ca are masina si bani dar pe tine cu ce te incalzeste asta? Cu autodistrugerea ?Vrei sa fii manechinul de langa el? Eu cred ca esti o persoana destul de responsabila si ai caracter ca sa mai accepti asa ceva !
Doamne, ca barbati sunt pe toate drumurile, ce as mai da sa am eu anii tai !!!!!!
Te pup
Alisia
Te distrugi singura langa un asemenea element. Poate te atrage el ca are masina si bani dar pe tine cu ce te incalzeste asta? Cu autodistrugerea ?Vrei sa fii manechinul de langa el? Eu cred ca esti o persoana destul de responsabila si ai caracter ca sa mai accepti asa ceva !
Doamne, ca barbati sunt pe toate drumurile, ce as mai da sa am eu anii tai !!!!!!
Te pup
Alisia
parerea mea este ca nu te merita deloc si eu am fost in situatia ta bine ca era diferita problema dar.cum a zis si talida89 gandesti ca un copil trebui sa fie mai tare sa stii cand sa pui picioru in prag eu zic ca trebuia sa il pui cam de multisor.acuma dau sfaturi dar.am invatat din greseli...bafta si ai grija de tine
Sunt femei carora le place sa fie vazute "la brat" cu un barbat ravnit...Probabil faci parte din aceeasi categorie, iti lasi deoparte toate, nu mai rationezi.il vrei doar pe el in ciuda faptul ca, stii si tu.., te inseala...
Un astfel de om nu merita decat sa te folosesti de el...asa cum si el o face, probabil, cu tine... El te-a simtit, stie ca tii mult la el, intr-un cuvant..te santajeaza.sentimental. Sa stii ca nu "cresti" in ochii prietenelor tale daca umbli cu un asemenea om, nu te mai minti singura, ai mai multa incredere in tine!.fii capabila sa iesi din toata aceasta poveste cu capul sus, fara sa fii prinsa in haosul lui.
Un astfel de om nu merita decat sa te folosesti de el...asa cum si el o face, probabil, cu tine... El te-a simtit, stie ca tii mult la el, intr-un cuvant..te santajeaza.sentimental. Sa stii ca nu "cresti" in ochii prietenelor tale daca umbli cu un asemenea om, nu te mai minti singura, ai mai multa incredere in tine!.fii capabila sa iesi din toata aceasta poveste cu capul sus, fara sa fii prinsa in haosul lui.
vad ca toata lumea e pro despartire...tot incerc sa vad ce e in capul lui, are momentele lui bune...tine la mine destul de mult...dar are si partile proaste, care ma deranjeaza...nu il inteleg deloc, dar deloc! nu stiu ce gandeste! si nici nu pot sa aflu.
cand simte ca ma pierde, face totul sa ma recapete. dar in rest...uita sa spuna un salut macar! dar din comportamentul lui cand ne vedem, nu pare a fi ceva in neregula...ma respecta, radem mult, vorbim...
nu cred ca ma inseala, am fost si eu cu el, la marele joc de poker...nimic special si am stat impreuna cateva weekend-uri, ma lasa sa si raspund la telul lui..
cand simte ca ma pierde, face totul sa ma recapete. dar in rest...uita sa spuna un salut macar! dar din comportamentul lui cand ne vedem, nu pare a fi ceva in neregula...ma respecta, radem mult, vorbim...
nu cred ca ma inseala, am fost si eu cu el, la marele joc de poker...nimic special si am stat impreuna cateva weekend-uri, ma lasa sa si raspund la telul lui..
Este important sa faci ceva in sensul lucrurilor care te deranjeaza. Felul cum ai "povestiti" arata ca ai analizat problema pe toate partile si stii multe despre voi. Este timpul sa fii mai activa.
Cantareste bine gelozia si posesivitatea de care da dovada. Intreaba-te daca, in ciuda lor, ceea ce iti ofera el afectiv-emotional este ceea ce ti-ar fi de ajuns pe termen lung.
Lupta pentru libertatea ta, daca tendinta este de a te izola de ceilalti, pune piciorul in prag si nu renunta pentru ca ai nevoie de prieteni alaturi e tine; sunt nevoi pe care viata de cuplu le satisface doar partial.
Consumul de "iarba" este problema lui, de 3 ori pe luna in mod regulat inseamna deja un obicei si deja o nevoie crescuta de a evada din cotidian sau de a trai senzatii deosebite, si asta iti poate spune cate ceva despre el. Cam atat.
Succes!
Cantareste bine gelozia si posesivitatea de care da dovada. Intreaba-te daca, in ciuda lor, ceea ce iti ofera el afectiv-emotional este ceea ce ti-ar fi de ajuns pe termen lung.
Lupta pentru libertatea ta, daca tendinta este de a te izola de ceilalti, pune piciorul in prag si nu renunta pentru ca ai nevoie de prieteni alaturi e tine; sunt nevoi pe care viata de cuplu le satisface doar partial.
Consumul de "iarba" este problema lui, de 3 ori pe luna in mod regulat inseamna deja un obicei si deja o nevoie crescuta de a evada din cotidian sau de a trai senzatii deosebite, si asta iti poate spune cate ceva despre el. Cam atat.
Succes!
am si eu o problema...am o relatie de 6 luni si acuma cateva zile am vazut niste msg la pretenu meu in telefon de la o alta fata cum k ar fi impreuna si cu ea.el zice k nu ii cu ea..k numa pe mine ma are..ba chiar a si plans.ns ce sa fac...ia tr msg de fata cu mine k sa il las in pace.am si eu nevoie de niste pareri.
De la "iarba" va trece la cocaina pe nas dupa care la heroina injectii.
Am avut demult un prieten ca a inceput cu iarba si acum e un toxicoman pe care nu dau doi bani.
Am avut demult un prieten ca a inceput cu iarba si acum e un toxicoman pe care nu dau doi bani.
nu e musai de la iarba sa treaca la altceva.oare ce o fi in spatele acelui fum??!!
nu iarba e problema, ci ceea ce traieste el.toti dau vina pe droguri dar nu se intreaba oare ce l-a facut sa recurga la asta????iarba e doar o perdea, , , , , da perdeaua la o parte si afla ce e in spatele ei.Succes
nu iarba e problema, ci ceea ce traieste el.toti dau vina pe droguri dar nu se intreaba oare ce l-a facut sa recurga la asta????iarba e doar o perdea, , , , , da perdeaua la o parte si afla ce e in spatele ei.Succes
am si eu o problema de genul.iubitul meu si cu mn avem 5 ani de zile de cand suntem impreuna.si totul a fost bine.era deschis fata de mine.chiar azi venise la mine si stateam linistiti, ne alintam, pana la un moment cand sa dus pana la bucatarie si at m-am uitat in tel lui.la mesaje bineinteles.cand am vazut sa cada cerul pe mine, avea vreo 50 si ceva de mesaje de la o asa zisa colega(asa imi spunea el)dar sa dovedit a fi mai mult decat o colega.dimpotriva ea il iubea, se intalnea cu el etc.nici nu vreau sa ma gandesc.imi spune ca ii pare rau, ca regreta ca avea de gand sa imi spuna lucrul asta.nu stiu ce sa fac.trebuia sa fac revelionul cu el, dar acum mia pierit si chef de revelion si de tot.nu stiu ce sa fac, sa il iert sau nu..adica eu ii ofeream tot, tot.il ajutam si il sustineam in tot ceea ce vroia sa faca.mia spus ca ma iubeste...dar nu se vede iubirea asta a lui.mia spus ca a facut asta pt fratele sau(fratele lui nu ma accepta), ca vroia fratele lui sa ii cunoasca prietena si asa ca a gasito pe asta..acum..faza e ca am adresa de mail la tipa si nr de tel dar stiu ce sa fac.nu as vrea sa provoc scandal dar nici sa scape asa usor.imi poate da cnv un sfat?va rog mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3varsta conteaza?
- 3cum faci un barbat sa te iubeasca mai mult?
- 7prietenul meu este dependent de heroina
- 4casnicie... sau nu
- 6Casnicie aproape pierduta
- 12Increderea reciproca - liantul care cimenteaza o relatie
- 11sotul meu bea mult si sta cu prietenii
- 23gelozia se poate trata
- 13relatie ciudata la serviciu
- 13Vreau sa imi salvez casnicia
- 4Mai bine mor decat sa fiu gelos..
- 15Am nevoie de niste sfaturi!
- 5foarte foarte greu ma despart de cineva...
- 4Poveste complicata ce sa fac?
- 6sunt exagerat de gelos si m-am despartit de ea...
- 13certuri mereu
- 9Experienta sexuala
- 14Derutat, nu stiu in ce directie sa merg
- 10am fost abuzata sexual la 7 ani si am ramas cu urme foarte adanci in suflet
- 4ma gandesc la fostul desi am iubit
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: