ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Eficienta Postinor2

27-02-2016
pandaa
Nu este medic/terapeut
pandaa
Am avut un contact sexual neprotejat in a 7a zi dupa terminarea ciclului menstrual, care este perioada nefertila. Prietenul nu a ejaculat în mine, si nici nu s-a apropiat de final, doar incepeam acrul si faceam putin apoi am terminat in afara. Ma ingrijora faptul ca am facut consecutiv de 2 ori si intre acte el doar s-a sters si nu s-a spalat si apoi peste 30 de minute a avut loc al doilea. Ca sa fiu sigura am luat Postinor peste 10 ore dupa contact. Credeti ca exista sanse sa mai raman insarcinata? Chiar daca nu aream in perioada fertila si nu a ejaculat in mine si am luat ambele tablete de postinor la timp?
2 comentarii
0
27-02-2016, ora 17:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca nu vrei sa ramai insarcinata, foloseste prezervativ. Tot timpul.
Au ramas femei insarcinate la ciclu sau in perioada nefertila.
Citeste cu atentie si documenteaza-te despre perioada fertila.
Prin metoda pe care o practicati, poti ramane insarcinata din cauza lichidului preejaculator care se elimina la inceputul actului si pe care tu nu il simti.
Acum, daca ai luat acea bomba de hormoni nu ai ramas insarcinata.
Dar daca repeti procedura fara prezervativ, da, ai sanse.
Protejeaza-te daca nu vrei sa ramai insarcinata si sa nu ai dureri de cap.
0
16-04-2016, ora 11:13
pandaa
Nu este medic/terapeut
pandaa
Daca dupa 7 zile de la administrarea pastilei a aparut o sangerare foarte asemanatoare cu menstruatia si a tinut 12 zile, e posibil ca sangerearea sa se fi combinat cu menstruatia in luna aceea? precizez ca am avut mestruatia, dipa 7 zile am luat pastila si dupa alte 7 a venit acea sangerare de 12 zile. luna aceasta nu a venit inca. Cat ar trebui sa intrazie? au trecut 31 de zile de cand s-a incheiat acea sangerare de 12 zile. ce ar trebui sa fac?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul