Presiune in piept, nod in gat, greutate in respiratie.
frica se trateaza la psiholog
gandirea negativa... e rezultatul proste circulati cerebrale, calitatea sangelui...se face in inetstine si ficat..din ce pui in farfurie
in concluzie tot problemele tractului digestiv. te fac sa ai aceste temeri si frici
1 refaci consultul la gastrologie
2 te hidratezi corect si de alimentezi corect, diversificat
dar fara alimente care produc reflux ( citrice, otet, lamai, usturoi, s.a.mancaruri grele pe noapte)
3 nodul in gat e semn de mucoasa uscata..care nu luneca lla inghitit. hidratam cu vit A, sii alte uleiuri dn plante
Faringo.sprrey si dezinflan gat
gandirea negativa... e rezultatul proste circulati cerebrale, calitatea sangelui...se face in inetstine si ficat..din ce pui in farfurie
in concluzie tot problemele tractului digestiv. te fac sa ai aceste temeri si frici
1 refaci consultul la gastrologie
2 te hidratezi corect si de alimentezi corect, diversificat
dar fara alimente care produc reflux ( citrice, otet, lamai, usturoi, s.a.mancaruri grele pe noapte)
3 nodul in gat e semn de mucoasa uscata..care nu luneca lla inghitit. hidratam cu vit A, sii alte uleiuri dn plante
Faringo.sprrey si dezinflan gat
Bună seara simt de câteva zile o durere apăsare între omoplați și în piept, am avut și un nod în gât dar a dispărut, iar azi respir și greu am tendința de a tuși dar nu este tuse. De câteva zile mă deranjează și stomacul, nu știu dacă are legătură. Iar când încerc să mă mișc stânga dreapta cu umerii cu omoplații simt durerea în spate în piept și deranjant și în stomac. Ce poate fi? Mulțumesc
o inflamatie pe trctul digestiv.
gastrita cu reflux.. da dureri in sus pe esofag s disconfort in gat
pancreasul inflamat da dureri in spate
ambele afecteaza diafagma..cu care respiram..si fatul ca diafragma nu se misca spre abdomen da senzatie de sufocare
consult urgent la Gastrologie
gastrita cu reflux.. da dureri in sus pe esofag s disconfort in gat
pancreasul inflamat da dureri in spate
ambele afecteaza diafagma..cu care respiram..si fatul ca diafragma nu se misca spre abdomen da senzatie de sufocare
consult urgent la Gastrologie
Buna ziua! Va rog frumos sa mă ajutați. Am 29 de ani și mă lupt cu o problema, de o luna de zile fac atacuri de panica primul atac de panica a fost cel mai groaznic, am rămas fără respirație, palpitații și tremur foarte puternic în corp..am fost la urgenta de doua ori mi-a dat sedocal sa l iau la nevoie..încet încet am incercat să mă controlez singura fara medicamente și zic eu k nu mă mai sperii asa repede dar problema mea e alta...de câteva zile când stau in pat linistita simt când respir k îmi scârție ceva in mine plus o arsura groaznica in zona capului care se lasă in gât..am făcut raze la plămâni totul e bine..am făcut analize la sânge au ieșit bine..dar în schimb eu mă simt f rău..Un sfat va rog...mă terminat arsura asta simt k îmi arde sângele in cap
Menționez k am doi copii un băiețel de 10 ani și o fetiță de 1 an și 3 luni și mi-e teama de faptul k nu o sa pot sa mai am grija de ei
consult la gastrologie
acolo e problema
acolo e problema
Mulțumesc domn Dr ! O sa merg sa fac o consultație.. dar ar putea fi ceva grav?
Bună ziua,
Vă scriu pentru a cere o îndrumare, recomandare..
De ceva timp am mai multe simptome legate de stomac. Până acum câteva luni nu am avut niciodată probleme cu stomacul. Din cauza stresului acumulat și a unui accident pe trecerea de pietoni, am luat mai multe pastile. Milgamma, Relaxirem, Magnerot, Aspacardin..+ de două ori tratament cu antibiotic pt o ifecție urinară. Am o alimentație destul de sănătoasă: mâncare gătită în casă (strict), exclus prăjeli, ceaiuri zilnic (de fructe, tei, gălbenele, cozi de cireșe, lavandă, mușețel), murături rar, mese regulate. Râgâi foaarte des, mai mult din gât decât din stomac, dacă iau o gură de apă imediat râgâi, senzație de nod în gât, senzația că nu intră destul aer în piept, și trebuie să oftez des sau să casc, uneori simt că am prea mult aer în stomac si nu pot vorbi și nici mânca, durere de stomac, bolboroseli, crampe, aritmie sau nu știu cum să zic mai multe tremurături ale inimii, plus când mai râgâi mai vine cu senzație de vomă, am avut gust amar în gât, uneori greață imediat la trezire dimineața. Observ că după ceaiul de gălbenele, mușețel, sunt mai ok. Dar toate la un loc mă fac să devin irascibilă și e deranjant... Pentru dureri de stomac am luat cărbune medicinal, omeran vreo 2 săptămâni..Vreau să menționez că de câte ori am făcut analizele mi-au ieșit bune, iar dna dr de familie spune că ea crede că toate simptomele mele sunt pe baza emoțiilor, fiindcă înainte erau mai multe simptome care pe parcurs au mai trecut (la stomac nu am făcut nicio investigație). În schimb simptomele acestea cu stomacul persistă.. Deja mi-e rușine să mai merg la medicul de familie...Cu nădejdi de bine!
Vă scriu pentru a cere o îndrumare, recomandare..
De ceva timp am mai multe simptome legate de stomac. Până acum câteva luni nu am avut niciodată probleme cu stomacul. Din cauza stresului acumulat și a unui accident pe trecerea de pietoni, am luat mai multe pastile. Milgamma, Relaxirem, Magnerot, Aspacardin..+ de două ori tratament cu antibiotic pt o ifecție urinară. Am o alimentație destul de sănătoasă: mâncare gătită în casă (strict), exclus prăjeli, ceaiuri zilnic (de fructe, tei, gălbenele, cozi de cireșe, lavandă, mușețel), murături rar, mese regulate. Râgâi foaarte des, mai mult din gât decât din stomac, dacă iau o gură de apă imediat râgâi, senzație de nod în gât, senzația că nu intră destul aer în piept, și trebuie să oftez des sau să casc, uneori simt că am prea mult aer în stomac si nu pot vorbi și nici mânca, durere de stomac, bolboroseli, crampe, aritmie sau nu știu cum să zic mai multe tremurături ale inimii, plus când mai râgâi mai vine cu senzație de vomă, am avut gust amar în gât, uneori greață imediat la trezire dimineața. Observ că după ceaiul de gălbenele, mușețel, sunt mai ok. Dar toate la un loc mă fac să devin irascibilă și e deranjant... Pentru dureri de stomac am luat cărbune medicinal, omeran vreo 2 săptămâni..Vreau să menționez că de câte ori am făcut analizele mi-au ieșit bune, iar dna dr de familie spune că ea crede că toate simptomele mele sunt pe baza emoțiilor, fiindcă înainte erau mai multe simptome care pe parcurs au mai trecut (la stomac nu am făcut nicio investigație). În schimb simptomele acestea cu stomacul persistă.. Deja mi-e rușine să mai merg la medicul de familie...Cu nădejdi de bine!
Am uitat să menționez că respir mai mult pe gură. Îmi suflu nasul destul de des, uneori cu firișoare de sânge, mai am o ușoară flegmă în gât, alteori nu prea se simte.. folosesc ulei de eucalipt cu care mă dau la baza nasului și îmi face bine. Am folosit iarna trecută 2 spray-uro de nas care mi-au atacat mucoasa nazală dar acum e mai bine, am mai făcut inhalații. Dimineața mă trezesc cu gura deschisă, aurioara mea zice că atunci când se trezeșe noapte mă vede că dorm numai cu gura deschisă. Poate afecta asta? Acumulez prea mult aer în stomac? De aici și simptomele aceastea?
Bubu 25, pe mine m-a ajutat mult Relaxilem-ul (naturist) și ceaiurile. Și încă lucrez cu mine la capitolul frică, atacuri de panică, frica de a mi se face rău..anxietate. Mereu trebuie lucrat cu tine, atitudine cât mai pozitivă si nădejdea în Dumnezeu (mai ales)! Eu știu că am de luptat toată viața cu frica, ipohondria, anxietatea, atât cât îmi îngăduie Domnul să trăiesc :-) Curaj!
1 nasul trebuie vazut la ORL.. respiratia pe gura duce la uscarea gatului...
2. problemele cu digestia legate de stres..se scot cu Valeriana tinct. sau tab. de 3 ori pe zi pana la masa
enzime digestive.. triferment, fiobilin.. care sa digere mancarea + rennie de supt cand simti arsuri..si seara la culcare
3 exlude Lactatele, citricele, otet, lamai... pana la vindecare
2. problemele cu digestia legate de stres..se scot cu Valeriana tinct. sau tab. de 3 ori pe zi pana la masa
enzime digestive.. triferment, fiobilin.. care sa digere mancarea + rennie de supt cand simti arsuri..si seara la culcare
3 exlude Lactatele, citricele, otet, lamai... pana la vindecare
Buna ziua domnu doctor si eu am o problema am facut endoscopia si mi au gasit o gastroduodenite erosiva (o gastrita mai severa ) mi a dat sa iau protectie de stomac si gaviscon dupa cina, simt un nod in gat respir greu toata ziua am si o flegma in gat care abia pot sa o elimin, tin sa precizez k sunt in italia si endoscopia am facut 'o aici, deja fax tratament de vreo 7 zile doar protectia de stomac si gaviscon mi au dat dar statea mea Este tot rea, ce credeti ca ar putea fi
nu pot sa cred nimic
odata ce sa ajuns la duodenita eroziva.. vorbim d eprobleme de durata, vorbim de greseli in alimentatie cronice...
aceste lucruri nu se pot corecta in 7 zile
si nici prin mesaj pe forum
dati clic pe denmirea cabinetului. gasiti adresa de email pe hotmail
scrieti varsta, inaltimea, cate KG aveti... ca sami pot face o parere desre gravitatea problemei
odata ce sa ajuns la duodenita eroziva.. vorbim d eprobleme de durata, vorbim de greseli in alimentatie cronice...
aceste lucruri nu se pot corecta in 7 zile
si nici prin mesaj pe forum
dati clic pe denmirea cabinetului. gasiti adresa de email pe hotmail
scrieti varsta, inaltimea, cate KG aveti... ca sami pot face o parere desre gravitatea problemei
Am avut o alimentatie foarte proasta in ultimul an am avut probleme cu atacuri de panica si mancam foarte mult si tot felul de prostii, am 33 de ani si 53kg analizele la sange au iesit bune am facut vizita la cardiologia totul bine, am facut spirometria la plamani Este ok,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme in gat
- 12Senzatie de nod in gat si gat umflat
- 10candidoza faringiana, senzatie de nod in gat
- 1senzatie de sufocare
- 8stare generala de sanatate instabila
- 5senzatie corp strain in gat
- 22Dureri in piept si senzatie de sufocare
- 10senzatie de ceva in gat, durere in piept
- 0ULTRACOD si probleme la respiratie
- 4nod in gat de cateva luni
- 2Nu imi pot umple plamanii cu aer, simt ca ma sufoc
- 2Nu pot respira normal noaptea
- 4Presiune in git, nod in git...
- 2Nod gat + usturimi discrete
- 1Senzaţie de sufocare, nod în gât, palpitaţii, amorţeli
- 1Dificultati de respiratie dupa traumatismul spatelui
- 1nod in gat de cateva luni
- 11Cineva care reușește să țină frâu anxietății?!?
- 1Probleme cu gatul
- 2Inflamare gat pe dreapta cu durere, presiune in ureche la înghițire saliva
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat Dificultatea in respiratie Sufocarea presiunea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: