prietena mea sufera de anorexie
Buna ziua,
E prima oara cand scriu pe acest forum. Este in legatura cu prietena mea care sufera de anorexie. Nu am stiut cat de serioasa este aceasta tulburare psihica pana cand cineva apropiat s-a confruntat cu ea. Din pacate noi - prietenii si familia - nu reusim sa o ajutam orice am zice. Are nevoie de ajutor specializat pe care oricum il refuza. Daca aveti cunostinta de medici psihlogi cu experienta in tratarea acestei boli, va rog mult sa mi-i indicati pentru a face o programare si a o aduce la cabinet...inca nu stiu prin ce mijloace. Cred ca psihologul ar fi medicul care sa o convinga ca are nevoie de ajutor specializat in primul rand, iar apoi sa o ajute efectiv sa invinga boala. Ar fi de mare ajutor daca as gasi persoane care au reusit sa se trateze si care s-au recuperat care ar putea vorbi putin cu ea si sa o faca sa realizeze ca se poate (depresia s-a cuplat cu anorexia si din punctul ei de vedere nu exista solutie)...:(
Va multumesc mult!
Andreea
E prima oara cand scriu pe acest forum. Este in legatura cu prietena mea care sufera de anorexie. Nu am stiut cat de serioasa este aceasta tulburare psihica pana cand cineva apropiat s-a confruntat cu ea. Din pacate noi - prietenii si familia - nu reusim sa o ajutam orice am zice. Are nevoie de ajutor specializat pe care oricum il refuza. Daca aveti cunostinta de medici psihlogi cu experienta in tratarea acestei boli, va rog mult sa mi-i indicati pentru a face o programare si a o aduce la cabinet...inca nu stiu prin ce mijloace. Cred ca psihologul ar fi medicul care sa o convinga ca are nevoie de ajutor specializat in primul rand, iar apoi sa o ajute efectiv sa invinga boala. Ar fi de mare ajutor daca as gasi persoane care au reusit sa se trateze si care s-au recuperat care ar putea vorbi putin cu ea si sa o faca sa realizeze ca se poate (depresia s-a cuplat cu anorexia si din punctul ei de vedere nu exista solutie)...:(
Va multumesc mult!
Andreea
5 comentarii
O poezie pentru cei in suferinta"mi-a luat ceva timp"
Imbaiat intr-o cada cu miere de albine
Ca sa-mi sfintesc trupul si sufletul
Cum inainte mi-am curatat pacatul sau murdaria
Imbaiat intr-o cada de suc de lamaie
Legatura dintre suflet si fizic e asta
Curatirea cu apa a botezului
Iar murdaria ne da mincarime
Asa sunt visele neindeplinite
Am incercat sa fac o legatura intre pacat si curatire ce semnifica cu adevarat, o simpla parere de a mea ca e o mare EROARE in intelegerea unor lucruri sar putea spune SEcret Informatie.
Imbaiat intr-o cada cu miere de albine
Ca sa-mi sfintesc trupul si sufletul
Cum inainte mi-am curatat pacatul sau murdaria
Imbaiat intr-o cada de suc de lamaie
Legatura dintre suflet si fizic e asta
Curatirea cu apa a botezului
Iar murdaria ne da mincarime
Asa sunt visele neindeplinite
Am incercat sa fac o legatura intre pacat si curatire ce semnifica cu adevarat, o simpla parere de a mea ca e o mare EROARE in intelegerea unor lucruri sar putea spune SEcret Informatie.
0
30-05-2010, ora 21:32
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Sugestie: Mergeţi la un consult la d-na Mihaela Săhlean (este un psiholog de excepţie).
Date de contact:
mihaela.sahlean@gmail.com
Telefon: 0723. 167. 116
.
Toate cele bune!
Dumnezeu să vă ajute în procesul de convingere a prietenei dvs; un proces nu tocmai facil.
.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
P.S. - Puteţi face o programare în intervalul oral 09-13 :-)
Sugestie: Mergeţi la un consult la d-na Mihaela Săhlean (este un psiholog de excepţie).
Date de contact:
mihaela.sahlean@gmail.com
Telefon: 0723. 167. 116
.
Toate cele bune!
Dumnezeu să vă ajute în procesul de convingere a prietenei dvs; un proces nu tocmai facil.
.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
P.S. - Puteţi face o programare în intervalul oral 09-13 :-)
Multumesc foarte mult :) Inca ceva, Nick: ai idee cat costa consultatia? Sper foarte mult sa reusesc sa o duc la doamna Săhlean.
0
01-06-2010, ora 21:50
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
D-ră Andreea, nu ştiu cât costă consultaţia (când sunaţi pentru a face o programare, vă rog să întrebaţi şi cât costă consultaţia).
Mult succes!
Cu iubire,
Mr. Nick
P.S. - Sunteţi sigură că anorexia prietenei dvs. nu are şi o cauză organică? (nu toate tipurile de anorexie au cauză psihologică).
D-ră Andreea, nu ştiu cât costă consultaţia (când sunaţi pentru a face o programare, vă rog să întrebaţi şi cât costă consultaţia).
Mult succes!
Cu iubire,
Mr. Nick
P.S. - Sunteţi sigură că anorexia prietenei dvs. nu are şi o cauză organică? (nu toate tipurile de anorexie au cauză psihologică).
Buna seara,
Da, eu cred ca este psihologica: a inceput cu dieta din obsesia veche de a fi slaba. Dupa ce a slabit destul de mult, a continuat cu dieta. Apoi a inceput sa reduca din ce in ce mai mult alimentatia, continuat sa slabeasca. Acum este numai piele si os...arata ingrozitor. Obsesia s-a transformat intr-o adevarata panica. A inceput sa foloseasca laxative regulat, etc. Ii este foame constant are multe pofte, dar panica de a se ingrasa fie si un gram o impiedica sa manance. Daca mananca cateva alune de exemplu are mustrari foarte mari de constiinta, ia laxative multe, etc.
Andreea
Da, eu cred ca este psihologica: a inceput cu dieta din obsesia veche de a fi slaba. Dupa ce a slabit destul de mult, a continuat cu dieta. Apoi a inceput sa reduca din ce in ce mai mult alimentatia, continuat sa slabeasca. Acum este numai piele si os...arata ingrozitor. Obsesia s-a transformat intr-o adevarata panica. A inceput sa foloseasca laxative regulat, etc. Ii este foame constant are multe pofte, dar panica de a se ingrasa fie si un gram o impiedica sa manance. Daca mananca cateva alune de exemplu are mustrari foarte mari de constiinta, ia laxative multe, etc.
Andreea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Fiica mea este ffff slaba. Sta si prost cu nervii...
- 4maninc, maninc, maninc si nici un rezultat
- 32Depresii grave + stari de anxietate, oboseala + anorexie + stres
- 13sa fie inceput de anorexie?
- 9sinuzita la un an si 9 luni
- 4cum scap de anorexie?
- 23Bebe la 11 luni anorexic! Ajutor! Ajutor!
- 5Buna ziua
- 16va rog ajutati-ma...sunt anorexica...si disperata :((
- 3anorexie sau altceva? i need help
- 8Anorexia se vindeca complet?
- 1paraziti intestinali si anorexie
- 5Varsaturi severe, deshidratare, disconfort abdominal de 1 saptamana
- 6Am o mentalitate de persoana anorexica, chiar daca nu sunt
- 7Balonare!!!!!
- 4Anorexia - experienta la psiholog si regresie psihica.
Mai multe informații despre: Anorexia nervoasa Anorexia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: