Intarzie menstra, pastila de a doua zi.
Buna ziua. Am si eu o nelamurire pe 12 Decembrie am avut mensttuatia , dupa menstra am luat niste ovule cu cervugid iar pe 20 am liat pastila de a doua zi, cred ca in seara dupa ce am luat pastila am mai bagat un ovul. Ideea e ca pe 3 ianuarie trb sa imi vina menstruatia dar imi intarzie...nu am nici un semn ca ar vrea sa vina. Aveti idee daca e grav ca am luat si pastila si am mai bagat si un ovul in aceeasi zi.? Din vina tratamentului sau al pastilei de a doua zi imi intarzie ? Si cat...? Daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns va super multumesc.
Tin sa mentionez ca tratamentul cu Cervugid l-am luat la indrumarea ginecologului dupa un papa.n ptr ca aveam o inflamatie.
Tin sa mentionez ca tratamentul cu Cervugid l-am luat la indrumarea ginecologului dupa un papa.n ptr ca aveam o inflamatie.
1 comentarii
Buna ziua,
Pastila de a doua zi provoaca dezechilibre hormonale si de aici poate proveni si intarzierea, acesta este si motivul pentru care este recomandat sa fie administrata numai in cazuri de extrema urgenta
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Pastila de a doua zi provoaca dezechilibre hormonale si de aici poate proveni si intarzierea, acesta este si motivul pentru care este recomandat sa fie administrata numai in cazuri de extrema urgenta
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Pilula de a doua zi, sarcina sau nu
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 0Pastila de a 2-a zi! Putin ajutor, va rog!
- 0Escapelle- o lamurire?
- 0Scurgeri rosiatice
- 0Prietena mea prezinta sangerari la 5 zile dupa ce a luat Postinor2.
- 0Sângerare lungă după Postinor
- 0Pilula de a doua zi in timpul sarcinii
- 0Pastila de urgentă - lipsa menstruație
- 6Pastila de a doua zi, la ovulatie!
- 2Pastila de a doua zi
- 1La cat timp vine menstruatia dupa pilula de a doua zi Postinor?
- 1Si-a dat drumul in mine
- 0Contracepție
- 2POSTINOR-2 menstruatie prematură
- 0Va rog sa ma ajutati ! sunt insarcinata?
- 0Efecte pastila de a doua zi
- 0Pilula de a doua zi și antibiotic
- 0Pilula de a doua zi/ Sarcina
- 0Este posibil sa fiu însărcinată dacă am luat EllaOne?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: